DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da da ljudi su kupovali po 23-30 kn da bi vama prodavali ispod 20.

ne pravi se grbav! mi koji smo kupovali po 23,24,25 kn ili više, kupovat ćemo u dokapu po 10 kn tj. dosadašnji dioničari mogu sadašnjom prodajom po 20 kn ili više kasnije kupiti iste dionice po 10 kn dok današnji kupci dionica više nemaju to pravo pa tako niti razloga plaćati premiju od 20 kn po dionici.
[/quote]
Kolega goblyn badava Vam je drukati, prošla je baka s kolačima. Kupnja u petak po 25,XX je bila dobar, zaista dobar posao. Još danas će se moći nešto ispod te cijene kupiti, a odmah nakon objave novog posla vraćamo se na cijenu prije objave dokapitalizacije. To je jednostavno tako iako se Vama čini drugačije. Burza ima svoja izokrenuta pravila. Ovo malo što se proda je sića s obzirom na tržišnu kapitalizaciju Dalekovoda.
Nakon dugo vremena ovo će biti prva dionica na kojoj će poteći rijeka “meda i mlijeka”! LP!

Tako je. Veliki igrači nisu imali prostora za kupovanje u petak, jer bi cijenu digli na 100 kn i više. A sad mogu pomalo grickati do 30 kn. Kupnja u petak po bilo kojoj cijeni je bila izvrsna ali prodaja danas nije.

lojtra ,,vec su prodane dokap dionice iznad 20 kn. [emo_ooooo]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

lojtra, tvoja računica uopće ne štima! normalno da ljudi od danas imaju računicu prodavati DLKV na 20 kn pa tu lovu vrtiti do trenutka dokapa na drugim dionicama, a onda kad dođe vrijeme s tom lovom skoro uduplati po 10 kn raniji broj dionica DLKV!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Mjesec i po dana će vrtiti lovu na drugim dionicam, kojima?[emo_smijeh]
Eventualno na Njujorškoj burzi, ne ovdje.

Brzo će doći vrijeme za platiti dokap..cca mjesec dana a kasno će dobiti dionice ..za cca godinu dana.

@ kosor,
ako pogledamo da se do sada trgovalo sa cca 150 000 kn, te ako vidimo da danas trguje minimalno 15 prodavatelja, baš će se navrtiti, ne”š ti vrtnje po
10 000,00- zato šefica Ivana i govori o delistiranju sve većeg broja tvrtki, jer je ZSE očito postala kao dječji ringišpil [emo_smijeh]

[emo_smijesak]al’ evo izgleda se ni umirovljenici ne daju [emo_smijeh]
zgodno, dječji vrtić protiv vječitih rivala umirovljenika

@ kosor,
ako pogledamo da se do sada trgovalo sa cca 150 000 kn, te ako vidimo da danas trguje minimalno 15 prodavatelja, baš će se navrtiti, ne''š ti vrtnje po 10 000,00- zato šefica Ivana i govori o delistiranju sve većeg broja tvrtki, jer je ZSE očito postala kao dječji ringišpil [emo_smijeh]

samo neka ljudi sad kupuju po 20 kn i dočekaju stotine tisuća dionica po 10 kn kad se sliju na burzu, bit će gore nego ove poplave u slavoniji [emo_vrtimise]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

po meni je logičnije kupovati sada po 20, nego kasnije po 10, jer 20 više vrijedi od 10, a čini mi se da će ih slabo i biti [emo_smijeh]

Moler
Ne zato, nego zato što ove po 20 dobiješ odmah a one po 10 za godinu dana ili nikad…a novce moraš dati odmah. Toliko od mene, nacrtao sam vam sve 100 puta.

@Kosor
Ovi koji sada kupuju namjeravaju prodati dionice prije nego dođe onih 6 mil na prodaju..tog trentuka može cijena i ispod 10 kn bez obzira na vrijednost dionice.

New Report

Close