DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 08:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
2.057
550
3,72
3,74
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A ovi koji su kupovali po 1000-1850 kn? Takvih nema na forumu? Ja mislim da ih ima najviše, i ja sam jedan od njih. Dobro ja sam malo ispod, po 820 i 1100. Poslije i puno niže, zadnje po 30 i nešto sitno. Isplatilo se prosječivanje.

Budi se uspavana ljepotica… [emo_namigusa]

Konačno da se i to desi, vidjećemo sutra reakciju…………

Iskreno sam iznenađen i ushićen![emo_smijesak]
Zapala mi je za oko i rečenica: Krajem kvartala poslovi u Ukrajini su nastavljeni po planu!

Može izvor da ne tražim
Hvala.

pa ovo je odlično! pozitivan šok!
evo meda i mlijeka za napaćene dioničare [emo_novac][emo_palacg]
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2014-1Q-NotREV-N-HR.pdf

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

S čime ste kolega iznenađeni?S minusom operativne dobiti prije amortizacije u iznosu od -6 mil kn ili s “neočekivanim” iznosom novca na računu?

pa ovo je odlično! pozitivan šok!
evo meda i mlijeka za napaćene dioničare [emo_novac][emo_palacg]
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2014-1Q-NotREV-N-HR.pdf

ma tu instant dobit podijeli s brojem dionica i dodaj knjigovodstvenoj od 04 /13 ,nije to baš tako dobro kako ti se čini!

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

meni situacija ipak djeluje nešto pozitivnije u odnosu na vrijeme prije PSN, a kupnja 1 dionice od strane AZ me totalno oraspoložila, znači, tu su negdje, ali ne bi se isticali, ako je danas zadnji dan za namiru 21.05. neki idu u dokapitalizaciju, a neki koriste za kapitalizaciju

znači danas je zadnji dan za kupnju za ostvariti pravo na dokap po 10 kn? mogla bi cijena do kraja dana preko 30 kn, a i promet preko 1 mil.kuna [emo_namigusa]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Dok je firmi prijetio stečaj cijena se vrtila oko 25. Prošla je PSN, nastavljeni su radovi u Ukrajini, objavljen poziv za dokapitalizaciju po 10 kuna za male dioničare, solidno izvješće, očekuje se objava novog posla, keša na računu kao u priči, a bit će ga još više. Dakle što reći na sadašnju cijenu? Nema se para pa se malo i špekulira!
Sve u svemu mislim da ću ovdje prespavati ovu godinu, dokapitalizirati za sve postojeće, pa će mo na kraju vidjeti koliko se isplati. Nakon svega_ malo se lakše diše! LP!

A što misliš kolega da ovi mali koji dobiju po 10kn dionicu…hoće li ju prodati na, recimo 15, 17,20, ili će ju grozničavo držati dugo vremena. Ja mislim ovo prvo, dakle iskrcaj A Vi?
Stoga je ovdje oprez nužan jer se može poduplati gubitak.No opreez je nužan i na svakoj dionici jer je situacija s svježim kapitalom na zse katastrofalna.
lp

petkom moderator obično ne radi

who dares, wins

New Report

Close