DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

danas ti se pumpa na prometu od 110.000kn u dva sata, a jučer ti nije namjerno rušena na prometu od 65.000kn u cijelom danu ???

Dobro primjećeno! Jučer je srušeno na malom prometu da bi se danas utovaralo laganini na nižoj cijeni i naravno sa većim prometom. Što je moguće više dionica po nižoj cijeni, cijedit će se do iznemoglosti. LP!

http://business.hr/kompanije/nagodba-dalekovoda-pravomocna-pozivaju-vjerovnike-na-povecanje-temeljnog-kapitala

Jučer kad su je srušili sa sitnišem dodatnih 10% moglo se naslutiti da ide neka dobra vijest.Po mom sjećanju ovdje već dugo ide rušenje kao prethodnica neke dobre vijesti.Ispada da ju žele na ovim razinama što duže

http://business.hr/kompanije/nagodba-dalekovoda-pravomocna-pozivaju-vjerovnike-na-povecanje-temeljnog-kapitala

A jesmo legenda od države! Pravim vjerovnicima dionice po 100 kuna a lažnjacima po 10. Američki san o brzom bogaćenju je mala beba u usporedbi sa PSN zbiljom. Tamo treba jedno 5 generacija da stekne ono što se ovdje stekne samo jednim potezom Lino-pera!

Konsolidator jednokratno Dalekovodu ubrizgava 150 mil. kn

Kako im se samo žuri! Drugovi će to odraditi po žurnom postupku da im ne bi utekla životna prilika.

Konsolidator jednokratno Dalekovodu ubrizgava 150 mil. kn

— čujte, dajte me malo prosvijetlite … vlasnici novoizdanih dionica po 10 kn valjda mogu ako hoće odmah i prodavati, a kako je cjena na zse ca 30 kn znači da preko nogu zaraditi trostruko!? … postoji li neko ograničenje glede toga – npr da se dionice prije prodaje moraju kiseliti u prtfelju 6, 12 mj … 🙂 … kad razmisliš zbog te halapljive prodaje i pada cijena – te mazo, pa i ja bi da mi se takva prilika ukazala odmah prodao po dvoduploj cijeni, a ako mi se bas hoće imati tu dionicu kupim je ponovo kad na zse padne na 10-tak kuna … mislim da je ova prestečajna obično sr…. i gospon kolakušić je skroz u pravu – 80% firme kupili za sitniš … a pogledajte optimu – obratna situacija – dionicom se trguje ispod 7kn, a nova tranša se daje po 10!??? … hebo lud zbunjenog …

Pa nego šta. To je gozba stoljeća za nove vlasnike 80 % udjela u dlkv. A ko kaže da neće opet nekako ogluliti ostalih 20 % dioničara u nekoj novoj turi dokapa. Isti scenarij i isti novi vlasnici su bili u Centar banci, ali nju su ipak na kraju otjerali u stečaj.

— čujte, dajte me malo prosvijetlite … vlasnici novoizdanih dionica po 10 kn valjda mogu ako hoće odmah i prodavati, a kako je cjena na zse ca 30 kn znači da preko nogu zaraditi trostruko!? … postoji li neko ograničenje glede toga – npr da se dionice prije prodaje moraju kiseliti u prtfelju 6, 12 mj … 🙂 … kad razmisliš zbog te halapljive prodaje i pada cijena – te mazo, pa i ja bi da mi se takva prilika ukazala odmah prodao po dvoduploj cijeni, a ako mi se bas hoće imati tu dionicu kupim je ponovo kad na zse padne na 10-tak kuna … mislim da je ova prestečajna obično sr…. i gospon kolakušić je skroz u pravu – 80% firme kupili za sitniš … a pogledajte optimu – obratna situacija – dionicom se trguje ispod 7kn, a nova tranša se daje po 10!??? … hebo lud zbunjenog …

Ima tu mali problem, a taj je da na tržištu ne postoji tolika potražnja za tim dionicama da bi on mogao prodati iole veću količinu po 30 kn. Ukupni bid je trenutno 100 000 kn. To naprosto ne ide tako kad si kapitalni dioničar. Nije lako iskrcati se. Ako firma bude dobro radila, moći će ju prodati cijelu. Ako ne onda je to burek teški.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Iako nije najsvjezije, ali nitko se nije osvrnuo na stanje u Ukrajini [emo_zacudjen]
Evo reakcije Dalekovoda:
Vaš link …[/url]

Legle pare! 150 milijunčeka! I što će sada Dalekovod s njima? Krpat rupe ili u širenje tržišta?[emo_smijeh]
“Marko Lesić, predsjednik Uprave Nexusa, potvrdio je da će u zadanom roku do 14.03.2014. jednokratnom uplatom doznačiti cijeli iznos”.

Prema Lesićevoj tvrdnji, Kosolidator je u svojoj ponudi uvjetovao Upravi Dalekovoda da što prije raspiše i drugi krug dokapitalizacije u iznosu od 60 milijuna kuna. To znači, kaže Lesić, da male dioničare za koji mjesec čeka i njihova nova prilika: “Oni će moći sudjelovati u drugom krugu po istim uvjetima kao Konsolidator, tj. po cijeni 10 kuna za dionicu. Konsolidator će biti isključen. Ako bi oni upisali cijelo izdanje, udio Konsolidatora razvodnio bi se na 60 posto”, kaže Lesić.

New Report

Close