Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Prihvaćam. Nisam išao za tim da će i vjerovnici imati pravo na dokapitalizaciju.
“Uvalili” im umjesto duga dionice i onda će još kupovati dionica? To će moći jedino banke. Ostali (ne znam koliko ih je i koji su) ne vjerujemo da hoće.
Nažalost, upravo ti ostali će biti ograničenje za veliki rast, jer će biti zadovoljni i s manjim iznosom nego što mislim da bi ova dionicama (ako nastavi ugovarati poslove) trebala vrijediti.
imam dionice Dalekovoda.
Kažu da će obe dokapitalizacije sprovesti u prvoj polovini ove godine.
Budemo vidjeli.
Važni su novi poslovi , a ne broj dionica .
Za zaposlenike da, ali za dioničare …
Nasanjkali su stare dionićare, uključujući Mirovince, odnosno sve one koji imaju prosječan ulaz daleko veći od sadašnjih cijena.
O onima koji su ulazili izmeď 25 i 35 kuna može se diskutirati.
koga ovaj plaši od jutra? alo dečko pa bar su dalekovodovi dioničari prošli naj goru školu plašenja i tvojih 1500 po bidu im ništa ne znači[emo_smijeh]
koga ovaj plaši od jutra? alo dečko pa bar su dalekovodovi dioničari prošli naj goru školu plašenja i tvojih 1500 po bidu im ništa ne znači[emo_smijeh]
mislim da nije poanta u plašenju, nego je čovjek zbrojio 2+2, tj. dokap novih dionica po 10 kn, PSN kao apsolviranu pozitivnu vijest i zaključio da ovdje neće biti duže vrijeme rasta iznad ovih razina nego da može doći samo do pada cijene prema 28-30 kn
A koliki očekujete ukupan broj dionica na kraju? Oko 25.000.000 čini mi se?
Koliku dobit smatrate da bi DLKV mogao realno ostvarivati?