DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mirovinci su se nekad znali žaliti da nema dovoljno kvalitetnih dionica za kupnju .

Dalekovodu prvih 150 milijuna kuna najranije u drugoj polovici veljače

Prihvaćam. Nisam išao za tim da će i vjerovnici imati pravo na dokapitalizaciju.
“Uvalili” im umjesto duga dionice i onda će još kupovati dionica? To će moći jedino banke. Ostali (ne znam koliko ih je i koji su) ne vjerujemo da hoće.
Nažalost, upravo ti ostali će biti ograničenje za veliki rast, jer će biti zadovoljni i s manjim iznosom nego što mislim da bi ova dionicama (ako nastavi ugovarati poslove) trebala vrijediti.

imam dionice Dalekovoda.

Važni su novi poslovi , a ne broj dionica .

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/uspjesno-sklopljena-predstecajna-nagodba-dalekovoda-917914

Kažu da će obe dokapitalizacije sprovesti u prvoj polovini ove godine.
Budemo vidjeli.

Važni su novi poslovi , a ne broj dionica .

Za zaposlenike da, ali za dioničare …

Nasanjkali su stare dionićare, uključujući Mirovince, odnosno sve one koji imaju prosječan ulaz daleko veći od sadašnjih cijena.
O onima koji su ulazili izmeď 25 i 35 kuna može se diskutirati.

koga ovaj plaši od jutra? alo dečko pa bar su dalekovodovi dioničari prošli naj goru školu plašenja i tvojih 1500 po bidu im ništa ne znači[emo_smijeh]

who dares, wins

koga ovaj plaši od jutra? alo dečko pa bar su dalekovodovi dioničari prošli naj goru školu plašenja i tvojih 1500 po bidu im ništa ne znači[emo_smijeh]

mislim da nije poanta u plašenju, nego je čovjek zbrojio 2+2, tj. dokap novih dionica po 10 kn, PSN kao apsolviranu pozitivnu vijest i zaključio da ovdje neće biti duže vrijeme rasta iznad ovih razina nego da može doći samo do pada cijene prema 28-30 kn

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

krivo ti se čini. da ne dužim.

who dares, wins

A koliki očekujete ukupan broj dionica na kraju? Oko 25.000.000 čini mi se?
Koliku dobit smatrate da bi DLKV mogao realno ostvarivati?

… “… u prvom krugu dokapitalizacije novi je vlasnik stekao nešto manje od 80 posto Dalekovoda. Odmah bi uslijedio drugi krug dokapitalizacije. Pod istim uvjetima omogućili bi je svim dioničarima, osim Nexusa, a riječ je o 60 milijuna kuna. Tako bi udjel Nexusa na kraju pao na 60-ak posto.” …

New Report

Close