Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
@MSILVESTAR
Lupetaš bez veze. A moderator spava.
@plavac1
Malo sam pogledao dokumente.
Prije su drugi krug dokapa spominjali u roku od 5 godina.
U ponudi Konsolidatora je to sada kokretnije napisano, nema dvojbe da je po 10 kuna i pričaju o vremenskom roku što prije.
Budući će nakon prvog dokapa Konsolidator postati većinski vlasnik, onda nije problem da drugi krug dokapa bude što prije. Samo da ne lažu.
I formalno sklopljena predstečajna nagodba Dalekovoda sa vjerovnicima
I formalno sklopljena predstečajna nagodba Dalekovoda sa vjerovnicima
Sada idemo dalje u dobivanje novih vrijednih poslova“, izjavio je Goran Brajdić, predsjednik Uprave Dalekovoda.
dust310 podsjećam te na tvoje pisanje od 27.01 gdje “hvališ” moj “fenomenalan” zaključak.
Sad ga prepisuješ.
U međuvremenu si naučio ili si kupio dionice pa ti treba malo rasta???
Dajte malo ljudi…
Iz računice 6.000.000 dionica po 10kn/1.58 ispada da trenutno ima cca 3,7milijuna dionica “s pravom kupnje po 10kn”
Kako je ukupni broj dionica (ako se ne varam) manji, da li ti znači da ćemo moći kupiti i više od x1.58 dionica na svaku svoju dionicu???
Iz računice 6.000.000 dionica po 10kn/1.58 ispada da trenutno ima cca 3,7milijuna dionica "s pravom kupnje po 10kn"
Kako je ukupni broj dionica (ako se ne varam) manji, da li ti znači da ćemo moći kupiti i više od x1.58 dionica na svaku svoju dionicu???
Znaci na jednu moju dionicu placenu 36 kn dobijem 1,6 dionica po 10 kn, i kada se to zbrojimo (36 plus 16 kn) dobijemo 52 kn i podjelimo sa 2,6 dionica dobijemo 20 kn, po toliko cemo mi na kraju dobiti prosjecno 1 dionicu, nije to lose….
Ja sam plavac tebe shvatio, mislim da ti mene nisi?
Moje je pitanje ako trenutno ima 2,7 milijuna dionica i ako sve te dionice pomnožimo sa max brojem prava na dodatne dionice x1,58, dobijemo brojku od 4,3 mil novih dionica.
Kako doći do iznosa od dodatnih 6 mil dionica x 10kn???
Unaprijed se ispričavam ako ima krivu spoznaju o trenutnom broju dionica.
Za 10 dionica dobileš 16 dionica .
Ako to omoguće svakom postojećem dionočaru , skupila bi se lijepa dokapitalizacija .
Dva veća posla su dobivena . HRTV danas .
alo samobor, STARA VIJEST.
Doduše draga, pa samo ti ponavljaj.
@Igrac
Komentirao si da cijena dionice mora ici gore, i to obrazložio dioničarima koji su ulazili po xxxkn.
Tim dioničarima dokap pom10 kuna malo pomaže u smanjenju prosjeka ulaza.
Ako su ušli po recimo 245 kuna kao na primjer Mirovinci onda smanjuju prosjek na negdje oko 100 kuna.
Ja sada kažem da ovi koji sada ulaze po 35 kuna, imat će prosjek ulaza oko 20 kuna, te da to nije loše, i ne govorim da cijena mora gore.
Pitanje je, kako će se ponijeti vjerovnici sa svojih milijun dionica.
Hoće li odmah to prodavati recimo po 35 kuna i izgubiti 65% u odnosu na 100 kuna što su im uvalili, ili će čekati u najboljem slučaju nekolikommjeseci, a u najgorem slučaju par godina.
Ako budu čekali oni svoj ulaz smanjuju na 46 kuna.
Što se tiče mojih dionica Dlkv-a ja ovdje trejdam, hoću li i ostati, ne znam.
I danas sam bio djelom izišao, pa opet ušao.
Budući sam unutra, naravno da mi odgovara da cijena raste. Pa zato sam i ušao.
Kako ja vidim stvari, jedino vjerovnici, ako drugi krug dokapa ne bude brzo, su potencijalni rušitelji cijene dionice.
Kao što sam rekao imam dionice Dlkv-a i ovo nije nagovor na kupnju i/ili prodaju istih.
Ovo je samo moje amatersko mišljenje. Potražite savjet Profesionalaca.
Mislim da nisi ubrojio ovih 1 mil. dionica koje ce dobiti vjerovnici po cijeni od 100 kn, jer ce i oni imati pravo upisa, tako je netko napisao, ne kuzim sve to….
@igrac
Na postojeći broj dionica dodaš još novih milijun dionica šta će dobiti Vjerovnici.
Tada ćeš dobiti cca 4 milijuna dionica x 1,5 = 6 milijuna.
Brojke sam zaokruživao radi lakšeg računanja, a biti ne mjenja stvar.