DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 21:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,45
20.744
6,005
3,42
3,48
1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve ovo je do sada bilo predvidljivo!!!

I zašto sada kada je sve navodno riješeno i kristalno jasno nema pomame za ovom dionicom ?
Čak imamo i jedan lijep istovar od cca 1300 komada u sekundi.
Možda ipak nije sve baš tako jasno i sigurno kao što neki prezentiraju [emo_namigusa]

OK, psn prošla. Tko sad može sa sigurnošću reći što dobivamo mi kao mali dioničari? Iz svega navedanog što se može pročitati jesno mi je da mi nije ništa jasno. Molim jedan “zrel” osvrt na to.

I zašto sada kada je sve navodno riješeno i kristalno jasno nema pomame za ovom dionicom ?
Čak imamo i jedan lijep istovar od cca 1300 komada u sekundi.
Možda ipak nije sve baš tako jasno i sigurno kao što neki prezentiraju [emo_namigusa]

Postoji mogućnost poništenja postojećih dionica na ime dugova, potraživanja i izdavanje novi koje sa starima neće imati veze. To je najlošija opcija za sve male dioničare ali strpljenja dok se sve ne razbistri.

Msilvestar, samo ću ti reći da pretjeruješ

Šta sad slijedi.
Ako vrijedi ona upitna glavna skupština, kad je dokapitalizacija?

OK, psn prošla. Tko sad može sa sigurnošću reći što dobivamo mi kao mali dioničari? Iz svega navedanog što se može pročitati jesno mi je da mi nije ništa jasno. Molim jedan "zrel" osvrt na to.

Upravo ste dobili…

Kaj nisi osjetio…? [emo_zloban]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Šta sad slijedi.
Ako vrijedi ona upitna glavna skupština, kad je dokapitalizacija?

sve piše u prospektu ,slijedi nominala po 10 kn,dokapitalizacija od 150 milijuna kuna ,i isključenje malih dioničara iz prvog kruga.

“Također, i dalje smatramo kako bi Uprava Društva trebala poduzeti sve korake koji će omogučiti provedbu drugog kruga dokapitalizacije Društva u iznosu do HRK 60 milijuna od strane postoječih dioničara, kako je predviđeno sklopljenom predstečajnom nagodbom i u skladu s predmetnom odlukom Skupštine društva donesenom 22. srpnja 2013., u što kračem mogučem roku nakon provedbe dokapitalizacije Društva s HRK 150 milijuna od strane Konsolidatora. Naime, osim što će uspješna provedba drugog kruga dokapitalizacije dodatno kapitalno ojačati Društvo, isto če ujedno nedvojbeno potvrditi podršku postojećih dioničara strateškim ciljevima koje je postavila nova Uprava Društva, prije svega značajnoj prisutnosti i konkurentnosti na inozemnim tržištima.”

@plavac1

… pogledajte ovaj post: “Postoji mogućnost poništenja postojećih dionica na ime dugova, potraživanja i izdavanje novih koje sa starima neće imati veze. To je najlošija opcija za sve male dioničare, ali strpljenja dok se sve ne razbistri” … a iza toga čitam Vaš!? … Molim za dodatno ohrabrenje, jer me jeza hvata :-))

Moj tekst je izvadjen iz ponude Konsolidatora sa ZSE, tako da se ja sa svoji 1.900 komada ne brinem….
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/H5o9YFP5AztlDsudbOlmzQ==.pdf

odakle ovo sa ponistenjem dionica, ne znam , neka priloze izvor…

Znači ovako.
Najprije ide upis cca 1 milijun dionica onih jadnih vjerovnika po 100 kuna, oko 1 milijun novih dionica.
Zatim ide dokap Nexus+Čović od 150 milijuna kuna po 10 kuna, 15 milijun novih dionica
Onda, zadnje ide dokap ostalih dioničara, bez Nexus+Čović, od 60 milijuna kuna po 10 kuna, oko 6 milijuna novih dionica. Znači imaju pravo cca 1,5 novu dionicu na jednu staru.
Ukupno će biti oko 25 milijuna dionica.
Vjerojatno Nexus+Čović neće trgovati na burzi.
Vjerovnici sa ulazom 100 kuna, ako kupe još 1,5x po 10 kuna imat će prosječan ulaz 46 kuna.
Tko sada kupi po 35 kuna, ako još kupe 1,5x po 10 kuna imat će prosječan ulaz od 20 kuna.
Ovo mi i ne izgleda toliko loše.

New Report

Close