Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
@farabuto
… na to sam i mislio – dokupiti po 10kn, samo nemam s tim iskustva – u slučaju da su postojeći dioničari uključeni u dokup/dokapitalizaciju dali bi o tom bili obaviješteni od društva, skdd-a, ili na neki drugi način? ili moramo dežurati na burzi i snalaziti se sami? … netko je ovdje spomenuo da bi postojeći dioničari imali ograničeno pravo dokupa – 1,5 novih dionica/na 1 postojeću … i nadalje – da se postojeći dioničari spremaju na tužbu u tom smislu radi zaštite svojih interesa … i nadalje da je sudac kolakušić možebitno i sam jedan od malih dioničara dlkv i da je nebriga i zanemarivanje malih dioničara jedna od rupa u zakonu o psn …. molim za mišljenje
@farabuto
… na to sam i mislio – dokupiti po 10kn, samo nemam s tim iskustva – u slučaju da su postojeći dioničari uključeni u dokup/dokapitalizaciju dali bi o tom bili obaviješteni od društva, skdd-a, ili na neki drugi način? ili moramo dežurati na burzi i snalaziti se sami? … netko je ovdje spomenuo da bi postojeći dioničari imali ograničeno pravo dokupa – 1,5 novih dionica/na 1 postojeću … i nadalje – da se postojeći dioničari spremaju na tužbu u tom smislu radi zaštite svojih interesa … i nadalje da je sudac kolakušić možebitno i sam jedan od malih dioničara dlkv i da je nebriga i zanemarivanje malih dioničara jedna od rupa u zakonu o psn …. molim za mišljenje
Tužba, Hanfa……, zaboravi.
Imaš zadnji primjer Belja, gdje je Hanfa otvoreno stala u zaštitu krupnoga kapitala.
Zar misliš da se ZSE slučajno ignorirana od krupnoga i ino kapitala ? Svi znaju da tu jakooooo smrdi, jer kako Vlada tako i Hanfa.
Kada bi se dionice ZSE-a trgovale izričito po zakonu i jednakim pravima i obvezama za sve zainteresirane, dnevno promet ZSE-a brzo bi bio 50-100 milijuna Kuna, a ovako imamo privatnu igru nekoliko igrača.
Kod nas se normalno trguje stečajnim dionicama :DKVS, INGR, IGH, DLKV, MGMA, DIOK, KSST…………, to je prijatelju sitni interes privatnih miševa.
Čekaj da dionica padne na 10 Kuna ili manje i eventualno tada u dokap.
LJudi, pa ovi su samo dali ponudu. I ja sam jednoj u gradu ponudio 10 kn da mi da ali mi nije dala. Drugi joj je dao 500 kn.
Ovdje je takva ludara da ne znaš hoće li završiti na 25 kuna ili na 35 kuna.
Da je ovo normalna i uređena burza cijena bi danas bila probila 40 kuna, a ne ovako u ovoj močvari Vas uvijek ošišaju. Svaka vijest pa makar i dobra ako se procijeni da će napraviti kratkoročnu bježaniju za to se i iskoristi. Volio bih vidjeti lice onoga što je danas u panici prodao na 28.
Pitanjce za ove koji prate situaciju u Dalekovodu na dnevnoj bazi.
Hoće li postojeći dioničari DLKV moći sudjelovati u dokapitalizaciji po 10 kn i po kojem omjeru s obzirom na dionice koje dioničari već imaju.
Ako se dobro sjećam, bilo je rečeno da su postojeći dioničari isključeni iz ovog dokapa, pa se digla velika prašina oko toga. Jel se što promijenilo?
Živili!
Bit će novih dionica na lopate….Ako je nekom bilo teško čitati PSN da pojednostavimo…Vi dioničari ste suvlasnici firme. Firme koja ja popljačkana i uništena pravo hrvatski.Sada dolazi netko sa strane i nudi neku lovu da spasi sve to skupa.NAravno da stari vlasnik mora pristati na sve uvijete novog inače ništa od love. S obzirom da je stari vlasnik (pa samim time i mali dioničari) odogovoran za ovo stanje on će i snositi negativne posljedice. Firma će raditi, ljudi neće ostati bez posla, ali će mali dioničari kao suvlasnici snositi posljedice lošeg upravljanja.
Najviše će platiti budući umirovljenici. Mirovinski fondovi su plaćali prije godinu dana 245 kuna, postali najveći dioničari, uništili tvrtku i onda sad to namještaju Nexusu i Čoviću po 10 kuna.
Mirovinski su uložili 150 milijuna kuna i sad će imati oko 5% dionica, dok će Nexus i Čović sa svojim ulogom od 150 milijuna kuna imati oko 80% dionica.
Kad će glavna skupština, pa da vidimo kako će tamo ova kriminalna ponuda proći.
Ono što se danas vezano za Dalekovod na burzi moglo vidjeti je to da dionica značajno reagira na to kako se mijenjaju omjeri hoće li pljačka i kriminal u istome biti legalizirani ili ne…
Sve ostalo je čisto pjesništvo…
Ako se dobro sjećam, bilo je rečeno da su postojeći dioničari isključeni iz ovog dokapa, pa se digla velika prašina oko toga. Jel se što promijenilo?
piše da je ponuda istovjetna prethodnoj, znači opet smo isključeni [emo_ljut]