Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
sadašnji broj dionica 2.867.265
dokapitalizacija 921.604/po 100 jadna li im majka/
ukupno 3.788.869 dionica sa pravom na dokapitalizaciju po 10
za jednu dionicu na budući dan D pravo na dokapitalizaciju 1,58 dionica tj 6 mil dionica
sadašnja cijena 3700 kn za 100 dionica u dokapitalizaciuji 1580 kn za 15,8 dionica
ukupno 5280 kn za 25,8 dionica
prosječni ulaz 20,47
“Kolonizator 15 mil dinica po 10 kn 150 mil kn.
Sveukupan br dionica maksimalno 24.788.869
Misli da bi ovim paćenicima sa 3.788.869 dionica trebalo dopustiti da dokapitaliziraju cjelokupnu ponuđenu količinu.
Dakle,DLKV bilančno jača za 210 mil keša.
Da li je pametno ulaziti po 37 tj na 21 ako dokapitaliziramo.Možda i jeste ali ovih potencijalno 921.604 dionice koje dobijaju opljačkani dobavljači bez obzira što donose pravoi i na dokapitalizaciju mogli bi dionicu zabiti jako nisko_sjetite se INGR pa bi burek
investitorima preporučao tutanj,ali sam bi ga vrag znal!
Ipak moramo priznati da je u DLKV prijedlog PSN prošao upravo onako kako je
sve i počelo,tako da onaj pad na 20 je bio Klakušućev sindrom i strah od
stečaja.
Sada je to iza Dalekovoda kao trenutačna opasnost.
Dugoročno ima šanse,ali šansa i nije zgoditak ako pucaš Haliloviću!!!
Med i mlijeko kratkoročno teško,dugoročno pojma nemam!!!!!!!!!!
odbijanje tu od 28 , izbijanje na 41, pa na cca 55-60, ak si zamislimo takav trokutić , optimistićna verzija , pogledati graf
Svako malo prospe se nešto jada po bidu tak da se drži dioničare u strahu od stečaja.
Dionica obično upadne u fokus ulagača tek kada odradi jedno 300% rasta. Zašto bi ova bila izuzetak?
[/quote]
Ja neznam što će te Vi, ali ovu danjašnju priliku nikako nisam propustio! Do kraja dana stabilizacija cijene između 33 – 35. A vama koji ste mi prodali po 28 – 29 želim lijepe snove!
Umjesto da se radujete prolasku PSN vi ste nas ponovno darovali! LP!
Na ovoj burzi ima jako hrabrih,ili jako ludih ulagatelja kako hoćete. nemam dionice,al da me sad nije zainteresirala lagao bih 🙂
Ak’ ova dva komada na nalogu 1H nije bila manipulacija tržištem, onda stvarno neznam kaj je manipulacija.
[emo_beztona]
dečki trebam savjet i informaciju … imam 2180 kom na prosjeku 330kn 🙁 … vidim iz ponude konsolidatora da se svugdje isključuju postojeći dioničari iz otkupa s pravom prvenstva … naravno da sam mislio u taj bunar uložiti još cca 30000, tj. 3000 kom da smanjim taj prosjek na ca 160 kn … dakle što možemo očekivati po tom pitanju i što pokoja pametnija i upućenija glava misli po tom pitanju? … hvala na odgovoru
Mislim da ovu dokapitalizaciju još treba potvrditi glavna skupština.
Bar tako piše u obvezujućoj ponudi Konsolidatora.
Jedan uvjet je pozitivan ishod na trgovačkom sudu, a drugi je da to mora odobriti glavna skupština.
Kako će biti na skupštini je veliki upitnik.
Hoće li na glavnoj skupštini imati pravo glasa i novih 1 milijun dionica koje će dobiti vjerovnici?
dečki trebam savjet i informaciju … imam 2180 kom na prosjeku 330kn 🙁 … vidim iz ponude konsolidatora da se svugdje isključuju postojeći dioničari iz otkupa s pravom prvenstva … naravno da sam mislio u taj bunar uložiti još cca 30000, tj. 3000 kom da smanjim taj prosjek na ca 160 kn … dakle što možemo očekivati po tom pitanju i što pokoja pametnija i upućenija glava misli po tom pitanju? … hvala na odgovoru
Nikada ne smanjivati prosjek, ako slika nije jasna. Možda dokap po 10 Kuna ili manje.
Prema najava-ma dokapitalizacije ide DLKV na 10 Kuna i niže, samo malo pričekati da mešetari izlete vani trejadanjem i stopiranjem pada