Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/H5o9YFP5AztlDsudbOlmzQ==.pdf
[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]
@ZZtop
netko je to već izračunao pa potraži malo unaprijed
uglavnom, ništa dobro za male ulagače
15 milijuna novih dionica po 10 kuna, naravno uz isključenje postojećih dioničara, na postojećih 2,8 milijuna, pa onda još 6 milijuna novih po 10 u neko novo vrijeme….
Pa to će biti najskuplja dionica na tržištu, ako ostanu ove cijene.
Katastrofa za fundamente, dobro vjerojatno za radnike.
lp
U svakom slučaju, nvi BVPS je dosta manje od sadašnje tržišne cijene.
Sad je 66 s 2.8 mil. dionica. Pa vi računajte koliko će biti kad dođe 15 mil. novih. Ili još više.
Poštovani kolega Banana, baš me zanima da li ste pročitali Vaše postove vezane za dalekovod do unazad nekoliko mjeseci kada ste zazivali najgore scenarije te sustavno pričali priču kako dioničare dalekovoda čeka mračna sudbina. No kada ste se do grla nakrcali dionicama dalekovoda, od jednom slijedi promjena konačnog scenarija iz Vašeg kuta gledanja. Što se promjenilo od tada do danas? Neizvjesnost je još uvijek u zraku te postoji mogućnost da dalekovod ode u stećaj. Ja ga ne zazivam te bih bio vrlo sretan da kompanija opstane i nastvi raditi poslove koje malo koja kompanija u svjetskim razmjerima može izvesti na kvalitetnom na kvalitetnom nivou te referencama koje dalekovod posjeduje. Samo bih želio izraziti svoj stav da nam na ovome forumu ima previše 'investitora' Vašeg kalibra, koji zazivaju i navlače druge kada to njima pogoduje i odgovara. Molim Vas malo više objektivnosti te prije svega osobnog morala u promišljanju, jer toga nam toliko fali u ovoj našoj malo bari punoj krokodila….
Nema ovdje nikakvog navlačenja, ja vam samo pišem ono što vidim a vidim mnogo dalje od Vas. Istina da sam pisao, i to puno o tome da će Dalekovod na cijenu od 20-tak kuna. I to prvi na ovom forumu. Tada je cijena dionice bila oko 70 kuna. Svi koji su me poslušali i tada prodali mogli su kasnije kupiti i do 3 puta veći broj dionica Dalekovoda.
U međuvremenu se situacija oko Dalekovoda popravila na bolje. Od tada su sklopljena tri nova posla, oko 60 milijuna Eura. Imamo datum ročišta, Dalekovodu više ne prijeti stečaj i naravno da je i cijena u međuvremenu narasla.
Jedino što se ovdje još uvijek svi pribojavaju dokapitalizacije po 10 kuna i zato cijena stagnira. Nema ovdje više iskrcavanja po svaku cijenu kao na nekim drugim dionicama. Istina nema ni neke kupnje po asku, ali otom, potom.
Dokapitalizacija i ako bude sigurno neće ići po istim uslovima kao zadnji puta nego po daleko povoljnijim za postojeće dioničare.
Dok vi to sve skužite u svojim "glavicama" kupnja će već biti na 50-tak kuna. Pratite i dalje moje komentare i postanite bogatiji.[emo_smijeh] LP!
[/quote]
Gore ste napisali da: “Dokapitalizacija i ako bude sigurno neće ići po istim uvjetima kao zadnji puta …”
a u današnjoj obavijesti na ZSE piše da je nova Obvezujuća ponuda za dokapitalizacijom Društva istovjetna prvotnoj od 17.05.2013. :
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/H5o9YFP5AztlDsudbOlmzQ==.pdf
[emo_zacudjen]
Vidim da ovdje uopće nije potrebno pisati nove postove.
Dovoljno je copy-paste starih od prve obvezajuće ponude prije puno vremena [emo_smijeh]
Kad ce biti Glavna skupstina na kojoj se ovo mora prihvatiti.
Svako malo prospe se nešto jada po bidu tak da se drži dioničare u strahu od stečaja.
Dionica obično upadne u fokus ulagača tek kada odradi jedno 300% rasta. Zašto bi ova bila izuzetak?