Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
@banararama
Prije par godina Dalekovod je vrijedio 30-ak puta više. Tada je 1.000 dionica znalo vrijediti preko milijun kuna, a sada 35 tisuća kuna.
Koji je vrag ovdje?[emo_smijesak]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/eZCWDqoIYL7keWxAAAzlTg==.pdf
@banararama
Prije par godina Dalekovod je vrijedio 30-ak puta više. Tada je 1.000 dionica znalo vrijediti preko milijun kuna, a sada 35 tisuća kuna.
To je bilo prije par godina kada nisu bili dužni 3 milijarde kuna i kada nije bilo PSN i kada se nije znalo da će se izdati još Koliko ono miliona novih dionica,..
Ne razumjem samo zašto je nakon ove vijesti skočila vrijednost dionice.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/eZCWDqoIYL7keWxAAAzlTg==.pdf
Jer kad se zna za nove dionice pa i da psn bude prihvaćena koliko godina rasta i dobiti će im trebat da opravdaju ovu cijenu (nominalna 10 kn).
Ja ovo zaista nebi ni u najluđim snovima stavio u portfelj.
Imaocima sretno..
BearG
pa i mi dobivamo nekoliko dionica na svaku koju imamo po 10 kuna, zato je bitka za dionice otpočela.
Ajde uzmi digitron u ruke pa izračunaj koliko ti se to isplati i koliko će biti cijena nakon što se izdaju nove dionice…
Pa se onda javi…
BearG@
Kolega uz dužno poštovanje, ali promašili ste cijelu ligu. Ovo Vam ide iznad 40 kuna do ročišta to je više nego očigledno. Što će biti poslije! O tome ćemo poslije![emo_smijesak]
Ma daj boze da sutra ode u stecaj.Ove zelje da prezivi pozeli radnicima.
Treba prvo polomiti bid sve do 34, jer je Dalekovod poslije objave datuma ročišta u daleko “nepovoljnijem” položaju nego što je bio dok je bio u neizvjesnosti. Tako barem nalaže logika ZSE-a.[emo_smijeh]
Kao neki “veliki” H nalozi na asku. Ma koga oni više plaše?
@bearG
Nikad nisu ni bili dužni 3 milijarde kuna.
Jeli ovo znači konačno otpetljavanje klupka u Dalekovodu?
Ako je uvjet predstečajne bila dokapitalizacija i prihvaćanje plana glavnoj skupštini, pitam se kako trgovački sud može sazvati ročište kad
– postoji samo pismo namjere dokapitalizanta da će ući ako procijeni u datom trenutku
– nema odluka glavne skupštine o prihvaćanju plana
Sve mi ovo smrdi na Linićev mafijašluk.
Imam dionice Dlkv-a. Nije nagovor na kupnju i/ili prodaju.
Potražite savjet profesionalaca.
Predstečajna Dalekovoda d.d. je jedna velika prijevara, veliki dio vjerovnika Vam i nema potraživanja nego su fiktivna. Ja znam da dio potraživanja vjerovnika na računovodstvenim karticama nije iz nekih razlog usklađen. Dalekovod je dio obveza platio, no na svojim karticama i dalje je vodio kao obvezu kod ulaska u predstečajnu….sve u svemu postavlja se pitanje da li su ljudi koji su u Dalekovodu nesposobni ili su namjerno nesposobni ??
Predstečajna Dalekovoda d.d. je jedna velika prijevara, veliki dio vjerovnika Vam i nema potraživanja nego su fiktivna. Ja znam da dio potraživanja vjerovnika na računovodstvenim karticama nije iz nekih razlog usklađen. Dalekovod je dio obveza platio, no na svojim karticama i dalje je vodio kao obvezu kod ulaska u predstečajnu….sve u svemu postavlja se pitanje da li su ljudi koji su u Dalekovodu nesposobni ili su namjerno nesposobni ??
Prevara je ova “stečajna” cijena dionice! Prevara je bila i zadnja dokapitalizacija po 240, a prevara je bila i ova zadnja kupnja od strane fondova, ne tako davno:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/4WCP6ABdd4PNTTsr05FnFg==.pdf
AZ Profit 4.067 dionica po 114,60 po dionici……
Ima tu još mnoštvo prevara, a o tome sutra!