Koji veliki posao je dobio Dalekovod da je rastao sa 20 na 35 kuna ljudi moji pa dobro da nije + 100%.
Izgleda će i mali dioničari imati pravo na dokap. to bi bilo najpravednije, mislim da ni Kolakušuć nebi imao ništa protiv.
He, he! A što sam jučer napisao? Past će na brzinu i “bastiona” na 35! Samo nebo je granica! LP! Naprijed Xy!
Otkud vam to da će imati pravo na dokap? Nema nikakvih vijesti već danima.
Imam DLKV.
Samo se ti na 36 “kokoši”, pokljucat ćemo i tebe još malo![emo_smijeh]
ajmo kolege koji se gurate ispod ovog po 36kn, opustite se, ode i on i još koji iznad njega (oko podne i pol)
Gadna ova igra, gadna mnogo![emo_smijeh]
[emo_namigusa]
a i kupnja je sve jača…
ja uvijek slušam voćnog jer se mi
po nekoj logici kužimo
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
pazite se sindikata,pazite se dokapitalizacije 15 mil dioca po 10 ako prođe psn
činjenica da fondovi ne odrađuju svoj posao i da dionice ne drže u razumnim okvirima,sve preko 25 je jako skupo bez obzira da li ćete imati pravo na dokapitalizaciju po 1o,ja mislim da će to biti dogovoreno
sindikalisti haraju u dlkv,pamet u glavu!!!!
IHG na 200 je jeftiniji nego DLKV na 20
U DLKV teče med i mlijeko za jaku sindikalnu podružnicu!!!!
Ja prodao na 36. Čini mi se ovo malo napuhano s obzirom da je sve jako neizvjesno. Neka malo ohladi, možda opet uđem.
pazite se sindikata,pazite se dokapitalizacije 15 mil dioca po 10 ako prođe psn
činjenica da fondovi ne odrađuju svoj posao i da dionice ne drže u razumnim okvirima,sve preko 25 je jako skupo bez obzira da li ćete imati pravo na dokapitalizaciju po 1o,ja mislim da će to biti dogovoreno
sindikalisti haraju u dlkv,pamet u glavu!!!!
IHG na 200 je jeftiniji nego DLKV na 20
U DLKV teče med i mlijeko za jaku sindikalnu podružnicu!!!!
Aj i od tebe nešto pametno što se tiče Dalekovoda, ali savjet što se tiče IGH-a je – “ne dirati ni štapom” dok kroz tržište ne prođu koperantske dionice. Trenutna cijena je [emo_smijeh]