Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Ne vjerujem da je Kolakušić dioničar.
Da ima ikakve veze sa Dalekovodom to bi Linić i Pavić iz EPH iskopali.
Inače, ročište bi se moralo već zakazati, ukoliko se zna da je obveza da bude 15 dana od nečega (presude VTS, dostave na TS ili sl.). Imali tko kakav info?
Kolega, dobili ste mrtvačku glavu, gdje je zapelo….[emo_smijesak]
Mrtvačku glavu mi je udijelila hrpa dušebrižnika i pravednika koji žele ući dvije kune jeftinije. Gdje bih stigao kad bih se zbog toga uzrujavao.[emo_smijeh][emo_cool]
Ako vrijedi šta tržište kaže zašto onda sadašnji najveći dioničari, a to su mirovinski fondovi, prepuštaju vlasništvo FGS+Čović za vrijednost dionice po 10 kuna.
Ako bi uzeli prosječan težinski omjer to bi bilo:
85% dionica po 10kn – privatizacija
15% dionica po 30kn – trenutno tržište
Uprosječeno =12kn po dionici
Ali sve ovo računanje nema veze.
Osnovno je da firma u predstečajnoj dobro radi i ugovara nove poslove uz jamstva HBOR-a (a tu veliku ulogu sigurno ima Linić),
te da se želi privatizirati kroz predstečajnu određenim sumnjivim osobama za bagatelu (i tu veliku ulogu sigurno ima Linić).
Ne zaboravite da je po javno fostupnim podacima jedan od većih dioničara jedan SDP-ovac čiji je brat pomoćnik ministra Jovanovića. To je Skansi.
Sjetite se privatizacije po Liniću i davanja firmi Štroku i Vrhovniku.
I kako je to završilo.
Druže dust310,
prepuštaju iz nekoliko razloga, od kojih sam siguran za taj da su loše nadzirali rad svoje imovine, tj. naših penzija, na taj način pustivši da uprava krade, a sad kad je maca došla na vratanca onda moraš pristati i na nešto što ti i nije najbolje.
10 kn po dionici je pištolj na čelo. Možda bi ovaj platio i više, ali zašto kad ne mora?
Ukoliko se otpišu dugovanja kako je to planom predviđeno, čak bi 25 milijuna dionica trebalo vrijediti relativno oko ove cijene. A dalje kako bude. Poslovanje…
Današnja prosječna 32,51. Sve je rečeno!
Skuplja se i na bidu, a pomalo skida i sa aska.[emo_palacg]
Nenad Bakic je rekao da je spekulativno usao u jednu dionicu i da se boji uopce reci u koju, da ne povjerujes, mislim da se radi o DLKV….
@plavac1
može biti IGH, pogledaj koliki je tamo danas bio promet
p.s. doduše, i Belje mi zvuči kao moguće, netko ga pojačano kupuje već mjesec dana na 50-ak kuna
onda bi mogao biti IGH, on ide dnevno gore dolje po 10-15%, DLKV ne oscilira toliko
Da, vjerovatno nije DLKV. No, dobro. Ali vidim da dušebrižnici ne posustaju.[emo_smijeh][emo_plazi]
I, da, kad je to ročište? Što nisu neki rokovi već istekli?
Će da zvone uši kada “netko” sa jednim nalogom počisti sve sa aska do 35!!!!!!![emo_kuna]