Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Koliko ono ispadne po dionici ovaj potpisani ugovor od preko 30 milijuna Eura?
Koji je to građevinar u zadnja 2 mjeseca sklopio ugovore od 65 milijuna Eura vrijednosti?
ispadne otprilike 200kn/dionica za sadašnji broj dionica
ispadbe otprilike 20kn/dinici za budući broj dionica
????
Koji apsurd.
Hoće to prodati za vrijednost jednog ugovorenog posla od 30 milijuna Eura.
Postoji i jedna druga mogućnost koju nitko nije razmatrao: s obzirom da je Konsolidator povukao ponudu, možda se sad pumpa cijena da se bolje prođe u nastavku PSN. Na zadovoljstvo sadašnjih dioničara i uprave.
Konsolidator je samo uvjetno povukao ponudu.
Tko nebi uzeo firmu za vrihednost samo jednog ugovorenog posla.
Fino,fino. Sta je, je. Mislim na ugovorene poslove.
Još samo da porade na transparentnosti i objave taj famozni zapisnik sa glavne skupštine.
Sve zavisi koliko će dionica podjeliti vjerovnicima na ime duga.
Ako bude kao na INGRI,dionica neće vrijediti ni 2 kn a ne 20.
Nadu daju dokapitalizacija od 10 kn po dionici u iznosu od 150 milja kn.
Pa je moguće da neće ići na rušenje cjene velikom količinom dionica ispod te razine.
Sve se zna.
Po predstečajnom planu:
100 milijuna kuna duga dobavljačima pretvara se u 1 milujun novih dionica koje će im utrpati po 100 kuna.
150 milijuna dokapa FGS+Čovic ide po 10 kuna, znači 15 milijuna novih dionica
Postoji usmeno obećanje da će u drugom krugu dokapa u iznosu od 60 milijuna sudjelovati ostali dioničari, bez FGS+Čović, u roku od 5 godine bez da se zna kad i po kojoj cijeni.
To Vam je po planu predstečajne koja je sada vraćena na trgovački sud i nije još dodijeljena niti jednom sucu. Bar što se javno zna.
U svemu ovome je nesrazmjer ponude FGS+Čović u iznosu od 150 milijuna kuna za vlasništvo od 85% dionica, a samo zadnji ugovoreni posao za Kosovo iznosi 30 milijuna Eura ili 225 milijuna kuna.
Ja se samo nadam da će kolege koje su tužile dobiti presudu, te da će Uskok i/ili državno odvjetništvo odraditi svoj posao po kaznenoj prijavi za organizirani kriminal.
A pogledajte ovaj apsurd.
Dobavljači će za svojih 100 milijuna potraživanja dobiti 1 milijun dionica ili u konačnici 5% vlasništva, a FGS+Čović za svojih 150milijuna, doduše casha, dobiti 15 milijuna ili u konačnici 85% vlasništva.
Bojim se da će po ovakvoj predstečajnoj kad prođe biti bezbroj sudskih tužbi, što oštećenih dobavljača, što oštećenih dioničara.
Sve je to lijepo razotkrio sudac Kolakušić u intervjuu u Index-u.
Hvala sucu Kolakušiću na iskazanoj hrabrosti. Treba biti hrabar i to sve javno izreći u državi gdje vlada puzajuća diktatura.
Najveće ulaganje HEP će imati u prijenosnu mrežu, oko 250 mil. kuna.
Many, u tome i jest stvar. Kao što znate, Konsolidator je ponudu povukao, tj. više nije obvezujuća za njega, a niti za Dalekovod. Ne vjerujem da nema drugih interesenata za ovu koku s milijardom i nešto kuna poslova godišnje. Neka je dobit 5%, za 3 godine vratiš ulog od 150 milja. Za 6 godina kad bi ti ulog bio 51%. Ili kako god, svi znate računati.
Inače, ročište bi se moralo već zakazati, ukoliko se zna da je obveza da bude 15 dana od nečega (presude VTS, dostave na TS ili sl.). Imali tko kakav info?
A pogledajte ovaj apsurd.
Dobavljači će za svojih 100 milijuna potraživanja dobiti 1 milijun dionica ili u konačnici 5% vlasništva, a FGS+Čović za svojih 150milijuna, doduše casha, dobiti 15 milijuna ili u konačnici 85% vlasništva.
Bojim se da će po ovakvoj predstečajnoj kad prođe biti bezbroj sudskih tužbi, što oštećenih dobavljača, što oštećenih dioničara.
Sve je to lijepo razotkrio sudac Kolakušić u intervjuu u Index-u.
Hvala sucu Kolakušiću na iskazanoj hrabrosti. Treba biti hrabar i to sve javno izreći u državi gdje vlada puzajuća diktatura.
U potpunosti potpisujem vaš post.
I ja sam se razmišljao o ovome i sam zaključio da ih čeka bezbroj tužbi ako dokap prođe. A Kolakušić što se mene tiče je ili veliki profesionalac, ili i sam oštećeni dioničar. On je svoj posao stvarno ozbiljno shvatio. Ja mu kapu skidam, to je jedini čovjek koji se ispriječio i javno bori protiv ove nepravde.