DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 00:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Još samo da se počne kupovati po asku i otvori nova mogućnost trejdanja. Ajmo “stidljive ljubičice”, odriješite kesu! Tik, tak, kuca mali sat, tika,taka, tak![emo_smijeh]
Pokupite me, lijevo ili desno, tak mi je svejedno!

@serislav
o čemu ti pričaš? prag za squueze out je trenutno na 95%
a o ostalome npr.

Mali dioničari morat će se pomiriti s manjom zaštitom

a ti pjevaj i dalje borbene…

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Kako god da bilo većina vas ste sretni da kupujete po 30 oni sutra kupuju po 10 i to ne postojeće dionice nego potpuno nove ’tiskane’ a tih novih će biti 10tak puta više nego trenutnih dionica. E to se zove INFLACIJA.

U ovakvim okolnostima smo svi poraženi, bilo kupovali po 30, po 100 a ima ih ko je kupovao i po 1000 kn.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/m5SPYxPal6YCDVDWdeQlFA==.pdf%5Bemo_smijesak%5D

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

na ovome svaka čast
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/m5SPYxPal6YCDVDWdeQlFA==.pdf

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

@serislav
o čemu ti pričaš? prag za squueze out je trenutno na 95%
a o ostalome npr.

Mali dioničari morat će se pomiriti s manjom zaštitom

a ti pjevaj i dalje borbene…

Znam da je sad 95%. A o spuštanju praga od 95% nema ni riječi. Ni u glavnom tekstu ni u sažetku. Priča se samo o početnom pragu od 25%. To je sve.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@brancin

Kako to ako je pokretanje predstečajne bez suglasnost odluke Glavne skupštine nezakonito da nije reagirao u tom dijelu niti sudac Kolukušić.
Ili to nije bilo u nhegovoj nadležnosti.

To bi trbalo pitati Kolokusica…

Na to je trebalo reagirati vise institucija, ali obzirom da se radi o direktnom interesu malih dionicara, nekako su svi cekali da netko drugi poduzme nesto…

A i ocit je utjecaj druge strane kojoj to nikako ne odgovara, pa je tako predstecajna i pokrenuta u tajnosti, a ne samo bez suglasnosti Glavne skupstine…

Jednog dana netko ce za sve to odgovarati, medutim izgleda da cemo morati cekati smjenu vlasti…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Koliko ono ispadne po dionici ovaj potpisani ugovor od preko 30 milijuna Eura?
Koji je to građevinar u zadnja 2 mjeseca sklopio ugovore od 65 milijuna Eura vrijednosti?

Koliko ono ispadne po dionici ovaj potpisani ugovor od preko 30 milijuna Eura?
Koji je to građevinar u zadnja 2 mjeseca sklopio ugovore od 65 milijuna Eura vrijednosti?

Oppenheim najavljuje 500 000 000- 600 000 000 €, kroz naredne 3-4 godine[emo_naivan]

Potpora na 33 ne slabi. Vjerovatno zaključenje na ovim razinama. Nisam prorok, ali izgleda da su se ljudi oslobodili straha od stečaja i bezvrijednosti firme.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ćao razinama ispod 30. tko je kupio kupio je. sumnjam da će se to tako skoro ponoviti.

who dares, wins

Postoji i jedna druga mogućnost koju nitko nije razmatrao: s obzirom da je Konsolidator povukao ponudu, možda se sad pumpa cijena da se bolje prođe u nastavku PSN. Na zadovoljstvo sadašnjih dioničara i uprave.

New Report

Close