Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Kako to ako je pokretanje predstečajne bez suglasnost odluke Glavne skupštine nezakonito da nije reagirao u tom dijelu niti sudac Kolukušić.
Ili to nije bilo u nhegovoj nadležnosti.
@lojtra
Ako je izabran novi sudac kojemu je to dodijeljeno, onda valjda ima i ime.
Može link.
@bananarama
Na osnovu kojih informacija sudiš da nema ulaska FGS-a i Čovića po 10 kuna.
Jeli to samo tvoje osobno mišljenje i želja ili imaš neke informacije.
Kupuje po 30 zato što ne može kupiti po 10 …
Kad se završi ova muljatorska priča onda će i ekipi muljatora biti u interesu puno veća cijena.
zašto? njima bi bilo idealno da dionicama kupljenima po 10 kn stišću prodaju prema dolje i da na razini 10-15 kn godinama u tišini kupuju dodatne dionice od malih dioničara.
uostalom, na tih 10 kn bili bi na 0, na 11 kn već su na +10%, na 15 kn već su na +50%…pa si ti misli zašto bi oni držali cijenu na visokih 30 kn???
Ljudi, cijena od 30 kn je ravnoteža ponude i potražnje u ovom trenutku. Sutra to može biti negdje drugdje. I na to svi računate kad kupujete ili prodajete. Utuvite si to u glavu. Trenutno je firma u PSN, dugovi su joj veći od imovine i njena stvarna vrijednost je nula, ili manje. Ali špekulativna vrijednost je kolika bude.
Ne znam kako će oni razmišljati.
Ja da kupim dionicu po 10kn, volio bih da u budućnosti bude 1000kn. Ti nebi?
Čuj, ima nas svakakvih.
@bananarama
Na osnovu kojih informacija sudiš da nema ulaska FGS-a i Čovića po 10 kuna.
Jeli to samo tvoje osobno mišljenje i želja ili imaš neke informacije.
I 10 kuna po dionici je puno bolje od stečaja.
Ja da kupim dionicu po 10kn, volio bih da u budućnosti bude 1000kn. Ti nebi?
naravno, ali tek nakon što bih pobrao skoro sve dionice malima na razini od 10-12 kn…za to mi treba samo 100.000 dionica kupljenih po 10 kn kojima ću stiskati bid prema 10 kn i onda tamo polako kupovati 2 godine dok mi mali sve ne prodaju iz očaja, a onda napravim squuez out i izbacim ostale skroz van iz firme, po prosjeku koji je bio na burzi, tj. 10-12 kn
[emo_cool]
Dakle, smatraš da je plan doći do 100 % vlasništva po 10-12kn i da je to izvedivo?
Doobar!
za squueze out dosta mu je da skupi 95%, a mislim da su u proceduri izmjene zakona gdje će se taj prag dosta spustiti, možda i na 75% …
Kolega goblyn, doista je nevjerovatno na što ste sve spremni ne bi li kupili koju lipu jeftinije. Najbolje da odmah svi stavimo ask na 10 kuna. Čemu čekati squeeze out na 75%?!? Općenito, najveći dio forumaša na ovoj temi su osobe za koje je nemoguće naći ni pridjev ni imenicu kojom bi ih opisali.