Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Na drugom forumu moderator piše da je izabran sudac za PSN.
Na HTV1 kaže sad ministar da su građevinske tvrtke u Iraku ostavile dobar dojam. Nek dobimo tisućiti dio kolača bit će odlično.
Zanimljivo naslagivanje pred pucanj. Ročište bi moglo već u petak, najdalje sredinom idućeg tjedna. 15 dana se računa vjerovatno od dana otpreme, ili pristignuća rješenja na TS.
Zanimljivo,što se ovdje više crnila i dezinformacija ubacuje,bid na dionici postaje sve jači,zar
baš svi želite kupiti ovu dionicu jeftinije..ne paše vam cijena trenutna..ili jednostavno ste zločesti…
nisu zločesti kolega, samo hoće kupiti jeftinije pred riješenjem stečajne, pred kraj godine…
ipak je to firma koja radi bez obzira na ove teškoće, krađu, muljanje i slično.
što se tiče dokapitalizacije po 10kn, sumnjam da, i ako se to desi, da će ti isti prodavati na 15kn. Ipak su uložili previše napora u ovu muljažu.
Naravno, moguće je i da griješim, stoga ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju.
Po koliko će oni prodavati to nije bitno. Bitno je da će potpuno razvodniti vrijednost dionice i realno dionica više neće vrijediti kao danas i jučer. U samoj kompaniji ništa se neće promjeniti osim što smo dobili nove vlasnike (dobitnike) i nove gubitnike (stare vlasnike).
UVIJEK je bitno za koliko će netko prodavati.
Drugo, buduća razvodnjenost je već ukalkulirana u cijenu (znam da nisam originalan)
Treće, ako nove vlasnike nazivaš dobitnicima, onda se slažeš i da će ostali koji su kupili po ovako niskim cijenama biti dobitnici? (stari vlasnci po cijenama 200,300…1.500kn su svakako gubitnicim, barem srednjerocno)
Novi vlasnici (pa to svi znamo tko su), su nitko drugi nego oni kojima je namješteno po 10 kn. Zašto netko danas kupuje po 30 kn a oni će sutra kupiti po 10 to je vrlo intrigantno pitanje.
Kupuje po 30 zato što ne može kupiti po 10 (to je i sam si rekao rezervirano).
Kad se završi ova muljatorska priča onda će i ekipi muljatora biti u interesu puno veća cijena.
Ili misliš da bi muljatorima bilo lakše provesti svoj plan kupnje po 10kn da je sada cijena na tržištu 100kn???
Čitam ove Vaše postove i slatko se smijem!
Vi bi unutra, a nebi kupili po asku. E pa teško da će biti za sve Vas po ovoj trenutnoj cijeni.
Što se tiče dokapitalizacije Konsolidatora po 10 kuna – to možete istog momenta kada pročitate odmah i zaboraviti. Nema Vam od toga više ništa, propao pokušaj prepada na imovinu postojećih dioničara. Ako i bude kakve dokapitalizacije to će opet odraditi MF-ovi, u to nemojte sumnjati,ali po malo višoj cijeni od one koju je predložio “Terminator”. Možda se i sam “Terminator” ponovno oglasi sa novom procjenom vrijednosti i sa novom ponudom, ali 10 kuna je “prohujalo s vihorom”!
LP!
Prodao sam sve na zadnjem vrhu, vani sam, tako da ne mislite da drukam na rast!
Tvoja razmišljanja (drago mi je čuti takva) nisu u skladu s izjavom da si “vani” tako da mislim da drukaš (s obzirom da sam unutra nemam ništa protiv ali nešto govori o tebi)