Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
http://voltmag.no/forste-oppdrag-for-powerline
I tako se gube poslovi doma.
Pozdrav
http://www.grupazue.pl/?q=en/node/603
Dugo nisam pratio ovu temu, pa neznam da li je ovo netko već bio postao. Ako jest onda isprika. Uglavnom koliko mi je poznato iako još nije zvanično objavljeno od
strane Dalekovoda, već mjesec dana stoji objava na stranicama ZUE GROUP da su oni skupa sa Dalekovodom kao partnerom dobili posao koji je cca 112 milijuna eur-a.
@brancin
Koliko sam razumio Rjesenje VTS ono kaže da ide sve po starome.
I da je uloga sudaca samo pečatirati šta je donijela Fina bez obzira jeli to nezakonito.
Ja nisam tako razumio, ali to u konacnici ionako ovisi o sucu, a ne o rjesenju VTS-a ili o zakonu…
Pa i sam Linic kaze da se Zakona nemoze drzati ‘ko pijan plota…
Na kraju krajeva, pa zato i mijenjaju suca…
Na 20 su ok za kupit iznad toga ili po sadašnjoj cjeni ne nikako.
teško je ovdje reći da li je za male dioničare gora varijanta da prođe ovakva PSN koja je za njih štetna ili da firma ode u stečaj pa čekati hoće li što ostati za dioničare
A koja bi bila vjerojatnost događaja.
Evo ja gatam:
10% za stečaj
10% za izmjenu PSN-a
80% za prolazak sadašnje PSN-e
Ovo je 23.07.2013.godine objavljeno na web stranici Dalekovoda i Hanfe:
Citiram:
Ovim putem obaviještavamo sve dioničae i ostalu javnost da su izglasane sve predložene odluke iz Poziva na Glavnu skupštinu društva Dalekovod.d.d. koja je održana 22.srpnja 2013.g.
Zapisnik ćemo dostaviti čim bude dostupan.
Šta Uprava i Nadzorni odbor mafijašuju?
Zapisnik nisu dostavili niti dioničarima, niti Hanfi, niti Trgovačkom sudu, niti VTS-u.
Jeli to znači da Uprava i Nadzorni odbor žele stečaj Dalekovoda ili sve nas skupa prave budalašima?
Ovo je 23.07.2013.godine objavljeno na web stranici Dalekovoda i Hanfe:
Citiram:
Ovim putem obaviještavamo sve dioničae i ostalu javnost da su izglasane sve predložene odluke iz Poziva na Glavnu skupštinu društva Dalekovod.d.d. koja je održana 22.srpnja 2013.g.
Zapisnik ćemo dostaviti čim bude dostupan.
Šta Uprava i Nadzorni odbor mafijašuju?
Zapisnik nisu dostavili niti dioničarima, niti Hanfi, niti Trgovačkom sudu, niti VTS-u.
Jeli to znači da Uprava i Nadzorni odbor žele stečaj Dalekovoda ili sve nas skupa prave budalašima?
Predstečajna nije regularno izglasana na skupštini, pa je onda to vjerojatno mala smetnja i problem oko objave zapisnika jer bi netko od tada prisutnih mogao reagirati…
Međutim to i nije od značaja obzirom da je ista pokrenuta protuzakonito, te isti (ZPDD čl.42 st.6)kaže da je ništetna…
Što u daljem kaže da Dalekovod još predstečajnu nije niti pokrenuo…
A hoće li…o tome bi dioničari trebali tek odlučiti…
Naravno, ako ćemo po Zakonu, što do sada nije bio običaj…
Slažem se. I nevjerojatno je da zapisnika sa skupštine nema a da sve ide dalje kao da je sve u najboljem redu. I nitko se od službi ne pita gdje je bez obzira na brojne prijave. Kako sad i jedan dioničar može vjerovati njihovom prebrojavanju glasova na skupštini!? Zamislite da se ovakvo što dogodi na skupštini recimo HT-a. Ma nemoguće.
Gdje je nestao Zapisnik sa Glavne skupšine?
Tko ne želi sastaviti zapisnik?
Tko ne želi potpisati zapisnik?
Tko ne želi uzeti šansu za Remetinec?
Jeli zbog toga Gorjup dao petama vjetar?
Možda javni bilježnik, koji bi mogao izgubiti lucencu.
Možda predsjedavajući Glavne skupštine, kojemu se ne ide u Remetinec.
Možda su ih svu tu igru savjetovali pravnici iz Madirazze koji s pravni savjetnici Dalekovoda od početka predstečajne, pa bi se sad izvukli a da im ne uđe.
Ja sam bio na toj Glavnoj skupštini iz srpnja ove godine.
Skupština nije bila regularna.
1) Dioničari nisu prije početka rada imali pravo uvida u knjigu dioničara. Zatraženo da se unese u zapisnik.
2) prihvatili su pravo Telegre za glasovanjem iako se nije na vrijeme prijavila.
Zatraženo da se unese u zapusnik.
3) Glasovanje je izvršeno na način da nema materijalnih tragova tko je i kako glasovao po pojedinim točkama.
4) Navodno usvojeni Plan financijskog restrukturiranja nije isti kao usvojeni pred Finom od strane vjerovnika,
bar u onom dijelu kad se govori o drugom krugu dokapa od strane dioničara koji nisu sudjelovali u dokapu u prvom krugu.
Radi se o dokapu po 10 kuna u roku do pet godina, a koji nije definiran na glavnoj skupštini, nego je ostalo na usmenim obećanjima Madarazze i Gorjupa.
Najžalosnije je to da predstavnici Mirovinskih fondova koji su ujedno i članovi Nadzornog odbora su to mirno gledali i slušali i nisu aktivno sudjelovali u radu glavne skupštine.
Koliko znam nisu ni tužili PriceWaterhuse za pozitivnu revizuju friziranog poslovnog izvješća.
Kome se da može ih tužiti (Upravu i Nadzorni Odbor) za materijalnu štetu nanesenu nesavjesnim poslovanhem.
Nadalje, na moj zahtjev da mi se bar poslije glavne skupštine (što je bilo obećano) da uvid u listu prisutnih dioničara, Ekipa muljatora he jednostavno pobjegla.
Na moj pismeni zahtjev i e-mail dopis da mi se dostavi zapisnik sa skupštine, odgovoreno je da su ih pravni savjetnici Madarazza savjetovali da zapisnik ne daju.
Sad je vidljivo da zapisnik nikad nije ni sastavljen, te ga nisu dostavili niti sucu Kolakušiću, a niti VTS-u, koji ga očito nije ni tražio.
A odluka o prihvaćanju plana financijskog restrujturiranha na glavnoj skupštini je sastavni dio Predstečajnog plana kako bi isti mogao biti prihvaćen na trgovačkom sudu.