DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 12:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@serislav
Ja sam ušao u Dlkv čisto špekulativno, nešto trejdao i zaradio. Sada ponovo ušao, htio zaraditi, čekao – ne dočekao i sad sam u blagom minusu.

Ali iako ulazim špekulativno malo pogledam i povijest događanja jer nekad se kratkorični ulaz pretvori u dugoročni.

Ali ovdje je uvijek još puno prljavih igri blago rečeno da bi se mogao odlučiti.
Iza svakog ćoška čeka mina.
Kolikom vidim na forumu imamo zasigurno tužbe kolega Frankija i Brancina, a vjerojatno i još nekih koji se ne izjašnjavaju ili nisu na forumu.

Isto tako znam da je netko dobio i tužbu, mislim protiv Telegre, vezano za obvezu za preuzimanje, pa je Linićeva Fina to blokirala za sada.

A što se tiče bivših vlasnika koji su se bavili kriminalim, mislim da su i sada tu preko Čivića i FGS.
A Mirovinski fondovi Vam rade sa navedenim kriminalcima.
Sa 25% vlasništva pasti na ispid 5% je stvarno balans.

Ponavljam, iz svega pročitanog zaključujem da se ovdje radi o organiziranom gospodarskom kriminalu kojemu je na čelu Linić, a svojim nečinjenhem Jado Bajić mu drži ljestve.
Pa i novi Zakon o predstečajnoj kaže da je važeći Zakon kriminalan.
Zaključujem da je isti rađen tako da se u prvom valu predstečajne napravi pljačka, a onda ćemo ga popraviti.
Nisu Linić i Bajić baš tako blekasti kakvim se prave.

http://hr.seebiz.eu/infrastruktura/kolakusic-predstecajne-nagodbe-veca-su-pljacka-od-pretvorbe-i-privatizacije/ar-77890/

Eto i ja sam dio ovih opljačkanih o kojima sudac podrobno govori. Zato razumijem kolegu Frenkija kad kaže da je bolje da dlkv ode u stečaj. Ako ovo prođe ovo je jedna velika pobjeda kriminala i propast morala. ZAŠTO BI ITKO IKAD KUPIODIONICE DLKV KAD BI ZNAO DA ĆE GA OVAKO OGULITI. NIJE TVRTKA PROPALA NEGO OPLJAČKANA.

http://www.seebiz.eu/agrokor-mercator-prodaja-objekata-i-u-srbiji/ar-77886/

http://www.seebiz.eu/agrokor-mercator-prodaja-objekata-i-u-srbiji/ar-77886/

Ispravak za post poviše ovoga.

ima te interviju sudca kolukušića na radiju 101.
Vaš link …

who dares, wins

ima te interviju sudca kolukušića na radiju 101.
Vaš link …

Vrlo poučan interviju, preporučam presluštati!

Evo i čovjek od struke u bitnome govori kao i neki ovdje na forumu.

Ali po svemu sudeći i između rečenica suca Kolukušića, ova kriminalna predstečajna ide dalje, samo još da imenuju podobnog i snoshidljivog suca koji će protivno zakonima RH udariti pečat.

Koliko čujem na radiu 101 sudac Kolukušić je pozvao Uskok. Nije htio reći u kojem predmetu, a ja sumnjam da bi lako moglo biti vezano za Dalekovod.

Ali Uskoku, odnosno Bajiću, ne vjerujem. On je politički instrumentaliziran i drži ljestve organiziranom gospodarskom kriminalu u predstecajnim postupcima na čelu sa Linićem.

Evo da ne zamre tema.

I, kakve su procjene, kad se može očekivati nova runda pred sudom, u pomlađenom sastavu?

Pozdrav!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sudovi će češljati izglasano pred Finom, ako nije zakonito, ništa od nagodbe

Koliko znam to se ne odnosi na Dlkv i ostale koji su vec u predstecajnoj nagodbi, vec samo za nove.

Negdje je pisalo da se po zakonu ročište mora sazvati u roku od 15 dana, sad ne znam točno od čega, dana donošenja ili dana objave rješenja VTS. U svakom slučaju prije Božića, recimo u narednih 10 dana, najviše. Do tada će biti ovo sitno bijedno napikavanje 28, 29 i sl.

Nije nagovor na kupnju ili prodaju, ali objektivno, mislim da je teško vjerovati da će netko sebi natovariti establishment na grbaču, kad je alternativa tako jasna: prihvaćanje i odoh na godišnji.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nagodba s vjerovnicima bila bi najljepši božićni dar tvrtki

Naši izvori smatraju da je promjena suca očekivani razvoj događaja. Ročište za Dalekovod radi nagodbe s vjerovnicima moglo bi biti sazvano do kraja ove godine. Kako nam je predsjednik uprave Goran Brajdić komentirao, “bio bi to najljepši božićni poklon Dalekovodu”. Inače, ovogodišnji je rezultat poslovanja dobar. Dalekovod će 2013. godinu završiti s pozitivnim rezultatom ostvarenim iz svojeg redovnog poslovanja,

New Report

Close