Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Ušao sa par stotina dionica.
Ne radi toga što toliko vrijedi nego čisto pokušaj zarade.
Ako FGS i Čović ulaze po 10 kuna za 85% vlasništva onda vrijedi maks tih 10 kuna.
Nije nagovor na kupnju i/ili prodaju.
Potražite savjet Profesionalaca.
Tko se nije skrio …… bio.
paše mi i pad i rast, više pad nego rast a možda i više rast nego pad. Bumo vidli.
35 je bila razina dok je bila aktivna situacija u kojoj se nije znalo što će biti, a sad je praksa pokazala da će biti dobro. Meni je target 50 kn, nakon potvrde PSN, ili HOLD zauvijek. Još ću razmisliti.
Jedino građevina može pokrenuti gospodarstvo, to piše u svim knjigama o dionicama. A tko će kod nas biti predvodnik nego Dalekovod. Po novoj PSN-i bit će štampano drastično manje dionica ako će uopće biti dokapa. Zašto bi banke dopustile da im se portfelj desetorostruko smanji? A država zna da je Dlkv zlatna koka. Bit će nekog oprosta duga i to je to.[emo_smijesak]
Jedino građevina može pokrenuti gospodarstvo, to piše u svim knjigama o dionicama. A tko će kod nas biti predvodnik nego Dalekovod.
kakvo crno građevinarstvo? tko će nam dati nove kredite za gradnju pustih autocesta, tunela i mostova?? pa mi više ne možemo dobiti ni 1 EUR novih kredita, osim za vraćanje starih!
Jel se zna kad bi moglo biti novo ročište? I što se uopće tamo zbiva? Da li se samo presuđuje po istom ili se uvode neke izmjene u tekst nagodbe?
al vas kite …kužio bi da je 23-24 ali na ovoj cijeni i to bez materijalnih činjenica [emo_vrtimise]
Koliko ja primjećujem da sa svakim valom ovo ide na višu cijenu. Kad se potroši jedan val, mala pauza pa drugi. Na kraju možda dolazi tsunami![emo_smijeh]
Obrazloženje Rjesenja VTS-a je u skladu sa Linićevim naputcima.
Trgovački sud nema šta raditi nego samo udariti pečat.
Sad samo treba pronaći podobnog režimskog suca koji će potvrditi sve nazakonitosti i kriminal koji je sproveden u Predstecajnoj nagodbi.
VTS je toliko površan da uopće nije tražio zapisnik sa Glavne skupštine na kojoj je prevarom tobože prihvaćen plan predstečajne nagodbe, iako je sam Kolakušić izrekom rekao “navodno” održane Glavne skupštine, a prihvaćanje na Glavnoj skupštini je bio uvjet dokapitalizacije odnosno plana financijskog restrukturiranja.
VTS je to toliko loše odradio da je vidljivo da je samo napravio ono što mu je naloženo.
Po svemu izgleda da je i VTS ušao u kolo organiziranog gospodarskog kriminala, bar što se tiče Dlkv-a.
Nadam se da će nekada neki novi i bolji Uskok istražiti organizirani gospodarski kriminal koji se odigrao i odigrava se sada u Dalekovodu.
Isto tako se nadam da će novi Uskok istražiti i ulogu sadašnjeg Uskoka u svemu ovome.
Rješenje VTS je puno nebuloza.
Sramota za hrvatsko pravosuđe.
A sad ćemo vidjeti koji režimlija od suca će sprovesti ovaj kriminalni plan predstečajne.
Tek pomalo ulazim u materiju Dalekovoda i što dublje ulazim sve mi se manje sviđa ne funkcioniranje pravne države tj sudstva i državnog odvjetništva.
O politiciarima je jasno:
Hrvatska je visoko politički korumpirana zemlja koja donosi korumpirane zakone kao na pr ovaj o Predstecajnoj kao podloga za organizirani kriminal.
Uz to imamo puzajuću diktaturu od strane vladajućih.
Bez obzira na sve jučer kupio nekoliko stotina dionica ovog jada nadajuć se nekakvoj zaradici.
Šta ću jadan kad nisam u kolu organizirane gospodarske kriminalne organizacije koja ovdje djeluje. Jesam jadan financijski ali nisam žalostan.
Ja ću mirno spavati. A oni?
Vidjet će mo ako dođu nove i pravednije političke strukture sa boljom zamhenom za Jadom Bajićem.
Tada ni Jado Bajić neće imati miran san.