Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Iskreno bi volio radi kolege Frankija da se DLKV odbije bar do 32kn, al nekako gornji bol je blizu i sužavanje mora još trajati.
Nema ovdje kruva! [emo_zacudjen]
Kolega, ovako lijepe poruke kao tvoja danas na Dlkv nisam dugo pročitao.
Apsolutno se slažem s tobom. Samo se pitam s tihom jezom u duši što će biti s nama kad iskoči neka nova svjetska glupost pa onda glupost na glupost i svijet ponovo krene prema dnu.
Di ćemo tada biti mi kojima je tuđa propast stostruko veća naša.
Zaista treba imati hrabrosti trgovati na ZSE.
Još jednom svaka čast na dobrom postu.
@prognozer
Ako meni zelis dobro zazivaj mi stecaj dalekovoda,a ako se to dogodi ja te vodim na veceru. Zeli mi ono sto si sam zelim. Ne tuci uvijek kontre. Suradjuj.
Zaista, otprema rješenja je bila 28.11.2013. I što sad, gdje je zapelo? Ima li itko blijede ideje što se događa s tim?
Poništena Kolakušićeva presuda o Dalekovodu
Poništena Kolakušićeva presuda o Dalekovodu, iz tvrtke kažu: To su samo glasine!
Sutra raketa….
“Naši izvori smatraju da je to očekivani ishod, a prema najnovijim razvoju događaja, Dalekovodovo ročište radi nagodbe s vjerovnicima moglo bi biti sazvano do kraja ove godine.”
A čemu se sada čudite? Presuda VTS je bila očekivana. Dakle vlakić bi ipak trebao krenuti prema prvoj “usputnoj” stanici broj 35, mali popravak, i onda vozi dalje! LP!
To je bilo i očekivano. neznam jeli to dobro ili ne. Konsolidator dobiva dionicu DLKV za 10 kn, a mi mali dioničari tko zna kad ) ako ikad)i po kojoj cijeni.
Nije nagovor na kupnju ili prodaju, ajmo malo raspravljati o tome
Poništena Kolakušićeva presuda o Dalekovodu
Poništena Kolakušićeva presuda o Dalekovodu, iz tvrtke kažu: To su samo glasine!
tek će se vidjeti kakva će biti nova odluka suca, moguće da opet odbije sklopiti nagodbu, a onda?
@ diktatko
Što misliš zašto je Kolakušić maknut? Valjda zato da se takve stvari koje ti navodiš ne bi događale. Uostalom, vidjet ćeš. Ovo je nova raketa, samo da se svi špekulanti skupe i uključe. Ide to visokooo …
Ovo ide nebu pod oblake. Izgleda da su ljudi gladni nekih događanja. S tim što je ovo više-manje izgledna stvar da će uspjeti, dok je ono s DIOK-ijem bio čisti prevarantski balon.
znam da sam zakasnio s ulazom na 25 kn i da je sad cijena za ulazak previsoka, zato nisam lud sada kupovati pa da mi prodajete vaše dionice [emo_namigusa]