Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Eno na Upravnom se još uvijek dopisuju.
Tužba, očitovanje Dlkv, bit će toga još.
Pogledati: Fina-predstečajne-javna objava
Sto se mene tice sto prije na nulu to meni bolje. Ali ti to nikad neces uspjet shvatit jer je to za tebe visa matematika.Gace si ostavio na ZSE i sada isto zelis i drugima,ali ja zaradjujem i kad gubim. Jasno da ti to ne mozes shvatit jer nemas dovoljnu sirinu.
Dakle Franki kupi 2000kom Dalekovoda na 120 i plati 240.000kn,
sad mu to vrijedi nekih 50.000kn i on umjesto -190.000kn minusa vidi plus.
KOLEGA FRANKIE, savjetujem hitnu provjeru vida!
1500 komada,a reci mi hoces li ovaj put prihvatit poziv pa mi doc malo izgrist nokte na nogama,a ne mi slat prijetece poruke na nivou djecjeg vrtica.
Kolega Frankie, da ste neandertalac to je vidljivo svima.
Cijeli portal Vas sprda i opet ne vidite očito. [emo_smijeh][emo_cool]
Ne znam tko me to sprda budi malo precizniji(koliko vidim tebe cesto kolege citiraju kao ulagackog genija. Cuj ostavit cu ono crno ispod noktiju jer sam cuja da ti volis malo pikantnije.
Po sadasnjim cijenama sam uzeo par tisuca komada, nevjerujem u scenarij Diokija, a Prognozer je imao do sada uspjeha u svojim prognozama, ali ovo sto je danas napisao mislim da se nece ostvariti…
I na Kamenskom su neki izlazili prerano no na kraju je i to bilo prekasno.
[/quote]
Tako je to kada ulagači kroz godine nauče da dionica može samo padati. Tako i ova pada punih 5 godina. Stotine milijuna kuna su ovdje doslovno “spaljene”, portfelji ogoljeni do “bezvrijednosti”, trenutni strah u kostima da i to još nije kraj. Mislilo se da je na 100 dno, pa na 70, 50, 30 …
Ako bude negativnih vijesti, naravno da još može dole, iako je vidljivo da nema gužve na asku. Ne udara se po bidu, prevelike su ovdje rane da bi sada netko i ono malo jada od vrijednosti što je ostalo rasuo po bidu. Pomirilo se sa situacijom i čeka se nešto a još se nezna što. Previše nedorečenosti, tajnovito, zona sumraka sa mogućnošću iznenadnog razvedravanja. Izaberite sami, u svakom slučaju će te pogriješiti.[emo_zacudjen]
U slučaju negativnih vijesti moguć pad do 18 kuna, u slučaju razvedravanja prva “usputna stanica” 35 kuna, vlak neće tu dugo stajati, izvršit će se samo mali “popravci”, pa onda dalje u vožnju.