DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 05:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Stecaj je najpostenija sto se moze dogodit na ovoj dionici.A nakon toga istrazit sav kriminal kad se vec nije imalo volje prije.

Stečaj donosi veliki pad cijene dionica, dali si spreman za tako nešto.

Ja sam se rodio spreman.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vaš link …

Izgleda da nema popravnog.
Ili će VTS riješiti tako da se ide u stečaj ili će vratiti nazad novom sucu, u kojem slučaju ide predložena dokapitalizacija po 10 kuna.

Koliko se sjećam mislim da je Konsolidator odustao od dokapitalizacije. Barem za sada. Još ću jednom ponoviti! Očekujem ovdje novog, ozbiljnijeg dokapitalizatora, sa većom cijenom i višim iznosom dokapitalizacije! Naravno, tek po rješenju VTS.

@banararama

Ja to iščitavam da nema više novog plana restrukturiranja.
Po meni:
Ili VTS može naći neku proceduralnu pogrešku suca Kolukušića (to se obično tako radi kad nema ništa bitno za zamheriti) i vratititi na ponovno odlučivanje, sad drugom režimskom sucu
Ili VTS može odbaciti žalbu Dlkv-a i poslati Dlkv-od u stečaj.

@frankie

Stečaj je možda najpošteniji, ali mislim da neće ići iz dva razloga:
1. Ako prodje Predstečajna zataskat ce se sav dosadasnji kriminal (što jest i cilj) i omogućit će se ova nova kriminalna dokapitalizacija (sto je takodjer cilj ove Vlade)
2. Ako Liniću otidje u stečaj jedna velika firma koja u predstecajnom postupku jos i radi to bi mu bio jak udarac za njegov bahati ego i politički udarac Vladi. Iako za ovaj politički dio mislim da ih uopće nije briga.

Ali ovo je čudna i korumpirana država sa svojim institucihama i vlasti, pa su sve opcije otvorene.

Vaš link …

Izgleda da nema popravnog.
Ili će VTS riješiti tako da se ide u stečaj ili će vratiti nazad novom sucu, u kojem slučaju ide predložena dokapitalizacija po 10 kuna.

Koliko se sjećam mislim da je Konsolidator odustao od dokapitalizacije. Barem za sada. Još ću jednom ponoviti! Očekujem ovdje novog, ozbiljnijeg dokapitalizatora, sa većom cijenom i višim iznosom dokapitalizacije! Naravno, tek po rješenju VTS.
[/quote]

Kada je zadnji rok za riješenje.

Negdje sam pročitao da VTS nema roka za rješavanje predmeta.

Bilo kako u ovih par zadnjih dana rješio sam se svojih par stotina dionica.
Jednostavno mi je preveliki rizik ovisiti o odlukama visokopolitički korumpiranih političara i njihovih potrčkala na sudovima.

Kad se bude malo više znalo možda ponovo uđem.

@banararama

Ja to iščitavam da nema više novog plana restrukturiranja.
Po meni:
Ili VTS može naći neku proceduralnu pogrešku suca Kolukušića (to se obično tako radi kad nema ništa bitno za zamheriti) i vratititi na ponovno odlučivanje, sad drugom režimskom sucu
Ili VTS može odbaciti žalbu Dlkv-a i poslati Dlkv-od u stečaj.

Kada već pišete, onda pišite nepristrano.
Postoji i treća mogućnost a to je da VTS uvaži žalbu Dalekovoda i odbaci presudu suca Kolakušića, te pusti u prevodbu PSN. To mi je nekako u ovom slučaju najrealnija opcija, jer vjerovati da će Dalekovod u stečaj je pomalo neozbiljno. Firma ima strano tržište, zapošljava 2000 radnika, posluje i natječe se sa izuzetno jakom međunarodnom konkurencijom i pored svih problema pobjeđuje na natječajima jer ima reputaciju iza sebe. Nastranu ovaj lopovluk prilikom pokušaja jeftinog pruzimanja većinskog udjela. To neka odradi DORH, jer se ima što odraditi.
Ugovori se i dalje sklapaju, a ugovoreno se i odrađuje, tak da ne vidim još neku Rvacku tvrtku sa sličnom inozemnom tradicijom i potencijalom. Samo u zadnjih mjesec dana imaš ovo dole:

Za početak, uopće mi nije jasno što sucu bi da uopće odbija nagodbu, a nitko se nije žalio da je zakinut?!? Taman da je sve najnebuloznije i najlopovskije, nagodba je ugovor kao svaki drugi, uvjeti se dogovaraju slobodnom voljom, a sud bi ovdje samo trebao biti de facto portir, urudžbeni zapisnik koji to zavede i gotovo. Specifičnost je jedino ta da postoji obvezna zakonska procedura za donošenje tog ugovora, ali uvjeti ugovaranja, prava i obveze u financijskom smislu, bi trebali biti potpuno na volju dogovora dužnika i vjerovnika. Tek ako se neki vjerovnik žali da je zakinut onda ima smisla svo to njegovo drndanje. U ovom slučaju on je žestoko zakonski i ustavno branio prava nikoga?!?!?!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

O kakvoj nagodbi ti pricas ovdje. Napravis sam dug preko pvezanih drustava i nagodba je ono sto vecina izglasa,a ti temeljem nepostojeceg duga ima s vecinu. E pa sud na takve stvari treba pazit po sluzbenoj duznosti,ali to ne znaci da nekakav rezimski sudac nece ukinuti ovo rjesenje suca Kolusica.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Koliko vidim guglajući unazad na forumu i po internetu, ovdje je bilo ohoho podnesenih žalbi.

Zašto mislite da se VTS toliko teli sa donošenjem odluke kad je sve čisto.
Zato što je ovdje sve zaprljano nepravilnostima i nezakonitistima.
Od nesprovedene ponude za preuzimanje, preko kriminalne Uprave i Nadzornog odbora, do kriminalne predstečajne.
I sad netko od sudaca to treba amenovati da je sve u redu i čisto.
A šta ako se dogodi nakon pustih tužbi da ispadne da je taj neki sudac bio dio organiziranog kriminala, a jadnik ni luk jeo niti mirisao.
Previše je ovdje upitnika iako isto mislim da će pod političkim pritiskom proći što je izrežirano.
A ako bude tako onda je ova cijena od 25 kuna prevelika, bar za mene.
Pa FGS+Čović ulaze po 10 kuna i postaju debelo većinski vlasnici.
Pročitajte malo.
Ja sam ušao nešto malo trejdati, zaradio nešto i izišao. A prije izlaska sam izanalizirao sve što se događalo i donio zaključak da je po ovim uvjetima predstečajne cihena previsoka.
Ako bude prilika za trejdanje evo mene opet.

Nemam dionice Dalekovoda.
Ovo nije nagovor na kupnju i/ili prodaju.
Potražite savjet profesionalaca.

Pa da, ma kakva nagodba!!! Nema ovdje nagodbe, sve je namješteno. Pa između ostaloga ni zapisnika skupštine nema. Određeni dio dioničara je glasovao a zato nije imao pravo (istekao im je dan prijave). Samo određeni i to potpuno novi ulagači bez povijesti imaju pravo ulaska po povlaštenoj cijeni dok to pravo postojećim dioničarima nije dato. To nije nikakav dogovor, to je oduzimanje i namještanje.
A o namještenom dugu tvrtke koji je pomogao većinskom glasanju na psn-u kolega prije mene je već istaknuo.

New Report

Close