Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 34.240 | 9,472 | 3,58 | 3,62 | -2,16% |
Da bi se uzela neka para firma mora proći kroz nagodbu. Prije toga nema ništa.
Ovako obično u HR prođu mali dioničari:
Da da, i bitno je napomenuti da isto fond gospodatske suradnje htio dokapitalizirati Cebu po 10 kn kao i dlkv ali što se dogodilo. Odveo ju je u stečaj iako je bio većinski vlasnik već godinu i pol i već dao fine novce za vlasništvo (oko 150 kn po dionici). Toliko o kompetetnosti ulaganja Kontaminatora i sigurnosti dlkv nakon njegovog ulaska. Ja se duboko nadam novoj skupštini i odbacivanju odobrenja za ulazak Kontaminatora.
Ovdje se više ne isplati ni trejdati. Nitko ni po kupnji ni po prodaji. Aj pozdrav!
I još;
http://www.jutarnji.hr/novi-vlasnik-grupe-alufexpack-austrijski-biznismen–playboy-s-dva-doktorata–proizvodi-svu-aluminijsku-ambalazu-u-hrvatskoj/1142455/
Osim što Aluflexpacku Novom i Michaelu Tojneru prodaje valjane aluminijske trake, Pejčinoski ima s Tojnerom i Montanom još jednu dodirnu točku: kupio je Aluflexpack Stari, iz kojega je Novi nastao izdvajanjem. Tako je ušao i u vlasništvo Adriala plus. Sada sa Zagreb-montažom izvanrednoga šibenskog poduzetnika Vlade Čovića, nesretnim Dalekovodom i Fealom pokušava restrukturirati i Adrial i TLM Tvornicu prešanih proizvoda.
Još se čeka da trava naraste. Dokle? Kad će se oglasiti naš VTS? Teško li rade.
http://liderpress.hr/biznis-i-politika/hrvatska/vlada-mijenja-zakon-o-predstecajnoj-nagodbi/
Mislim da se ovo čekalo. Sad je samo pitanje dinamike što ide prije, a što poslije.
Mislim da je s ovim predloženim izmjenama ovdje rješena većina toga. Dva puta popravni ispit – samo lud ne bi položio. Slijedeća ponuda za dokapitalizaciju bi trebala ići po malo višoj cijeni i sa višim iznosom, u svakom slučaju povoljnije za sadašnje dioničare. Nadam se da će se uključiti i neki drugi strateški partner u dokapitalizaciju. [emo_smijesak]
Izgleda da nema popravnog.
Ili će VTS riješiti tako da se ide u stečaj ili će vratiti nazad novom sucu, u kojem slučaju ide predložena dokapitalizacija po 10 kuna.
Bit će ovdje veselo.
Stecaj je najpostenija sto se moze dogodit na ovoj dionici.A nakon toga istrazit sav kriminal kad se vec nije imalo volje prije.