Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Za balgi up potrebna je vijest koja je samo neutralna, ne mora čak biti niti dobra, a dobra vijest može uzrokovati da prokulja kao na Diokiju.
Strogo kontroliran rast, i ne osjećaš da se nešto dešava, a dešava se!
Šta se to dešava?
I kakav rast. Postoje samo oscilacije cijene.
Nema ovdje nikakvog događanja dok se ne izglasa novi predstečajni zakon, eventualni novi plan financijskog restrukturiranja, nova glavna skupština.
Sve ostalo je mlaćenje prazne slame da forum na ovoj temi ne zamre.
U međuvremenu se dnevnim trgovanjem može nešto i zaraditi.
Jučer, kupio Dlkv, prodao Dlkv, kupio Dlkv.
Jeli itko pronašao izgubljeni tajni dokument koji se odaziva na ime: Zapisnik sa zadnje glavne skupštine društva Dalekovod d.d.
Da ga možda nije Gorjup odnio sa sobom, ma gdje god čovjek bio.
Šta se to dešava?
Nema ovdje nikakvog događanja dok se ne izglasa novi predstečajni zakon, eventualni novi plan financijskog restrukturiranja, nova glavna skupština.
Jeli itko pronašao izgubljeni tajni dokument koji se odaziva na ime: Zapisnik sa zadnje glavne skupštine društva Dalekovod d.d.
Šta se to dešava?
E da, to s tim zapisnikom je prava misterija. Kome to prijaviti, u čijoj je to nadležnosti, netko bi ih trebao pogurati da objave ili ti kazniti ih? Možda i Uskok jer sasvim sigurno tu nije sve po zakonu i htjeli su da dokap prođe pod svaku cijenu.
Ja opet kažem: po kojoj god cijeni oni dokapitalizirali samo dajte pravo i nama ostalima i ja ću odmah uplatiti srazmjerno svom udjelu.
Svi građevinari odreda postali su taoci PSN-a. Po svemu sudeći da se “talačka kriza” nastavlja do iza Nove Godine, ako se u međuvremenu ne oglasi Ustavni sud.
Jel se zna kad ide novi zakon o PSN?
Visoki trgovacki sud ponistio odluku suca Kolakusica za Industrogradnju.
“…te su se odlučili žalbeni postupak predati novom sucu.”
“Kako doznajemo iz pravosudnih krugova, sucu Kolakušiću navodno se više ne dodjeljuju predstečajne nagodbe na odlučivanje.”
Cekam isti ishod i za Dalekovod.Moje misljenje, nije poziv na kupnju ili prodaju dionica.
Slučaj Dalekovoda se mora na neki način “odštopati”. Jer ovako više ne ide, postao je kako sam već napisao “talac PSN-a”. Vjerovatno će ovo rješenje koje je primijenjeno kod Industrogradnje biti primijenjeno i kod Dalekovoda.
Koliko tu ima pravde i nepravde, o tome bi se moglo knjige napisati. Sve u svemu mora se dalje pa makar i na ovakav način, drugog i ne vidim.
Inače pun sam Dalekovoda, tako da ovaj moj komentar uzmete s rezervom prilikom donošenja vaših odluka o ulaganju u ovu “predstečajušu”.Sad sam pristran, neobjektivan i naravno “drukam za rast”![emo_smijeh]
Uz dužno poštovanje! Pozdrav!
I šta sada slijedi.
Vrati se novom sucu.
On prihvati kao što je bilo.
Ili ide novi popravljeni Plan prema novom izmijenjenom zakonu.
Još uvijek je ovdje previše nepoznanica.
Inače mislim, ako ide po starom financijskom planu da je ova cijena previsoka.
Neću alaborirati jer ako netko ulazi namješteno po 10 kuna po dionici i postaje debeli većenski vlasnik onda cijena ne vrijedi više od tih istih 10 kuna.
Ovdje je previše nekažnjenog kriminala koji se nastavlja i nadalje uz suglasnost države i Jade Bajića.
Imam par stotina dionica Dlkv-a i ovo nije nagovor na kupnju i/ili prodaju.
Potražite savjet progesionalaca.
I ja isto imam nekoliko stotina dionica koje smatram špekulativnom investicijom. Ali ako prođe onda se isplati.
Profesionalci su samo skupo plaćeni burekolozi. Follow your gut feeling.
Pozdrav!
Ne očekujem neku navalu udaranja po asku, ali isto tako je jasno da će se malo teže prikupiti neka veća količina na bidu. Dugoročni su se ovdje već pomirili sa totalnim gubitkom, povraća im se od samog gledanja u sadašnju cijenu znajući po koliko su dionicu plaćali ne tako davno.
Normalno da novog, svježeg keša nema, pa ćemo se ovako gledati izdaleka po svemu sudeći do iza Nove Godine, ako u međuvremenu ne iskrsne nešto dobro ili zlo.