DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 04:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

I tvrtke u predstečaju moći će se natjecati za javnu nabavu

Glavni krivci trenutnog stanja Dalekovoda su svi sudionici koji su učestvovali u kreiranju ovakve PSN, za koju je bilo za pretpostaviti da takva ako naiđe samo na prosječno “pravičnog” i prosječno inteligentnog sudca, neće imati nikakve šanse za prolazak.
Par pohlepnih likova s namjerom da se na brzinu, u gužvi PSN-a da “provuku” svoju zamisao i dokopaju se kroz PSN većinskog udjela u Dalekovodu blokiralo je cijelu tvrtku. Čak i po cijenu stečaja.
Poslije se pojave potkupljeni novinari koji optuže tog sudca kako “ruši” zamisao o PSN-a. A čovjek je samo, kao i svaki normalan i prosječno upućena osoba uočio ono što smo svi uočili i reagirao na način da je donekle onemogućio taj pokušaj izigravanja PSN, odnosno njihovu prevaru.
I što sada imamo:
– tvrtku koja uredno posluje sa neizvjesnim pravnim ishodom
– zastoj u PSN kod svih ostalih građevinara
– predmet o svim PSN-a na Ustavnom sudu
– žalbu na VTS-u
– penny cijenu dionice
– nepovjerenje ulagača u bilo kakav uređen sustav u trgovanju VP
Krivci za ovo stanje imaju toliko smjelosti da i dalje ne odustaju od svog nauma da se dokopaju većinskog udjela za pišljivih 100 milijuna kuna.
Treba samo pronicljivo pročitati zadnje priopćenje Konsolidatora o istekloj neobvezujućoj ponudi i opet će i prosječno inteligentna osoba izvući zaključak o njihovim namjerama.
– Imamo na kraju i prijedlog dopune zakona o PSN-a za popravni ispit
A svega toga ne bi trebalo biti da je “pohlepna ekipa” bila manje pohlepna a više realna.
Međutim to je još jedna hrvatska svakodnevnica! Dobro jutro svima![emo_smijesak]

Umalo zaboravih još ovo dole! Dobro pročitajte 2 stranicu donji dio.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FQMsOQe5HfqNG7XkMaBrVw==.pdf

mogle su i do sada, osim ako je to bilo izričito zabranjeno samim natječajem što je rijetko bio slučaj. osim toga, formalna dozvola za sudjelovanje ne znači puno ako firma u PSN ne bude mogla dobiti jamstva banke koja se traže na natječaju (za ozbiljnost ponude, za kvalitetu radova, za štetu itd.)

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Glavni krivci za ovakav neodredjen status Dlkv-a u predstecajnoj nagodbi su Vlada – Linic i Drzavno odvjetnistvo – Bajic.

Linic je donio Zakon i onda ga se nije htio pridrzavati, odnosno tumacio ga je po svojim zamislima.
A prije toga je instalirao onog malog u Hanfu kako bi mogao zastititi organizirani kriminal koji se dogadjao u Dlkv-u i koji je bacio firmu na koljena.

Bajic unatoc svim cinjenicama koje mu je dostavio Samidol uopce nije reagirao. Mozda zato sto je jedan od Muljatora i brat sadasnjeg pomocnika ministra Jovanovica.
Ajde da ga sada vidimo kad po novome mora biti prisutan u procesu predstecajne.

@bembo

Tako je mogle su sudjelovati, ali su morale dati potvrdu porezne o placenim porezima.

Po novome ce biti izuzete za davanje potvrde za dugove poreznoj za razdoblje prije predstecajne, nesto slicno kao i firme koje su reprogramile dugovanje drzavi na rate.

Linic cak ni to nije mogao pretpostaviti u svom zakonu. Ili su ga oni koji su priredjivali zakon namjerno sabotirali ili Linic nema veze sa zivotom.

Jeli održana Glavna skupština ove godine.

Nigdje ne mogu naći Zapisnik i Odluke Glavne skupštine.
Jeli morala biti glavna skupstina dioničara prije nego li su predali zahtjev sudu.
Ima li tko nekakva saznanja?

Malo sam dosadan.
Našao sam da je održana glavna skupština.
Ali nigdje nema zapisnika šta se i kako izglasalo.
Jeli netko zna gdje se to može pronaći.
Izgleda da je zapisnik Vojna tajna.

Inače, prodao pola ovoga jada, pola za sada ostavio.

Nije nagovor na kupnju i/ili prodaju.
Potražite savjet profesionalaca.

Zapisnik sa Glavne skupstine nikad nije objavljen. Mozda nije ni napravljen.
Glavna skupstina je odrzana nezakonito i dano je pravo Telegri da glasa iako je zakasnila sa prijavon.
Glasovanje je bilo netransparentno i bez prave evidencije kako je glasovano.
Dionicarima nije dato pravo uvida u listu prijavljenih diobicara na skupstini.
Jednom rijecju kriminal.

Mozda zato i nema zapisnika i Odluka sa glavne skupstine, na sve su to organizirali Uprava i Nadzorni odbor, koji se sada boje ako im udje Drzavno odvjetnistvo da ce ih biti po Remetincima.
Ili se mozda ne boje i rade nadalje nezakonite radnje dokle god se moze.

A gdje je nestao čovjek – bivsi predsjednik Uprave, gosp Gorjup Matjaž.

Bilo bi super da gore gospoda navedu izvore svojih saznanja o dotičnoj skupštini: kad je održana, gdje, te na kraju krajeva otkud vi to uopće znate?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

a valjda jer je ko dionicar prisustvovao.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Govorimo o glavnoj skupstini odrzanoj 20.07.2013. godine gdje su tocke dnevnog reda bile i vezano na plan financijskog restrukturiranja i koje su morale biti usvojene kako bi prošla predstečajna nagodba.

Ja samo kažem da ne mogu nigdje naći niti zapisnik, niti odluke sa odrzane glavne skupstine.
Na Hanfi su dali obavijest da je održana glavna skupština i da će naknadno dostaviti zapisnik.

Zapisnika nema, i meni je čudno zašto ga nigdje nema..
Samo pitam kolege forumaše jeli netko ima saznanja gdje mogu naći zapisnik i to je to.

Po odgovoru sduvnja1 i neodgovorima drugih, izgleda da toga zapisnika i odluka sa glavne skupštine nigdje nema.
I to mi je sumnjivo. A htio sam pročitati šta je bilo na skupštini, bar ono osnovno.

Govorimo o glavnoj skupstini odrzanoj 20.07.2013. godine gdje su tocke dnevnog reda bile i vezano na plan financijskog restrukturiranja i koje su morale biti usvojene kako bi prošla predstečajna nagodba.

Ja samo kažem da ne mogu nigdje naći niti zapisnik, niti odluke sa odrzane glavne skupstine.
Na Hanfi su dali obavijest da je održana glavna skupština i da će naknadno dostaviti zapisnik.

Zapisnika nema, i meni je čudno zašto ga nigdje nema..
Samo pitam kolege forumaše jeli netko ima saznanja gdje mogu naći zapisnik i to je to.

Po odgovoru sduvnja1 i neodgovorima drugih, izgleda da toga zapisnika i odluka sa glavne skupštine nigdje nema.
I to mi je sumnjivo. A htio sam pročitati šta je bilo na skupštini, bar ono osnovno.

Zapisnik proučava DORH, netko će u “verige”![emo_ooooo]

New Report

Close