Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,35 | 61.320 | 18,302 | 3,34 | 3,42 | 0,00% |
Druže dust310, slično i ja napravih, zadržat ću do značajnog porasta cijene pa prodaja ili do stečaja.
Za ovu tzv dobru vijest zna se već desetak dana.
Kad se usvoji zakon, bitna je rečenica: izmjene u predstečajnoj koje su dovele do odbijanja predstečajne na sudu.
Šta se treba promijeniti u planu financijskog restrukturiranja, a zbog čega je sudac Kolukušić odbio prihvatiti predstečajnu na sudu.
Po sucu Kolakušiću gotovo sve:
– sudužništva povećavaju ukupna potraživanja nauštrb stvarnih vjerovnika
– vjerovnici nisu jednako tretirani, neki su bili priveligirani
– ponuda preuzimatelja ne odgovara stvarnoj vrijednosti firme
– itd
Po ovome ispada potpuno novi Plan financijskog restrukturiranja.
Pa nova skupština dioničara.
Ovo bi moglo potrajati još godinu dana.
Ipak sam kupio nešto ovog jada. Čisto špekulativno na kratki rok. Ipak je ovo postala penny dionica.
Imam par stotina dionica DLKV-R-A.
Nije nagovor na kupnju i/ili prodaju.
Potražite savjet Profesinalaca, ako takvih uopće ima u RH.
Možda i ne potraje dugo jer će sve ići po ubrzanoj proceduri. Tržište uvijek ranije vrednuje buduće događaje. Sa jednim se slažem a to je da je potreban potpuno novi plan PSN, treba to sve ponovno vrednovati. Čak i onaj “Kontaminator” ako i dalje bude zainteresiran za ulaganje u Dalekovod morao bi ponovno izbaciti neku “realniju” ponudu a ne onu “lopovsku”.Prijedlok je da u proces PSN od strane države bude uključen i DORH pa mislim da nikome više ne bi trebale padati neke “lopovske” zamisli, iako mi sve ovo samo po sebi “lopovski” djeluje.Dakle Linić je odlučio da tvrtka preživi pod svaku cijenu i vjerovatno će tako na kraju i biti.
Bitno je još da tvrtka u međuvremenu radi i sklopi još koji izvozni posao a sve ostalo bi kroz vrijeme trebalo “leći” na svoje pravo mjesto, naročito ova “penny” cijena, na zadovoljstvo sadašnjih i budućih dioničara Dalekovoda.[emo_namigusa]
Ode nam i “nedodirljivi” Nadan, bit će valjda “vuna” i za ostale.
Iako se direktno ne tiče Dalekovoda, bravo za Bajića. Iako mislim da frajer nije u potpunosti neutralan i da se igra politikanstva.
Inače, mislim da će Državno odvjetništvo debelo usporiti proces predstečajne. Ali trebalo bi biti poštenije. Ulaskom Dorha u proces predstečajne rezultirat će zasigurno daleko manjim brojem tvrtki koje će se prijavljivati.
Previše je tu bilo tvrtki koje su se prijavljivale kao bi legalizirale pljačku.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=48378
Obično se za ovakve poslove napiše specifikacija koliko za koga i gdje ide, a ne samo zbirno kao da prodaješ kviki gric. Ali ajde, bar nešto se giba.
Dust,
Slažem se, treba nova predstečajna nagodba i naravno nova skupština.
Kontaminator mora dati bolju i puno realniju ponudu. 10 kn je lopovska ponuda. Evo koliko god oni daju za dionicu dajem i ja srazmjerno svom udjelu.
Slažem se, dionica je postala liparska tj. ‘penny’ kako vi to kažete. Ali opet stečaj nažalost pleše kolo oko upravne zgrade.
Novi poslovi
BRAVO
I sam sam mislio nešto dionica iskrcati, al nemoš stić, kolko Vas se naredalo. Čovjek izgubi volju da se uopće postavlja na ask pored svih ovih naloga.[emo_smijesak]
@dijoničar
Osobno mislim da neće u stečaj.
Kako će firmu koja radi i plaća poreze otjerati u stečaj.
Pa kroz ovu aktualnu predstečajnu svi su se dobrano zaštitili, naravno osim malih dioničara i malih vjerovnika.
@dust310
I ja mislim da neće, ali postavlja se pitanje zašto se to teli na VTS već sto godina. Vjerovatno će poslati natrag na ponovno odlučivanje pa onda neka se novi sudac bakće s tim po novom zakonu.
Dalekovod jedna od najperspektivnijih tvtrki u Hrvatskoj.
Ulaganja u energiju u sljedećih 15 godina su prioritet Europe.
Očekuju se inveseticije preko 30 mlrd eura.
Smješni ste s tim stečajem i propadanjem ovakve firme:
po svemu sudeći dalekovod neće poslati u stečaj.još u ovoj fazi je dosta rizično kupovati ovu dionicu.
Dalekovod jedna od najperspektivnijih tvtrki u Hrvatskoj.
Ulaganja u energiju u sljedećih 15 godina su prioritet Europe.
Očekuju se inveseticije preko 30 mlrd eura.
Smješni ste s tim stečajem i propadanjem ovakve firme:
ma ajde pusti ih, šta dete zna šta je 100 kila…