Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Nema potrebe za raspravom,ovih dana će V-sud dati svoje mišljenje , ako je negativno ide ispod 20 kn-do 15 kn ,ako je pozitivno na 35-40 kn
cini mi se da je….
Nema potrebe za raspravom,ovih dana će V-sud dati svoje mišljenje , ako je negativno ide ispod 20 kn-do 15 kn ,ako je pozitivno na 35-40 kn
sve je jasno ..ista prica…3x,4x -1x [emo_smijeh][emo_smijeh]
Vidi, vidi!
Ne spominje se Dalekovod u najnovijoj aferi HAC-a.
Ma da, Milicic je kesovinu slao preko Dujana.
Zasto komplicirano? Te neki posrednici, te neke Ceske firme i neki racuni po Austriji. Moze to i jednostavnije. Dignes milijube u Hrvatskoj; strpas u papirnatu vrecicu, das Djukanu i on to lijepo odnese komu treba.
I nema Austrijanaca da prave halabuku. Pa Bajic sve to lijepo u zaborav.
Ne znam, Bajic je darovao sliku i Sanaderu (zasto, koje vrijednosti) ali ga je isto posjeo na stolac kad je njegova guza dosla u pitanje.
Ovdje, kod Dalekovoda, mi jedino nije drago sto jos nitko iz EU nije pronasao koruptivni krak pa da pritisne Bajica da odradi posao.
Ovako Bajic cuva svoju balkansku guzu od lokalnih balkanaca.
Zasto mi je obrisan post iz kojeg postoji osnovana sumnja zasto se Dalekovod ne dovodi u kontekst u ovim najnovijim aferama. Ipak je Dalekovod firma koja je na rvackim cestama uprihodila skoro miljardu erla po pisanju tiskovina,a samo se na bukobranima na cesti Zagreb-Rijeka po dobroj katolickoj navadi napuvala cifra za 100 miljuna kuna. Ili se ovdje ne smije pricati kako mi to u Splitu kazemo o “prikama” iz PŠD Zenta????
muk i tajac i ode 12 % ,,ali sto je to naspram diokija ,tamo je pravi party [emo_namigusa]
Muk i tajac, a Milicicevi poslovi se zavrsavaju. Novih nema na vidiku.
Muk i tajac, a pljacka se pokusava legalizirati.
Bajic suti. Linic suti. Milicic suti. Skansi suti. Profesor suti. Djukan suti. Nadzorni odbor suti. Curkovic suti.
A cijena tulace. Kolicina prometa, jos malo pa u Ligu za bedake, kako kaze Lopina.
Građevinci traže istragu protiv suca Kolakušića.
Tema clanka je Industrogradnja, ali Dalekovod je ista prica i kod istog suca….