Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Transakcije CIJENA KOLIČINA VRIJEME
>cut
Ovo je pravi pogled u “dubinu” tržišta!
Sve transakcije u isto vrijeme…… svašta
meni na real time gledalici od rasta stoji da je protrgovano svega 202 komada. Istina bilo je u jednom trenutku i ovo gore.
Ako su to pokušaji rušenja cijene, ono kao omaklo se, onda stvarno bolje da sve propadne i ode u krasan k…..
mislim pa tog nema nigdje, za ovo se ide u zatvor! [angry]
nego pročitajte ovo:
http://www.seebiz.eu/bih/tvrtke/energetika/elektro-kompanije-moraju-snabdijeti-i-nekvalificirane-potrosace,4707.html
komentari?
Pa blokada Dalekovoda ali blokada pada cijene.[censored]
Ili blokada u odbojci, blokada u boksu, ili možda blokada nad blokadama.[wink]
Mozda je sinoc bio kod bosanca pa sad lupa bezveze..
Alo Blueman, bosanac se preselio u Sokol petkom i subotom [proud]
Valjda niej neko dobio infarkt, tenkista javi se, jesi dobro [proud]
Oko 11 i 10 upalio komp i vidim DLKV 1400 kn ali ni najmanje se nisam uplašio. Prva pomisao mi je bila: netko se iskrcao i sad ćemo lakše gore a druga pomisao da je neka greška. Sve OK.[cool]
zmrklic: ” Mozda je sinoc bio kod bosanca pa sad lupa bezveze.. Alo Blueman, bosanac se preselio u Sokol petkom i subotom [proud] Valjda niej neko dobio infarkt, tenkista javi se, jesi dobro [proud] ” Oko 11 i 10 upalio komp i vidim DLKV 1400 kn ali ni najmanje se nisam uplašio. Prva pomisao mi je bila: netko se iskrcao i sad ćemo lakše gore a druga pomisao da je neka greška. Sve OK.[cool]
Ja sam vec gledo prodavat HT ili INGR jer nemam casha za dokup [proud], ali DLKV po 1400 bi bilo previse cak i kao bozicni poklon [proud]
Istina, sa sada, pa greske se dogadaju u medicini, a kamoli na burzi.
Nije ni tom brokeru lako. Sve 5 majstore[thumbsup].
Netko nas sada strasi, rkljuš s malo vise od 1000kom na prodaji,
mada ce i on proci.[proud]
čudno je to sa DLKV
možda je netko pokušao umjetno skinuti cijenu, tzv. greškom kod naloga
zna li itko razliku između pojma prodao dionice i otpustio dionice ??
koja je bitna razlika??
( kada menadžment prodaje svoje dionice- iz navedenog novinskog članka)
nego pročitajte ovo:
http://www.seebiz.eu/bih/tvrtke/energetika/elektro-kompanije-moraju-snabdijeti-i-nekvalificirane-potrosace,4707.html
komentari?
Najbolje mi je priopćenje ili zaključak s posljednje sjednice Federalne vlade:
Vlada je zadužila Aluminij d.d. Mostar da, u skladu sa zakonom i važećim propisima, za vlastite potrebe na tržištu električne energije osigura dio nedostajuće električne energije u iznosu od 40 MW (u bandu), odnosno 351,36 GWh.
Kakva nesposobna administracija. Puna donesenih zaključaka, bilancnih raspodjela, direktiva, planova još iz doba Pozderca i Dizdarevića. Bez strateških planova, samo raspodjele i zaduženja. Huuuh!
Zamislite sličnu odluku naše Vlade? Pa kako onda ostvaruje profit Elektroprivreda BiH d.d.???
Bez jedinstvene distribucije el. energije i željeznice nema države.
Vilajet se nastavlja raspadati – moj zaključak.[bye]
Ovaj hypo se ponbaša kao pijani milijarder. isto ko HP na Tisku.[undecid]
Imaju sve manje. Samo neka idu. Sto dalje od mojih dionica to bolje. Cim im je Stojic analiticar sve je jasno. [cool]