Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Bez obzira na sitauciju, dionica vjerojatno neće pasti. Oguglali ulagači.
Ma nikoga ni ne interesira dionica vec dalekovod.Dalekovod mora pasti da bi se kriminal kaznio. Prevelika cijena,ali na zalost sto je tu je.
Frankie
žalosno je to sve kolega
totalna kriva politika ove vlasti
mjesto da su riješili kriminal i lopovluk
oni su se okomili na narod i gule narod
http://www.index.hr/vijesti/clanak/gradjani-o-sankcijama-toliko-ste-sjebani-da-ce-narod-od-jada-vratiti-vlast-stranci-koja-ih-je-ne-tako-davno-pokrala/700919.aspx
žao mi je DLKV
@joka14
To je itekako dobro dapace odlicno. Pa neka se Linic i prijatelj mu Bajic sada svrbe za jaja i traze krivca za dalekovod tamo gdje treba. Bajic bi mogao pitat prijatelja mu Skansija ako on ista zna o tome gdje je poslo po zlu??? Ovo je jedini nacin da se institucije prisile da rade svoj posao. I to od vrha do dna. A ako jos 1800 gladnih radnika na burzi nisu razlog za to ne znam sto je.
Fenomenalan rasplet situacije. Da sam sam pisao scenarij bolji happy end ne pronasao.
Linić trenutno nema vremena, jer već radi na Projektu utvrđivanja tko je ispekao preko 50l rakije, tu se velika lova vrti i skriva
i jedna kumica mu je sumnjiva da ispod pulta prodaje jaja, a nema fiskalnu blagajnu
@joka14
Neka gule.Mozes sto hoces,ali ne mozes dokle hoces.
Zalba ide na visoki trgovacki sud…
I to je poanta cijele priče.
Sve je manje više očekivano
Svaka cast sucu…
Nadam se da ce netko iz mjerodavnih institucija procitati rjesenje i primjereno postupiti prema osobama upletenim u ovaj kriminal bez obzira na njihovu ocitu politicku i financijsku moc…
Znači bilo je bolje 20 kuna nego sada opcija 0 kuna, pošto su dužni 3,5 milijarde a vrijednost im je par stotina milijuna kuna mali dioničari u ovom slučaju nebuju vidjeli ništa. Koma. Sad mi je jasno zašto je slovenac pobjegao iz uprave 🙁
http://www.jutarnji.hr/kolakusic-salje-dalekovod-u-stecaj&ndash%3Bprijedlog-predstecajne-nagodbe-je-u-suprotnosti-s-ustavom-/1126680/
[emo_zacudjen][emo_vrtimise]
@ gost_1
Ne mora biti. Otvara se za cca 5 do 10 minuta, a lijeva strana naloga se ne povlači.