Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
KATASTROFA [emo_ooooo][emo_ooooo][emo_ooooo]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/cKEzuXvQ6hn2B9Kq9qRjXg==.pdf
sada će Linić izvršiti pritisak na neovisno sudstvo, jer mu ne dozvoljava da legalizira pljačku
odbijena je nagodba???
što sada, stečaj??? [emo_vrtimise]
S obzirom da je isti sudac koji je trazio potvrdu ustavnosti i ostao u postupku..nije ni cudno da je donio takvu odluku. To je prije svega apsurdno kolega a tek onda katastrofalno..Nazalost jedno i drugo istinito
Pozdrav
S obzirom da je isti sudac koji je trazio potvrdu ustavnosti i ostao u postupku..nije ni cudno da je donio takvu odluku. To je prije svega apsurdno kolega a tek onda katastrofalno..Nazalost jedno i drugo istinito
Pozdrav
nije dobro nikako
sve miriši na stecaj DLKV
to bi bila katastrofa
a pojedinci koji su doveli DLKV u ovakvu situaciju ugodno žive i vozaju se u skupocjenim automobilima
a Linic guli kožu sa naroda
Bojim se da je ovo put bez povratka, ravno u stečaj…. [emo_ljut]
sad treba na brzinu slozit postenu nagodbu…firma ce jos manje vrijedit..pa da barem cijena od 10 kn bude realna a ne preniska…
Nije jos ali je na dobrom putu…Zalba ide na visoki trgovacki sud…pa da vidimo koliko su njihova ..kako kaze jedan kolega za sudstvo…”muda”
Pozdrav
ako treba evo mog besplatnog rjesenja…drzava neka plati sto se htjelo zmuljati kroz nagodbu..ako treba neka preuzme dlkv i uzme sposobnu upravu i podigne firmu na visu razinu te poslije ostane s 25 posto unutra i ubire profite..
tako su podigli pbz..pa onda jeftino prodali..moze se aki se hoce
@joka14
To je itekako dobro dapace odlicno. Pa neka se Linic i prijatelj mu Bajic sada svrbe za jaja i traze krivca za dalekovod tamo gdje treba. Bajic bi mogao pitat prijatelja mu Skansija ako on ista zna o tome gdje je poslo po zlu??? Ovo je jedini nacin da se institucije prisile da rade svoj posao. I to od vrha do dna. A ako jos 1800 gladnih radnika na burzi nisu razlog za to ne znam sto je.
Fenomenalan rasplet situacije. Da sam sam pisao scenarij bolji happy end ne pronasao.