DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 00:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čemu se čuditi ovdje? Pa rukovodeća ekipa iz Dalekovoda na takve i slične načine već godinama trese Dalekovodom. Takav im je obrazac razmišljanja, samo prevara i zamagljivanje. Ako postoji bilo što pošteno toga se uopće i ne prihvaćaju.

I sve je to amenovala Glavna skupstina dionicara.

A sama Glavna skupstina je bila nelegalna jer je:
Dopusteno glasovanje Telegre koja je sa prijavom na Glavnu skupstinu zakasnila cijeli dan.
Nije dopusten uvid u listu prisutnih dionicara na skupstini prije samog glasovanja.

Malverzacije i netransparebtnost rada ove Uprave i Nadzornog odbora se i nadalje nekaznjeno nastavljaju.

Ako prodje Predstecajna, a vjerojatno hoce silovanjem zakona od strane Linica, pogledajmo tko ce biti vecinski vlasnik Dlkv-a.
Konsolidator ce nakon dokapa imati blizu 80% dionica.
Unutar Konsolidatora imamo Nexusa sa 100M kn dokapa (50% od toga drzava) i Covica sa 50M kn dokapa,
Odnosno imamo cca 25% vlasnistvo Covica, 25% vlasnistva drzave i 25% vlasnistva Nexusa (bez drzave).

Sve skupa sumnjivi vlasnici koji ne obecavaju mnogo. Bez znanja, kapitala i menadzmenta.
A ti i takvi vlasnici moci ce raditi sta hoce: mjenjati statut, prodavati nekretnine, mjenjati poslovanje, izvrsiti delisting firme sa burze i slicno.

NEXUS – tu se kriju ljudi s inicijalima I.T. i E.T. inače jedan je dobar prijatelj od Z.M.,

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/50050/Todoric-prodao-Kozmo-fondu-Nexus-Alpha.html

Nexus i Prosperus FGS ulažu u bioplinski biznis Agrokora

Marko Lesić

Marko Lesić osnivač je i predsjednik uprave Nexus Private Equity Partnera, društva za upravljanje fondovima rizičnog kapitala osnovanog 2008., koje trenutno upravlja s dva fonda rizičnog kapitala, Nexus Alpha i Nexus FGS.
Prije Nexusa, Marko je 8 godina radio u Zagrebačkoj banci, između ostalih kao savjetnik u Sektoru investicijskog bankarstva te kao direktor Sektora riznice. Također, Marko je i član Odbora za reviziju pri Nadzornom odboru Atlantic grupe.
U proteklih 10 godina, Marko je imao prilike participirati u većini benchmark transakcija na domaćem i regionalnom tržištu kapitala, od prvih Državnih i korporativnih izdanja obveznica na domaćem tržištu, domaćih i međunarodnih sindiciranih kredita, savjetovanja kod privatizacija, savjetovanja blue chip tvrtki oko strateških opcija, strukturiranja i egzekucije transakcija javno-privatnog partnerstva, te MBO transakcija.
Marko je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, te završio MBA studij na INSEAD-u u Francuskoj.

da mi je samo znati??, sta vi svi ovdje kupujete, kada cete svi ostat bez svojih dionica???, nije mi jasno, jel vi razumijete psn???

rast sa 19 na 38 kn, +100% [emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Tržišna kapitalizacija oko milijardu kuna…ideš…

[emo_zacudjen]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

da mi je samo znati??, sta vi svi ovdje kupujete, kada cete svi ostat bez svojih dionica???, nije mi jasno, jel vi razumijete psn???
da ,,to nam je jako bitno..[emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

od kuda sad ovaj rast s 20kn na 38kn ?
što nije trebala dionica ići na 10kn ??
tko bi rekao da je burza tako nepredvidiva, a baš sam skovao siguran plan da zaradim novce (kupim po 10 i prodam po 20kn )???????

pusti ih..kockari prije ili poslije zavrse u minusu..ili sve izgube

mislim da tu grupica iskoristava trenutno prorijedjeni ask i uzlet ingre…

New Report

Close