Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Može mi objasnit zakaj ove raste.
Pa da i predstečajna prođe, ništa pozitivno se nije dogodilo da tak visoku cijenu možete braniti.
Dok se između Dalekovoda i njihovih kćeri ne raščiste stvari mislim da je 10 kn realno predvidiva cijena.[emo_beztona]
Još ništa nije 100% sigurno tako da možemo natrag na 18 kuna. Vaš link …
ko što neki kolege vele i ukazuju na privid velikog bida “nerealnim” nalozima na nižim razinama, evo malo i kontre, trećina aska na razini 68-78 kn s par naloga ( da ih slučajno ne poklopi )[emo_smijeh][emo_namigusa]
Može mi objasnit zakaj ove raste.
Pa da i predstečajna prođe, ništa pozitivno se nije dogodilo da tak visoku cijenu možete braniti.
Dok se između Dalekovoda i njihovih kćeri ne raščiste stvari mislim da je 10 kn realno predvidiva cijena.[emo_beztona]
Još ništa nije 100% sigurno tako da možemo natrag na 18 kuna. Vaš link …
[/quote]
Pa po odluci Ustavnog suda čini mi se da su sve PSN dobile zeleno svjetlo!
Pa po odluci Ustavnog suda čini mi se da su sve PSN dobile zeleno svjetlo!
Glupost! Odluka US vezana je samo uz proceduralno pitanje, tj. zastoj s postupkom kod DLKV zbog ocjene ustavnosti zakona, a što će Ustavni sud odlučiti o (ne)ustavnosti samog zakona za koji je pokrenuta ocjena ustavnosti, tek će se vidjeti! [emo_palacd]
10 kn je preskupo.. cijena na burzi treba pasti ispod one koju plaćaju fondovi rizično ulaganja..inače bi banke i mirovinci dokapitalizirali..ali im je PRE rizično
kad je jedan buffet spsavao jedan goldman sachs. .uzimao je PREFERENCIJALNE dionice..s debelom kamatom za američke prilike…i svejedno je poslije toga cijena na burzi debelo zaronilla ispod niske cijene po kojoj je on tada iskesirao za sto nitko nije htio..
dakle 5kn bi bio target [emo_palacd]
sduvnja 1
apsolutno sve navedeno stoji, gotovo jasno i vrapcima na grani! Samo zašto nikome nije u interesu da taj kriminal pročešlja i osudi! Jel ih previše ima ruke u pekmezu!
Nezaboravni je ERSTE mirovinac kad je na 274 kn kupio čini mi se 20 % firme, a prije i poslije toga branio cijeu sa milijunskim transakcijama!
To je novac nas građana ove xx zemlje!
Nije! Taj je novac u rukama stranih banaka koje preko mirovinskih fondova spašavaju svoju kožu, kako u Dalekovodu, taku i u drugim posrnulim firmama. Mirovinci rade, i radit će, ono što im bankari nalože. Telefon zazvoni, glas kaže – uradi to i to, uloži tamo i tamo, za razloge nepitaj, inače letiš sa "obilatih mirovinskih jasala".
[/quote]
Točno,mirovinci će kupovati smeće da bi se majke banke namirile.
Pa tako uglavnom posluju svi mirovinski fondovi na svijetu.To se zove socijalizacija gubitaka i privatizacija dobitaka.
Ali u svemu ovome ostaje nešto i dioničarima jer da nije dokapitalizacije,bio bi stečaj pa bi izgubili svi,čak i oni koji su kupovali po 20.A ovako imaju
prilike zaraditi 50% na tih 20.I to nije loše.Dobro je i 20% na 25.I zato ne treba gristi ruku koja te hrani.Pokloniti se i ljubiti.
A oni koji nisu kupovali DLKV, kada je bio niže, zaista se trebaju ljutiti,ali ne na upravu već na sebe radi krivih predpostavki.
U DLKV teče med i mlijeko,naravno osim tehničarima koji se najčešće uključe kada je rast odrađen i počima pušing.
U DLKV teče med i mlijeko!!!!!!
[/quote]
Daj pročitaj odgovor suca “proceduralnim maherima” iz ustavnog suda, toliko su se zaigrali da su “ukinuli” prvostupanjski sud a pred sucem pojedincom se sklapa nagodba, kužiš problem?
Što je ovdje nešto objavljeno da je ovakvo čišćenje aska???
Što je ovdje nešto objavljeno da je ovakvo čišćenje aska???
s 40 na 20 su ga stjerali u samo cca mjesec dana sa sićom bez ikakavih novih vjesti pa se onda ako ćemo biti iskreni up do 40 ni ne može zvati rastom
[emo_palacg]
Riješio sam DLKV po 32,xx iako znam da će preko 37kn jer trenutno vidim bolje prilike! Sretno dioničarima! [emo_palacg]
http://www.24sata.hr/express/sudac-kolakusic-muljaza-velikih-da-ne-plate-dug-malima-330186
[emo_ooooo][emo_zacudjen][emo_ooooo]
http://www.24sata.hr/express/sudac-kolakusic-muljaza-velikih-da-ne-plate-dug-malima-330186
[emo_ooooo][emo_zacudjen][emo_ooooo]
Svaka čast Kolakušiću na hrabrosti. Mi smo sve to znali ali nitko nije javno stao na rep ovoj nepravednosti.
A dalekovodov dug je misteriozno poduplan prije PSN. I oštigaše vjerovnike ali bome i same vlasnike dlkv tj. dioničare s isključenjem istih iz dokapa po mizernoj cijeni dionice odd 10 kn kao da je ‘junk’.
I tko je sad zaradio; ‘kontaminator’, šačica kupaca na 20 kn. A ko je izgubio; svi vjerovnici, svi dioničari i svi umirovljenici će imati manju mirovinu.