DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ing
[emo_smijesak][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Šta se novo desilo od 16h do sada? Neki novi info? Pa to se sve znalo jučer u 13h. Već je naraslo 20% zbog nastavka Psn. Šta bi trebalo narasti 50%???

Ustavni sud se elegantno izvukao od donosenja odluke o meritumu prijave sudca.
Fino je odlucio da je to prijava gradjanina sudca, pa Predstecajna ide dalje, a kad Oni donesu svoj sud o meritumu stvari bit ce ionako kasno.
Pretpostavljam da ce sada biti pritisak na trg sud da se oduzme predmet Kolukasicu i dodjeli nekome za kojeg ce se unaprijed znati da ce sve potpisati i ne citajuci predmet.
Toliko o neovisnosti suda u Jadnoj nasoj.

Tako smo vidjeli da se povijest ipak ponavlja i da imamo zastitu kriminala i kriminalaca od strane drzavnih institucija.

A tko vjeruje u hrvatsko sudstvo i zakonitost rada ponovo je dobio lekciju:
Kradi, varaj i nezakonito radi, i to povezi sa politicarima i dobro ces proci.

Sad treba vidit kolika sudac Kolakusic ima muda. On drzi da je u pravu i da je sam zakon o PSN protuustavan. Ustavni nije o tome raspravljao. Moglo bi se ovdje dogodit da sudac odbije PSN za dalekovod pa krece nova balalajka.
Sve u svemu interesantno.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@Frankie
Mislim da je izglednija varijanta da mu se predmet oduzme i dodijeli drugom sudcu za kojeg ce unaprijed biti sigurni da ce potpisati Predstecajnu i ne ulazeci uopce u sam predmet.

Ipak se na Dlkv-u radi o zastiti kriminala koji se dogadjao i dogadja i pogodovanha odredhenim vjerovnicima i sumnjivim osibama (po rjecima Linica).
Koruptivna sila u njima je jaka.

Kad bi se to dogodilo to bi bila potvrdaa da je sudac Kolakusic u pravu.

Zivi bili pa vidjeli.
Glasnogovornica Dlkv-a je tu mogucnost nagovijestila sinoc na jednim od vijesti na TV-i.

Da rezimiramo US nije razmatrao ustavnost PSN nego TKO je podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti .To dovoljno govori o profilu sudaca Ustavnog suda. Kolakusicu Vi ste na potezu. Najjace ako on sada odbije PSN onda ide zalba VTSu,pa VsRH pa tek onda Ustavni. Ovi ocito ni ne shvacaju koliko ih sudac Kolakusic drzi za jaja,a idu s njim na noz. Gadno je kad nekome nagazis na ponos. Bice ovdje jos smijeha. Osobno navijam za stecaj.

Oni koji su ušli navijaju za rast, oni koji su izašli za pad, sve vrvi špekulantima!

Maras, Linić i cjela politička garnitura se bori i izborila da se ovakve tvrtke ne ugase, kad rade i svoje znanje prodaju diljem EU….Norveška, Danska, ….

Ono što trenutno nema veze sa TK da je DALEKOVOD primi nove inženjere.

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

PSN prolazi!
Kontaminator dokupljuje 16 mil dionica po 10..160 mil kn
Dobavljaći 900 diomica po 100_mili bože koji pušing
sadašnji broj dionica cca 2,85 mil

ukupno 18,8 mil dionica
MCAP od 300 mil kn je dostatan da bi ponovno mogli biti fondovska dionica
tj.nakon dokapitalizacije po predstečajnoj nagodbi minimalna cijena 16 kn
Ako bude preko cc 18,50 mogu kupovati svi fondovi,tj.i oni koji nisu unutra

18,8 mil dionica, 30 kn 564 mil kn da bi p/s bio o,5 DLKV bi trebao ostvarivati oko 1,1 mlrd kn prihoda

Ako se vlasnicina 2,85 mil dionica plus swap dionice iz PSN od 900 tis.pravo na dokapitalitaciju,tj ukupno 3,75 mil dionica ,60 mil kn što bi omogučilo
minimalnu dokapitalizaciju 1,6 :1.
Predpostavimo da će dokapitalizacija biti po 10 i da se ostvari maksimalni upis u budućoj dokapitalizaciji maksimalni broj dionica bi bio 24,8 mil

kupac po 30 ostvaruje pravo minimalno od 1,6 dionica minimalno po 10.
30+16=46 kn 460:26=17,69 prosječan ulaz

swapovcima koji ne pokleknu i dočekaju dokapitalizaciju/ako je bude/
prosječan ulaz će biti
(100+16):2,6=44,62

Komamdiror sa 16 mil dionica kao većinski ne trguje na tržištu.jer je fond
rizičnog kapitala i oni će svoj paket prodavati u paketu u razdoblju od dvije do pet godina.Ako prodaju i za 20 zarasiti će 100%/minud desetak posto provizije/

Dakle,svi koji su ušli od 20 do 30 mogu se osjećati kao zaštičeni medvjedi
i u ovom trenutku imaju najjeftiniji ulaz.
Od 20 do 30 je velikih 50% rasta pa je većina burek investitora/i ja sam taj/već pometena , tako da imamo zaista mali broj
sternika sa nižim ulazom od 25.

Čestitke kupcima od 20 do 25 i dugoroćnu sigurnost za kupnju i po jučerašnjim cijenama.

Naravno ako PSN prođe prema planu!!!!

Franki i sdunjavi..vi i dalje pivajte borbene!!!!!!!!!!!!

Evo jošmalo iz Večernjeg lista

Ministar Linić sada može odahnuti nagodbe idu dalje
Objašnjenje, Zahtjev suca sud promatra kao da ga je podnio bilo koji građanin

Vedran Dragičević

Sretan sam nije samo riječ o 1700 radnika, već i o 50.000 radnika u drugim tvrtkama

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Da rezimiramo US nije razmatrao ustavnost PSN nego TKO je podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti .To dovoljno govori o profilu sudaca Ustavnog suda. Kolakusicu Vi ste na potezu. Najjace ako on sada odbije PSN onda ide zalba VTSu,pa VsRH pa tek onda Ustavni. Ovi ocito ni ne shvacaju koliko ih sudac Kolakusic drzi za jaja,a idu s njim na noz. Gadno je kad nekome nagazis na ponos. Bice ovdje jos smijeha. Osobno navijam za stecaj.

o čemu vi to kolega pričate? sudac je dobio po nosu od ustavnog suda kojeg je manje više imenovao hdz (šeks) to znači da postoji suglasnost da se radi po linićevoj metodi. svi daljni pravni potezi su ništavni bili oni opravdani ili ne više se razmatrati ne će. da li je to u skladu sa zakonom ili ne to sad to nije ni bitno.

who dares, wins

New Report

Close