DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ima jedan strucni naziv za takve spekulante koji puno vrište..necu napisati da se netko ne uvredi..proguglajte sami

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@zmajki
za takve špekulante koji maslače i mlate praznu slamu od teme do teme pišući desetine glupavih postova ima ovdje na forumu lijep spammerski bedž pa progooglaj [emo_ooooo]

ups! ne moraš googlati, vidim da si si već priskrbio spammerski bedž! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] [emo_zloban]

@grgas12

kakve veze ima što si danas pordao,i ja sam prodao pa ne mislim tako i ne mislim sad pisat nebuloze….!?Evo ako t ekonkretno zanima,ja sam kupio dns po 28,04 i prodao dio po 31,xx…a ostatak mislim prodavat po puuuno višim razinama od trenutne!

pozdrav!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

taman smo popunili gapić, sad bumo vidli kam bu

pepe7

Ajkulazg

Ja mislim da se samo ohrabrivaš.

Možda sutra i promjeniš mišljenje, ipak je 200 posto otišlo od mogućeg budućeg dokapa po 10 kuna.
Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionica.

Cxy
Vidjet cemo sutra kolega…tko se ohrabruje a tko ne.[emo_palacg]

grgas@ ko te ljuti ..? trziste je zivnulo ,,nitko sretniji od mene..lijepo sa cvijeta na cvijet…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Nakon propasti Kolakušićeva plana potvrđeno ulaganje u Dalekovod teško 150 mil. kn

[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_palacg][emo_palacg][emo_novac]

sačekajmo odluku ustavnog suda o ustavnost samog zakona o PSN, ovo danas bilo je obično proeceduralno pitanje da se postupak nastavi jer se vode i ostali postupci PSN.
po mnogim pravnicima veliki su izgledi da će Zakon o PSN u cijelosti ili znatnim dijelom biti oboren od strane Ustavnog suda,a onda ide sve ispočetka

Evo na dnevniku 3 na hrt-u je večeras bilo sljedeće,kratko ću citirati:”da nakon današnjeg dana svi u Dalekovodu su sretni,zadovljni i poslovi i kontenjeri,mogu krenuti dalje u Švedsku,Norvešku i ostatak svijeta….i članica ustavnog suda je izjavila da su psn ustavne i da nema vidljivog razloga zašto je ZAHTJEV uopće poslan n aocjenu ustavnosti….i naglašava da sve odluke u psn nagodbama su i dalje provedive kako su i donešene,i da se desi za 50godina da sud ocijeni da psn nisu ustavne,što je ravno nuli.”

Eto putokaza,di će dlkv sutra!
[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_palacg][emo_novac][emo_palacg][emo_plazi]

Ajkulazg

Samo se hrabriš, ustavni sud tek treba odlučiti jesu li PSN zakonite, zato pazi da ne budeš ošišan, dokap je ipak po 10 kuna.
Nije nagovor na kupovinu ili prodaju dionica.

Dakle danas ulaz na 31 oko pola milje, oni koji nisu stigli prije ili su čekali rasplet.
Sutra otvaranje 35, 39 TA prvi veći otpor!

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close