Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Jel to i sutra ide dalje prema gore ili je to bilo to (za sada)?
država i sama može dokap. ali to bi onda bilo čisto i transparentno..odgovorno prema narodu..
nema onda lova u mutnom.
ali možda jednom narod shvati da može imati vlast kakvu sam odluci..kakvoj se nadao 90te.a nikad dočekao.
sad se ni ne nada iako ima sredstva u svojim rukama..
da se državu i firme kao dlkv vodi prema tržišnim pravilima i za opće dobro a ne kao na divljem zapadu
Lijepo j eministar Maras jučer obznanio sljedeće….http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/ja-bih-uz-pomoc-fgs-ova-htio-dokapitalizirati-dalekovod-250444
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg]
Lijepo j eministar Maras jučer obznanio sljedeće….http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/ja-bih-uz-pomoc-fgs-ova-htio-dokapitalizirati-dalekovod-250444
[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg]
Ovdje sve vodi prema tome da se nastavi poslovanje i riješi problem ,na koji način ,treba vidjeti.
ako je ugovoreno 200 milijuna eura poslova u ovoj godini ,treba odraditi.
I kaj sad…?
Sad će sudac odbaciti predstečajnu kao da nije niti pokrenuta u skladu sa ZPDD čl.42 stavak 6…?
Osobno mislim da bi to bilo najpravednije, pa idemo ispočetka…
Neka vlasnici, odnosno skupština dioničara, kako i Zakon nalaže u ovom slučaju, odluće hoće li pokrenuti predstečajnu, stečaj ili politi benzinom i zapaliti, a ne da neki dotepeni smutljivac sumnjive prošlosti u tajnosti pokreće prdstečajnu i da dio ekipe trguje po povlaštenim informacijama dok se žgobavi iz jedne državne institucije istovremeno pravi grbav i neradi svoj posao…
@brancin
Nominala 100 kn, i pravo svih dioničara u postupku,bez isključenja.
Zašto budući vlasnici mogu izvršiti dokap po 10 kuna, a MF-ovi su kupovali po 275 i 245, koliko će mirovine biti manje zbog toga, zašto se dalekovod daje po 10 kuna, gdje su tu MF-ovi koji su plaćali po 27 i 24 puta skuplje.
rast od 20% jer DLKV nastavlja sa PSN u kojoj će se povlaštena ekipa natrpati dionicama po 10 kn, a mali ulagači ih kupuju na burzi po 30 kn!?!?!? [emo_zacudjen]
grgas @ zar i ovo ti je pobjeglo?
grgas nam je očito zakasnio,pa opet piše iste fore koje su pisane na dlkv do strane onih koji bi htjeli jeftinije kupiti!
poanta je da o samoj (ne)ustavnosti Zakona ustavni sud još nije ništa rekao, a ocjena mnogih pravnika je da je zakon barem djelomično protuustavan…ovo danas je samo vatrogasna mjera da DLKV ne bude jedina firma koja čeka odluku US o ustavnosti zakona, dok ostale PSN idu dalje.
čim US prema očekivanju ukine dio odredaba Zakona o PSN ide nagli pad DLKV nazad na 20 kn
p.s. iako nije bitno, kad već pitate: ušao sam na 26 kn, izašao danas, a razlog je ovog što sam gore napisao