Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
@Brancin
vjerovnicima se ne isplati stečaj, ali zato onima koji su doveli tvrtku u
ovu situaciju sigurno da, a njihova mreža tko zna gdje sve ne seže.
Danas je se raspravljalo o tužbi Dalekovoda na Ustavnom sudu, nema odbacivanja tužbe pa mi se čini da bi se tužba mogla prihvatiti?
Danas je se raspravljalo o tužbi Dalekovoda na Ustavnom sudu, nema odbacivanja tužbe pa mi se čini da bi se tužba mogla prihvatiti?
glupost, o tužbi se zasigurno neće odlučiti dok US najprije ne oduči o samom Zakonu o PSN jer je temeljno pitanje da li je taj zakon protuustavan kako smatra sudac Kolakušić ili ne!
ako se prihvati tvoja logika onda bi se moglo reći “nema prihvaćanja tužbe pa mi se čini da bi se tužba mogla odbaciti”
Pa ovi nemaju ni za isplatu komercijalnih zapisa!
DALEKOVOD d.d. – DLKV-M-334A – dospijeće glavnice
23.08.2013
obavještavamo vas da je danas, 23.8.2013. dospjela glavnica komercijalnog zapisa oznake DLKV-M-334A izdavatelja DALEKOVOD d.d.
Ugovorom o platnom agentu sklopljenim između SKDD-a d.d. (dalje: SKDD) i izdavatelja te u skladu sa terminskim planom koji je poslan izdavatelju, SKDD je preuzeo obvezu isplate glavnice imateljima predmetnih komercijalnih zapisa pod uvjetom da izdavatelj pravovremeno doznači sredstva SKDD-u odnosno u konkretnom slučaju da izdavatelj najkasnije do 08.00h na dan 23.8.2013. godine doznači sredstva SKDD-u.
Budući da izdavatelj nije doznačio sredstva SKDD-u, SKDD nije u mogućnosti doznačiti sredstva imateljima predmetnih komercijalnih zapisa na čijim su računima na dan 22.8.2013. godine (datum utvrđivanja prava na isplatu) isti upisani.
Po eventualnom zaprimanju novčanih sredstava, uplata će biti provedena u skladu s Uputom SKDD-a.
ako se prihvati tvoja logika onda bi se moglo reći "nema prihvaćanja tužbe pa mi se čini da bi se tužba mogla odbaciti"
[/quote]
Za početak bi trebalo utvrditi da li je ustavna tužba pravodobna i dopuštena!
Ako se raspravljalo o tužbi dalekovoda meni se čini da je taj uvjet ispunjen.
Ocjena ustavnosti Zakona se čini mi se nije ni razmatrala jer mislim da bi onda bilo neko Rješenje o om predmetu ali ja ga nisam pronašao i nema ga ni na webu Ustavnog suda.
Inače meni se čini da ustavne tužbe imaju prioritet u rjšavanju.
Budući da izdavatelj nije doznačio sredstva SKDD-u, SKDD nije u mogućnosti doznačiti sredstva imateljima predmetnih komercijalnih zapisa
osjeća li se to stečaj u zraku??? [emo_ooooo]
Ova Vlada se nikome ne ocituje.
Nije ni Evropskoj komisiji glede lex Perkovic, a kamoli.Ustavnom sudu.
Oni misle da su iznad svih.
Ili su nesposobni ili nemarni za napisati ocitovanja ili oboje.
A mozda im je taktika da ce vrijeme sve samo rijesiti.
Čini mi se da se ovdje raspravlja o tužbi dalekovoda!
I mislim da je Ustavni sud nadležan.
Tek poslije će se odlučivati o zahtjevu suca Kolakušića?
a tko će odlučivati o upravi šta snjima i na koji nači radi
-radi prodaje preko 50 000 kom dionica po povlaštenom infu
-radi lažiranja financiskog izvješća
– skrivanja inf da se predao zahtjev za predstećajnu nagodbu punih 20 dana dali kojekakvi korumpirani suciili ulica ulagači i radnici
stečaj 77%
Znači ne da dionice ne vrijede 10 kuna , nego postaju bezvrijedni papir ne?