DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 00:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uprava je neugodno iznenađena odlukom [emo_vrtimise]
suda….http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/ghr8IsI41CFUVQafLMhJDA==.pdf

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sudac-kojega-je-linic-prozvao-neradnikom-ostro-odgovorio-ministru/690569.aspx

Meni osobno kod tih predstečajnih nagodbi nikada nije bilo jasno kako je moguće da se nekome oproste milijuni kuna poreznog duga, a drugi uredno godinama plaćaju porez i doprinose. Isti ti kojima se opraštaju dugovi su za to vrijeme kupovali silne nekretnine i otvarali druge tvrtke. Očito da ovi pojedinci koji su pošteno plaćali ispadaju budale i naivčine jer državne institucije rade u interesu onih koji su državu sustavno varali i pljačkali. Ako polazimo od one točke Ustava da smo svi isti pred zakonom, evo očitog kršenja ustavnih prava. Sada bi ti koji su godinama uredno plaćali sve poreze i doprinose trebali tražiti da im se makar pola toga novca vrati s kamatama. To bi bilo pošteno jer u suprotnom ispada da su neki očito “jednakiji” pred zakonom od drugih.

Mene samo zanima- tko je danas- na ovakvu vijest- tako napucao cijenu dionice!?

Zna se tko je napucavao, a što će danas biti? Užas!

Do pred neki dan na bidu si imao iznad 20kn kupaca možda za 100 ili 200 komada uvrh glave, na bidu često nije bilo ni 10 kupaca, a prodavača do 22-23 je bilo mali milijon

Danas kupaca od 23 do 20 kn prilično.
U čemu je štos?

ovdje nitko ne priča šta je sa odgovornosti onih koji su bili u upravi i nadzornom odboru, koji su DLKV doveli u ovakvu situaciju,, pa i sve druge firme koje su predstečajem. Jel oni odgovaraju, krivično, prekršajno, svojom imovinom, zatvorom za sve odluke koje su godinama donosili i potpisivali. Koja je poanta biti u menadžmentu ako ne odgovaraš i za pozitivne i negativne rezulatate

ili ajmo sanirati sadašnju situejšn, da ljudi ne ostanu bez posla, bla, bla,, a ovi šta su napravili takve dubioze, koga briga za njih??

Lijepo smo vas jučer upozoravali da se ne zalijećete i ne skidate dionica s prodaje jer će biti loših vijesti, ali ste nas popljuvali…. jedino mi sad nije jasno tko sada kupuje i zašto iznad 20 kn?!? [emo_ooooo]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

jedino mi sad nije jasno tko sada kupuje i zašto iznad 20 kn?!? [emo_ooooo]

Kak to misliš tko kupuje? Pa vidi se po bidu da postoji malo širi interes od samo jednog zalutalog pojedinca
Prospi to što imaš da više ne brineš,ask ti je možda i najjači unazad par mjeseci[emo_zloban]

fino ovaj iskrcava na 23,85….pravo gospodski,taman kad se čini da je h nalog pri kraju pojavi se još stotina komada..zanimljivo za gledat![emo_smijeh][emo_smijesak]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Da lijepo nadležni organi rade posao sve bi se ovo dovelo u red za 30 dana.
Ovako, gdje nitko ne mari za nikoga, gdje je normala upropaštavati firmu da bi netko preuzeo tvornice i brand za sitne novce, a potom je lansirao na pravi put te pokupio med i mlijeko je uistinu nevjerovatno.
I onda se čude što stranci ne žele ulagati????
Pa nisu ćoravi kad vide kako se ovdje sve odvija!

Prevelike su face u igri da bi sada sve vrisnulo

Sto se tice odluke suca Trgovackog suda o slanju Predstecajnog zakona na ispitivanje ustavnosti nekih clanaka zakona, to mozda nije dobro za Dalekovod, ali je dobro za Drustvo u cjelini.

Linic je si umislio da su svi u Hrvatskoj njegovi mali od kuzine, kao sto je na primjer mali iz Hanfe.

Linic svojim ponasanjem je uveo pravnu nesigurnost u Hrvatskoj do novih visih razina.
On, a i njegova Vlada, bi htjeli kontrolirati sve tri poluge vlasti u drzavi.
Linicu, Linicu, nije ti ovo 45 godina. Kako bi se po hrvatski reklo: Malo se skuliraj.

Apsolutno se slažem s ovim. Sam onaj Linićev drski komentar o radu sudca sve govori. On vlast predoslovno shvaća i misli da vlada treba sve odlučivati. Palac dolje.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sudac-kojega-je-linic-prozvao-neradnikom-ostro-odgovorio-ministru/690569.aspx

Meni osobno kod tih predstečajnih nagodbi nikada nije bilo jasno kako je moguće da se nekome oproste milijuni kuna poreznog duga, a drugi uredno godinama plaćaju porez i doprinose. Isti ti kojima se opraštaju dugovi su za to vrijeme kupovali silne nekretnine i otvarali druge tvrtke. Očito da ovi pojedinci koji su pošteno plaćali ispadaju budale i naivčine jer državne institucije rade u interesu onih koji su državu sustavno varali i pljačkali. Ako polazimo od one točke Ustava da smo svi isti pred zakonom, evo očitog kršenja ustavnih prava. Sada bi ti koji su godinama uredno plaćali sve poreze i doprinose trebali tražiti da im se makar pola toga novca vrati s kamatama. To bi bilo pošteno jer u suprotnom ispada da su neki očito "jednakiji" pred zakonom od drugih.

Ovaj sudac je pravi borac za prava i pravo svih. Ja njemu stvarno skidam kapu. Sva sreća da nije obični puk inače bi odmah dobio otkaz i sve što ide uz to jer samo radi svoj posao savjesno a eto usput je stao na žulj Liniću koji samo hoće napuniti proračun a uopće ga ne zanima na kakav način.

New Report

Close