Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 8.064 | 2,187 | 3,72 | 3,72 | 1,08% |
Ljudi, koliko nepoznanica. Sve što pogledam je totalno netransparentno i pravno šuplje. Nije ni čudo da hoće u petoj brzini izvršiti dokap i da bude tko je jamio, jamio. Ovdje sad stvarno može biti svašta jer ne znamo na čijoj su strani novi glasovi. Ja sam u potpunosti protiv nove dokapitalizacije. Zamislite da DT dokapitalizira HT s 10 kn i pri tome isključi sve druge dioničare!!! Pa to bi rat nastao.
Obveza proizlazi iz Zakona, a ne iz rjesenja Hanfe, medutim ovo je losa poruka koja ide na ruku svim mutikasama, a ne samo ovima iz Dalekovoda i svakako im daje materijala da i dalje navlace za nos male dionicare…
Da, točno tako.
Hanfa je samo dokazala da su djelovali udruženo a ne pojedično kako su htjeli prikazati. Sve ostalo je po samoj sili zakona.
Pogledajte sta kaze Glad iz Telegre i njegov odvjetnik:
Mali Linicev im uzima za olakotnu okolnost javni interes. Javni interes ostalih dionicara (pogotovo malih) im nije bitan.
Mali Linicev im uzima za olakotnu okolnost da se promijenio broj dionica kroz dokap, a Tekegra je sudjelivala u toj dokapitalizaciji i zaradila na racun udjelinicara Erste Plavog.
Telegra laze da su je prisiljavali da kupuje dionice Dalekovoda, jer je svoj cijeli paket prodala Erste Plavom po 275 kuna po dionici, da bi za nekoliko mjeseci usla u dokap sa cijelim iznosom i to po 245 kuna po dionici.
Kako nisam vjerovao u pravni sustav RH (i jos uvijek ne vjerujem) nisam ih tuzio jer sam snatrao da bi sano potrosio novac, vriheme i energiju.
Ali Ekipu Muljatora jesam prijavio i policiji i Dorhu i Uskoku.
U ovakvoj visoko korumpiranoj (prvebstveno politicki korumpiranoj ) drzavi ne ocekujem nista. Ali eto malo mi je savjst mirnija da sam bar pokusao.
@elijah@apoka
Ponuda konsolidatora nije uvjetovana drugim krugom dokapa.
Procitajte poziv za Glavnu skupstine.
Dokap u drugom krugu po 10kuna je AKO. Znaci po volji buduceg vecibskog vlasnika (Nexus-Covic(.
HT seli iz Hoto tornja u Sky Office
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/ht-seli-iz-hoto-tornja-u-sky-office/
Znaci cca 15-ak tisuca m2 x cca 20€/m2 = 300.000€/m2 mjesecno ili 3,6M € godisnje.
Koliko znam sve to ide Zagrebackoj Banci.
Bolje i to nego da zjapi prazno.
Jedan problem Dlkv-u manje, iako su vjerojatno izgubili vrijednost svog ucesca u izgradnji od nekoliko desetaka milijuna kuna.
U svakom slucaju pozitivna vijest koju Dalekovod uopce ne daje kroz obavijest dionicarima.
Nista cudno za ovu netransparentnu i mutnu Upravu.
Kakva je ovdje zbrka nastala?
Jeli to znaci da se Rjesenje o privremenoj suspenzijiprijasnjeg Rjesenha odnosi sano na Telegru i da samo oni imaju pravo glasa na Skupstini, a ostali Muljatori nemaju?
Totalni nered.
Ja, lude li drzave.
Ja, ludog li regulatora.
Ja, ludog li pravosudja.
I na kraju, ludog li naroda.
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/ht-seli-iz-hoto-tornja-u-sky-office/
Fenomenalna vijest za dlkv. Ali i za HT jer su vjerojatno postigli nešto manju cijenu od 20 eur po m2 pogoto ako su dali kakvo učešće unaprijed ali sve su to puka nagađanja. Super vijest za sve. Ogromni su gubitci da onakva kvalitetna zgrada zjapi prazna.
Pogledajte sta kaze Glad iz Telegre i njegov odvjetnik:
Mali Linicev im uzima za olakotnu okolnost javni interes. Javni interes ostalih dionicara (pogotovo malih) im nije bitan.
Mali Linicev im uzima za olakotnu okolnost da se promijenio broj dionica kroz dokap, a Tekegra je sudjelivala u toj dokapitalizaciji i zaradila na racun udjelinicara Erste Plavog.
Telegra laze da su je prisiljavali da kupuje dionice Dalekovoda, jer je svoj cijeli paket prodala Erste Plavom po 275 kuna po dionici, da bi za nekoliko mjeseci usla u dokap sa cijelim iznosom i to po 245 kuna po dionici.
Kako nisam vjerovao u pravni sustav RH (i jos uvijek ne vjerujem) nisam ih tuzio jer sam snatrao da bi sano potrosio novac, vriheme i energiju.
Ali Ekipu Muljatora jesam prijavio i policiji i Dorhu i Uskoku.
U ovakvoj visoko korumpiranoj (prvebstveno politicki korumpiranoj ) drzavi ne ocekujem nista. Ali eto malo mi je savjst mirnija da sam bar pokusao.
Nisam ih niti ja tužio jer isto sumnjam u pravnu državu i da bi samo izgubio novac i vrijeme.
Ali svi mi u biti samo čekamo prvu presudu pa da navalimo na trgovački sud a ja se razmišljam i ranije. Činjenica je da nas je sve skupa ekipa muljatora i dovela do ove ‘bezvrijedne’ situacije. Jednu tvrtku poput dlkv dovesti na ove razine to zbilja moraš biti muljator i samo gledati na kratkoročne ciljeve.
A na osnovu cega sada tuziti kad je izaslo ovo Rjesenje, a sud se poziva na Hanfu.
A jos pride imate i Odluku Ustavnog suda koji je stao na stranu Muljatora, kao clanci propisa Hanfe su prestrogi i morat ce se mijenjati.
Pa vidjeliste sta je bilo sa Beljem i Liburnijom.
Zakone i propise tumaci Linic, a njegovo tumacenje sprovodi mali iz Hanfe. A sada i Ustavni.
Sto se toga tice ja sam to davno prekrizio, inace bih ostao zarobljen u prostoru i vremenu.