DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 04:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
38.369
10,250
3,72
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

po koliko su ono kupovali naveliko fondovi? pravdajući da je to odlična investicija, jel tko od tih odgovrnih odgovara za posao za koji dobivaju plaću ili se samo igraju?

Imate potporu na 2.95kn 20000 kom. Moglo bi to ubrzo na 10kn po koliko će i dokap.

Imate potporu na 2.95kn

oversold.volumen..i ovakvi likovi

Imate potporu na 2.95kn 20000 kom. Moglo bi to ubrzo na 10kn po koliko će i dokap.

Dobitna kombinacija.

Ako je Nexus cijeni 10kn/dionici, onda bi trebalo jos dodati diskont, jer se radi o o dokapilazantu koji nema nikakvog iskustva i reference i slabog kapitala, a upitnog menadzmenta.
E sad koliki diskont?
Mislim da bi trebalo biti minimalno 40% jer je sa ovakvim dokapilazantom.previse riskantno.

alaj se pojedini naslađuju, svaka čast
osobno sam za propast i svršetak firme za vijeke vjekova pa nek izgube i veliki a ne ove dokapitalizacije i ostale pi…., ovaj ima pravo ovaj nemaa .
PA ispada da je dioničarstvo u hrvata napuši balon prodaj malom narodu papire , pa onda ruši ruši ( e do tuda je ok ima logike netko mora zaradit ) pa kad nije dosta rušenja e onda nabacaju na burzu još brdo papira da razvodne vrijednost ali naravno to mogu kupovati samo odabrani, na kraju dođemo do takve cijene pojedinnog tiketa koja je zastrašujuče mala da čak i oni koji su je kupovali prije samo 2-3 mjeseca imaju problema sa disanjem i impotencijom, a oni koji su je kupovali pred godinu i više njima se od muke više ni ne diže
E SAD SE PITAMO GDJE SU INVESTICIJE , pa i ovo je oblik investiranja al nisu stranci više ludi nikad neznaš kad če se broj dionica uduplat pa izgubiš na vrijednosti

pa mi smo zaje… i amere nezna se tko brže štanca oni dolare ili mi dionice

pepe7

tomo7@ e da…sisanju nema kraja…jos kad dobro sve zbotomira da uvedu short seling hr tickera to bi bio slag na kraju [emo_beztona]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zrelo za odbijanac!

Lopina,da te možda danas nije navuklo na ulaz? Još tu prostora za “leć” ima, samo strpljivo!

Zrelo za odbijanac!

Lopina,da te možda danas nije navuklo na ulaz? Još tu prostora za "leć" ima, samo strpljivo!
[/quote]
Jesam, bio i uteka.Skinuo 8%.

cijena 27,50
100 dionica 2.750kn
pravo na dokapitalizaciju 158 po 10=1.580
potrošeno 2.750+1.580 =4.330

4.330:258=16,78

to i neizgleda loše,izvjesno i moguće
sigurno povoljnije od totalne neizvjesnosti u IGH,gdje se ništa ne zna

U DLKV će biti meda i mlijeka,a naročito ako se netko odlući isprsiti malo više
od 150 mil kn za paket od 60% DLKV.
Meni ovaj prijedloh Kontaminatora/psedonim nije slučajan/više izgleda kao
obveziujuča ponuda,ako je mali prihvate.
Pitanje:da li moižda netko spreman za 15 mil dionica ponuditi ne 150.nego
možda 300,zašto ne i 450 mil kn,jer ionako to sto upačuje najveći dio daje sebi???
Ćuda su moguća,ali ovo i ne bo bilo nikakvo ćudo nego možda i dobar posao
za novog kupca.Ali istina vrijeme je prekratko.Sve na brzaka,da se slućajno
plijen ne izgubi.

ne triba ovdi short seeling ovo je i gore od njega

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Tko je vlasnik potencijalnog dokapitalizanta?

danas se mora očitovati nadzorni odbor da li prihvača ponudu konsolidatora
vjerojatno će biti očitovanje danas u 15 45 , < dotle će se mali dioničari misliti šta činiti čekati ili ne čekati

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close