Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:41
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Prije 20 kuna samo posmatranje sa strane!
@bananarama
Slažem se ,samo promatranje do sutra ,prekosutra.
@bananarama
Slažem se ,samo promatranje do sutra ,prekosutra.
..nebi se složio ..mislim da je dno odradjeno…
prdekalo@ koje dno po redu od 2008? [emo_namigusa]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
to je tek početak zakucavanja…
[emo_beztona]
ma kakav početak.početak je bio još na 330 kad se otpremao ondašnji nadzorni odbor. za ovu priču i 120 može bit početak..tad su se vjerovatno mirovinski dogovorili s neksusima i sličnim da neće braniti svoj (narodni) ulog i da nek ovi rade što žele.ili to ili su se dogovorili prije cijele priče uopće oko ulaska. moš mislit da je taj fond rizičnog kapitala ikada prismrdio pravom riziku. ima pravih rizika u ovoj državi kolko oćeš..dalekovod je još mila majke za mnoge
prdekalo@ koje dno po redu od 2008? [emo_namigusa]
..to je to..nema to više di…
ma kakav početak.početak je bio još na 330 kad se otpremao ondašnji nadzorni odbor. za ovu priču i 120 može bit početak..tad su se vjerovatno mirovinski dogovorili s neksusima i sličnim da neće braniti svoj (narodni) ulog i da nek ovi rade što žele.ili to ili su se dogovorili prije cijele priče uopće oko ulaska. moš mislit da je taj fond rizičnog kapitala ikada prismrdio pravom riziku. ima pravih rizika u ovoj državi kolko oćeš..dalekovod je još mila majke za mnoge
[/quote]
ko se jednom o vrelo mleko opeče , taj i jogurt duva!
[emo_namigusa]
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
Nije bio neki ludi odbijanac al se zaradilo, što donosi sutra ne znam.
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
Prije 20 kuna samo posmatranje sa strane!
10 kuna se čeka i na 10 kuna će biti ma kako to sad grozno izgledalo.[emo_palacd]
kreće li to odbijanac prema 40 kuna?