Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
[/quote]
-Hajde ti radije pojasni u odnosu na što bi taj volumen trebalo promatrati da bi dobio tražene karakteristike pa da ti možeš reći da ima volumena ?
[/quote]obavjestit cu te kad bude(tj. kad ja kupim) [emo_namigusa]
[/quote]
-Hajde ti radije pojasni u odnosu na što bi taj volumen trebalo promatrati da bi dobio tražene karakteristike pa da ti možeš reći da ima volumena ?
[/quote]
pošteno da poštenije nebre bit!
svaka čast![emo_palacg]
Odustao sam od čitanja Zakona o predstečajnoj nagodbi čim nisam isprve našao što dalje nakon situacije Žalba – Odluka o poništavanju…
Može li netko na forumu uputiti da ne čekamo novinare.
Usput, ime ovog Zakona je očajno: ”pre bankruptcy”. Pa jesu li ga mogli gore nazvati. Bolje bilo da su ga nazvali Survival ili Mortal Combat. Ruše cijenu dionice sa ovakvim imenom zakona, čim netko izvana stavi Dalekovod u google search.
[/quote]
[/quote]
pošteno da poštenije nebre bit!
svaka čast![emo_palacg]
[/quote]
-Dobro ako ti misliš da je pošteno da poštenije ne može bit, ali meni ovakav način konverzacije više zvuči ko ona ekipa koja se nudi okolo da ima navodne dojave za kladionicu
-Puni su ih komentari po online tiskovinama, a evo izgleda sad i ovdje u malo izmjenjenom obliku[emo_smijeh]
Tko je ili sto Telegra? , jedan od vecih dionicara Dlkv-a sa 5,75% vlasnustva.
Direktor, gosp Glad
Kooperant Dlkv-a na poslivima svjetlisne signalizacihe i opremanhu tunela.
Dok je u to vrijeme gradnhe autocesta Dlkv imao marzu od cca 10% Telegra je imala marzu od cca 40%.
Imaju po statutu pravo na jednog clana NO
drustva Dljv, ali to pravo ne mogu konzumirati buduci je na snazi Rjesenje Hanfe (Samodolive, da ne bi netko mislio da Linicev Mali nesto radi) o obvezi preuzimanha Dljv-a od strane Milicicica, Skansija, Tipurica, Telegre i drugih.
Nema pravo glasa na skupstini i ne smije raspolagati sa dionicama , skupa sa ostalim iz Ekipe muljatora, po Rjesenju Hanfe.
Prije cca dvije godine u mutne poslove ukljucio i.Erste Plavi MF koji je od njega kupio dionice po vecoj cijini da bi Telegra kasnije u dokapitalizaciji usla po nizoj cijeni (nekoliko mjeseci kasnije).
Nezakonito sa Ekipom Muljatora i bivsom Upravom.upravljao tvrtkom.Dalekovod.
30 samo što nije.[emo_smijesak]
ako nisi apneaš i nemaš dobar kapacitet pluća dno je već tu za iskusne još dublje
Di je dno dna pitanje je sad, i kolko ce se vremena grebati po dnu?
imam blagi osjećaj da grebanje po dnu još nije ni počelo.
Još nije vrijeme za parangale…
[emo_namigusa]
Di je dno dna pitanje je sad, i kolko ce se vremena grebati po dnu?
Teško da će ispod 30 kn, uskoro će biti dovršen postupak na trgovačkom sudu, počeli su pozitivno poslovati, uskoro će biti nova vlasnička struktura, dokap itd.