Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
kako vi ne shvačate da ljude boli neka stvar jel dionica 44 ili 10 kuna pogotovo ako su ulazili na 300 ,200 140 kuna ,otupili su na minus
i šta bi sad tribali liparit (kao na ingri) pa da povrate izgubljeno
Zašto bi likvidirao ,ako je povoljno kupio ,na svaku dionicu koju ima u posijedu ima -Koje ono pravo dodatnih dionica i po koliko kuna?????
2-3-4 dionice- po kojoj cijeni????
Da ne navodim pojedinosti ,velika većina izgleda zna ,zato su na kupnji…???
neulazim inaće u ovakve polemike ali ću Vam odgovorit.
povoljno nije mogao kupit.
velika većina nikada nezna.
takve situacije uvjek treba likvidirati i krenuti dalje. Tko to neshvati i u skladu sa tim djeluje može očekivati samo gubitak.
stop-loss order is designed to limit an investor’s loss on a security position.
Poštujem savjet,i navedene info..
Ali meni to ne trebate navoditi,moja pozicija u navedenoj dionici je zanemariva ,stoga nepotrebno..
Ali da se ovo može uz jednu dvije pozitivne vjesti vratiti ubrzo na 50-55 kn ,vrlo lako moguće ,samo da se Lopina- Oglasi sa dolaskom sindikata kako ih on naziva..
Ne znam sto se ljudi toliko boje dokapitalizacije to moze biti samo dobro u ovakvoj situaciji jer i ako bude po 10 kn ne znaci da ce dionica vrijediti 10 vec postoji formula za izracun a ja vjerujem da nece biti po 10
@jelka2
To su priče za malu dijecu, izazivati zbunjenost i kupovati što jeftinije..
Kada budu obijavili točne informacije i smijernice ,biti ćemo pametniji.
To bi se trebalo dogoditi svaki dan, nekako mislim da neće biti tako crno kako neki žele plasirati , moglo bi biti puno bolje od paušalnih informacija koje neki plasiraju.
@nemoj lacoste majke ti [emo_smijesak][emo_smijesak]
neće sigurno biti tako crno ali ako se može proć jeftinije zašto ne
da ,sve u redu ,ali po meni je i ovo do 40 kn ,povoljno..
Za odraditi val do 55 kn..
@ lacoste
zadnji val je odradio na preko 67 a ništa bitno (dug nije veći) se u međuvremenu nije dogodilo. i tada i sada znamo iste činjenice. kaj ne?
e sad drugo je povjerenje investitora
velikim i još većim je to prilika a nama malima?
neodučnost na 45 kn, hoće li gore ili dolje???
Kad izađe objava o dionici po 10 kuna bit će gadnog plača zato povucite ručnu i čekajte bit će dionica za sve po puno nižim (povoljnijim ) cijenama.[emo_palacd]
Kada ovi idu sa objavom informacija???