DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 15:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kako vi ne shvačate da ljude boli neka stvar jel dionica 44 ili 10 kuna pogotovo ako su ulazili na 300 ,200 140 kuna ,otupili su na minus
i šta bi sad tribali liparit (kao na ingri) pa da povrate izgubljeno

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Zašto bi likvidirao ,ako je povoljno kupio ,na svaku dionicu koju ima u posijedu ima -Koje ono pravo dodatnih dionica i po koliko kuna?????

2-3-4 dionice- po kojoj cijeni????

Da ne navodim pojedinosti ,velika većina izgleda zna ,zato su na kupnji…???

neulazim inaće u ovakve polemike ali ću Vam odgovorit.
povoljno nije mogao kupit.
velika većina nikada nezna.
takve situacije uvjek treba likvidirati i krenuti dalje. Tko to neshvati i u skladu sa tim djeluje može očekivati samo gubitak.

stop-loss order is designed to limit an investor’s loss on a security position.

Poštujem savjet,i navedene info..
Ali meni to ne trebate navoditi,moja pozicija u navedenoj dionici je zanemariva ,stoga nepotrebno..

Ali da se ovo može uz jednu dvije pozitivne vjesti vratiti ubrzo na 50-55 kn ,vrlo lako moguće ,samo da se Lopina- Oglasi sa dolaskom sindikata kako ih on naziva..

Ne znam sto se ljudi toliko boje dokapitalizacije to moze biti samo dobro u ovakvoj situaciji jer i ako bude po 10 kn ne znaci da ce dionica vrijediti 10 vec postoji formula za izracun a ja vjerujem da nece biti po 10

@jelka2
To su priče za malu dijecu, izazivati zbunjenost i kupovati što jeftinije..

Kada budu obijavili točne informacije i smijernice ,biti ćemo pametniji.

To bi se trebalo dogoditi svaki dan, nekako mislim da neće biti tako crno kako neki žele plasirati , moglo bi biti puno bolje od paušalnih informacija koje neki plasiraju.

@nemoj lacoste majke ti [emo_smijesak][emo_smijesak]

neće sigurno biti tako crno ali ako se može proć jeftinije zašto ne

@apoka

da ,sve u redu ,ali po meni je i ovo do 40 kn ,povoljno..
Za odraditi val do 55 kn..

@ lacoste
zadnji val je odradio na preko 67 a ništa bitno (dug nije veći) se u međuvremenu nije dogodilo. i tada i sada znamo iste činjenice. kaj ne?
e sad drugo je povjerenje investitora
velikim i još većim je to prilika a nama malima?

neodučnost na 45 kn, hoće li gore ili dolje???

..danas sam malo ultija i dlkv..nadam se brzom povratku na 50-tak kn

Kad izađe objava o dionici po 10 kuna bit će gadnog plača zato povucite ručnu i čekajte bit će dionica za sve po puno nižim (povoljnijim ) cijenama.[emo_palacd]

Kada ovi idu sa objavom informacija???

New Report

Close