DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

lacoste…trziste je trebalo odrediti cijenu dokapa a ne cijenu sada na zse..cijena sada po kojoj ti stojis na bidu je posljedica muljaze sa davanjem informacija o dokapu i slicno

Možda budu kupovali oni koji budu željeli sudjelovati u dokapitalizaciji po 10. Imati dionicu je preduvjet za sudjelovanje.

Nemoj misliti na m2!

@elijah
lacoste…trziste je trebalo odrediti cijenu dokapa a ne cijenu sada na zse..cijena sada po kojoj ti stojis na bidu je posljedica muljaze sa davanjem informacija o dokapu i slicno

————————————————

Tko će to znati,neželim se opterećivati zakulisnim igrama ili neznam čime,po meni je trenutna cijena dobra za kupiti određen broj dionica i to činim,bez nagovora na kupnju ili prodaju ,bilo kome,jednostavno graf je takav…

Srecom sad je sve u rukama malih dionicara i onih malo vecih (Fondovi, koji bi uskoro mogli postati mali) ako budu znali iskoristiti svoju snagu na Glavnoj skupstini.

Navodni dokap po 10 kuna koji Uprava namjesta za Ekipu Muljatora treba na Skupstini srusiti.

Možda budu kupovali oni koji budu željeli sudjelovati u dokapitalizaciji po 10. Imati dionicu je preduvjet za sudjelovanje.

a što onda kad se stotine tisuća takvih dionica kupljenih po 10 kn sliju nazad na burzu??? bit će isti scenarij kao na Ingri svojevremeno

Odredilo je tržište cijenu, ispod ovih neide niže ,cijeli dan sam na bidu pri samom vrhu sa tri naloga ,uspio uloviti nešto sitno..
Probati ću opet sutra sa pojačavanjem naloga…
ma daj,nemoze nize a..[emo_zacudjen]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mislim da ne previše,ako padne niže neka pada,ako dođe do 40 kn ,kupiti ću nešto sitno..

Mislim da ne previše,ako padne niže neka pada,ako dođe do 40 kn ,kupiti ću nešto sitno..

prije 2 dana žalio si se da ti nitko ne prodaje na bidu (tad je cijena bila oko 48 kn), a sad nećeš kupovati po 44,xx kn nego čekaš 40 kn??! [emo_zacudjen]

prije 2 dana žalio si se da ti nitko ne prodaje na bidu (tad je cijena bila oko 48 kn), a sad nećeš kupovati po 44,xx kn nego čekaš 40 kn??! [emo_zacudjen]
[/quote]
ma neeee,nego je tada nakupovao pa sada bas nema vises cime..a kad padne na 40 ce imat jos samo sicu…za kupovati[emo_smijeh]

doduse ako mu dionica padne na 10 kn s ovim sto je kupio i to ce postat sica…[emo_zacudjen]

[/quote]
ma neeee,nego je tada nakupovao pa sada bas nema vises cime..a kad padne na 40 ce imat jos samo sicu…za kupovati[emo_smijeh]

doduse ako mu dionica padne na 10 kn s ovim sto je kupio i to ce postat sica…[emo_zacudjen]
[/quote]
kak više niste sami sebi dosadni s tim o 10 kuna ? ponovili ste to brat bratu već 100 puta unazad mjesec dana

Srecom sad je sve u rukama malih dionicara i onih malo vecih (Fondovi, koji bi uskoro mogli postati mali) ako budu znali iskoristiti svoju snagu na Glavnoj skupstini.

Navodni dokap po 10 kuna koji Uprava namjesta za Ekipu Muljatora treba na Skupstini srusiti.

Vi ste kolega još uvjek dioničar ove firme?!? a toliko ste dobro upučeni u stanje cijelo vrijeme i niste u stanju to likvidirat[emo_zacudjen][emo_zacudjen]
Izgleda da ste za ovo ulaganje sentimentalno vezani!?

Zašto bi likvidirao ,ako je povoljno kupio ,na svaku dionicu koju ima u posijedu ima -Koje ono pravo dodatnih dionica i po koliko kuna?????

2-3-4 dionice- po kojoj cijeni????

Da ne navodim pojedinosti ,velika većina izgleda zna ,zato su na kupnji…???

New Report

Close