Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,45 | 20.744 | 6,005 | 3,42 | 3,48 | 1,16% |
Eto, ako je kome od dioničara utjeha, uhićen je Luka Miličić. Istinabog, vezano uz Karlovačku banku, ali pritvor je pritvor. [emo_smijeh]
Gori su pritvorski uvjeti nego prava robija. Eto kao sto sam govorio mozes sto hoces ali ne dokle hoces. Sreca da sam mlad pa imam vremena cekat i docekat i ovu Upravu i Linica i Todorica i Perkovica. Pravosudje ce jednog dana ipak profunkcionirat nadam se,a tada ce ovi ostat bez svega nelegalno stecenog.Bice ono sto su i bili prije nastanka slobodne i nezavisne Hrvatske.
Imate u današnjem Večernjaku zanimljiv intervju sa Gorjupom pa pročitajte. Konkretno, budućnost tvrtke je osigurana, još samo ostaje da se vidi što i kako će biti sa dokapitalizacijom. Navodno, prilikom dokapa će se uzeti u obzir i neka vrsta zaštite već postojećih dioničara. Najvjerojatnije kroz mogućnost dokupa dionica u drugom krugu dokapitalizacije. Živi bili pa vidjeli !
Navodno, prilikom dokapa će se uzeti u obzir i neka vrsta zaštite već postojećih dioničara. Najvjerojatnije kroz mogućnost dokupa dionica u drugom krugu
hmmmm, izgleda da će onda ipak biti dokap po 10 kn jer inače nema smisla da se daje nekakva zaštita postojećim dioničarima ako bi dokap išao po npr. 50 kn ?!?
Stavi link-ne mogu naći…
Sta ovi nalozi lazni na prodaji nisu manipulacija trzistem??ali neka neka nek decki sakuoe sto vise dionica i prodaju ih po 40+
Intrvju Matjaza u VL
Vaš link …
Lijepe price o buducnosti, kao i uvijek. Tako je pricao i Milicic.
O dokapitalizaciji u novcu ne zeli nista reci. Bla bla bla …
Ako je Milicic pronevjerio sa Karlovackom bankom 40M kuna, koliko su tek sveukupno popljackali cijela Ekipa Muljatora (Milicic, Skansi, Tipuric, Telegra-Glad) ?
Neka Uskok vrati pokradeno i ne treba dokapitalizacija u novcu od pisljivih 150M kuna (Ekipa ima vise od toga).
Ali institucije ne rade svoj posao (Hanfa, Drzavno odvjednistvo, Uskok). Namjerno? Mozda. Vidjet cemo.
e
Sta ovi nalozi lazni na prodaji nisu manipulacija trzistem??ali neka neka nek decki sakuoe sto vise dionica i prodaju ih po 40+
a što ih onda ne pokupiš… pa da ti više ne budu tzv. lažni kao što veliš….
@sduvnja1
Intervju je na mijestu, očito još traju dogovori za dokapitalizaciju,i postojeće dioničare, što ako bude po 50-60 kn ????Koje su opcije ???
I što ako bude po 15-20 kn???
Iako mi se prva opcija čini realnijom ,50-60 kn…
“…USKOK-u sumnjivim transakcijama je i ona u koju je uključen bio Miličić, odnosno Dalekovod. Zbog istrage se detalji još ne iznose, zna se samo da je aranžmanima Karlovačka banka oštećena za oko 37 milijuna kuna, a jedno trgovačko društvo, što se iščitava kao Dalekovod, za 47 milijuna kuna…
A što sad da napišem? Negdje u magli sjećam se da sam nešto pročitala o nekom projektu sa tom bankom. Obavjesti čini mi se nije bilo na ZSE pa sam mislila da se odustalo.
Pozdrav