DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 21:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U svakom slučaju, u tijeku je preuzimanje, a za dobiti mogućnost za sudjelovanje po bilo kojoj povlaštenoj cijeni treba imati dionice, zato mislim da će se kupovati.

U svakom slučaju, u tijeku je preuzimanje, a za dobiti mogućnost za sudjelovanje po bilo kojoj povlaštenoj cijeni treba imati dionice, zato mislim da će se kupovati.

Kao kpd LKPC??? To nikako ne znači da dionice treba kupovati na ovim cjenovnim razinama ako će cijena biti daleko manja u dokapitalizaciji!!!!
Pozdrav

A kako ćeš sudjelovati po toj povlaštenoj cijeni ako nisi dioničar, što više imaš, više možeš kupiti, i tako dolaziš do dobrog prosjeka ulaza i velikog broja dionica koje trebaju rasti jer je kompanija nakon toga ozdravila.

bogami neće, nije mi na kraj ulaziti u ovakvu mutljažu, neka se igraju sami sa sobom [emo_mrgud]

@Ingoman
Zašto kupovati,kada će se uskoro pojaviti ogroman broj novih dionica po diskontnim cijenama koje će svatko moći kupiti na burzi?????
I koje će vjerovatno biti daleko ispod prosjeka koji Vi možete sada postići???
Pozdrav

Nije mi jasno što vam nije jasno:

“Poduzeće Zagreb Montaža, zajedno s Nexus fondom i Montingom, kupili su oko 65 posto dionica Dalekovoda, izjavio je danas gazda Zagreb Montaže Vlado Čović tijekom gostovanja predsjednika Sabora Josipa Leke Podima, javlja ŠibenikIN.
– Ušli smo u dokapitalizaciju te tvrtke i dokapitalizaciju IGH “

Ili on ne zna što priča ili je novinar to krivo preneo ili su ipak učli u Dalekovod. Ja to ne želim tumačiti, to prepuštam vama.

Usput Linić je izmjenio Zakon o preuzimanju pa su preuzimanja u predstečajnim nagodbama izuzeta od obveze javne ponude, tako da zaboravite tromjesečne prosjeke.

Nemoj misliti na m2!

Zašto kupovati,kada će se uskoro pojaviti ogroman broj novih dionica po diskontnim cijenama koje će svatko moći kupiti na burzi?????

slažem se…nema nikakvog raloga SADA kupovati dionice DLKV jer će kroz neko kraće vrijeme te iste biti s lijepim diskontom na burzi

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Samo 10 kuna kako se šuška.

Vaš link …

Čović je u IGH već ušao i ranije

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

jučer…

http://zse.hr/default.aspx?id=44753%5Bemo_cool%5D

Quatro Mpn Ltd

http://www.dalmacijanews.com/Biznis/View/tabid/73/ID/115710/Zagreb-Montaza-Nexus-fond-i-Monting-kupili-65-posto-dionica-Dalekovoda.aspx

Kako to da niti jedan poslovni portal ovo nije prenio ili barem ja ne vidim kao niti obavijest na ZSE?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

dalekovod tks doboj proradio ako to kome šta znači. dobili čak i dvije zaostale plaće.

I Tim Topusko je povukao zahtjev za Predstecaj jer vise nema razloga za to.

Medjutim u situaciji kad se ne zna Osnovna i najbitnija informacija za cijenu dionice: Po koliko ce ici dokap u novcu i tko ulazi,

sve ostale informacije su manje bitne ili potpuno nebitne.

Ovakvo stanje bez pravih informacija i sa poluinformacijama i laznim informacijama je raj za nezakonito trgovanje imatelja povlastenih informacija, uz svesrdnu pomoc Hanfe, ZB-e, Uskoka.
Ipak je ovo jedna zemlja na brdovitom Balkanu, bez obzira na ulazak u EU.

New Report

Close