DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vaš link …[/url]

Cijena dokapa je ??? 10,20,30,50…100 ??? To nas sve zanima, ovo ostalo je iz šupljeg u prazno. Svi znamo ove činjenice, ali zašto se ključni podaci skrivaju ko zmija noge. Kažu " može se isčitati iz predstečajne "… s obzirom da nisam ekonomist, molio bih nekoga potkovanog znanjem da argumentirano iznese svoj stav u vezi eventualne cijene dokapitalizacije. Vjerujem da ćemo opet imati nekoliko subjektivnih teorija koje se temelje na brzini i smjeru vjetra Big Bossovih vjetrenjača.
[/quote]
Zna li netko kad će se znat cijena dokapa?

Tehnički izgleda predivno prvi otpor 64 kn… ps Nadam se da će neki koji su ulazili prošli tjedan na 68 kn smanjiti gubitak ili nešto i zaraditi…

Joooj, nemoj molim te! Tako si drukao i prošli tjedan, a onda si među prvima zbrisao van, a masa njih navučena drukanjem upisala je ogromne gubitke kad je palo sve do 42 kn!
[/quote]

Nisam Vam kolega ja kriv što ste mislili da DLKV ide na 100 kn, lijepo sam napisao da sam izašao na valu 65 – 67 do kraja….Nekim čudom sam opet ušao na 44 – 50 – 52….gledajući tehnički i trgovinski, lagano dizanje uz velik promet nakon iscrpljenja prodaje na 50 kn…što mi je uvijek draže kad dionica raste polagano nego 50 % u dva dana…..znate da se pojavljeuju razno razne tehničke pile i neki se obično porežu…

ps A vi ostanite u OPTIMI tko zna i tu bi ponovo moglo bit perija…

[emo_smijesak]
[/quote]

Nemoj me nasmijavati, pri cijeni od 65 kn najprije si pisao da ide raketa na 75-85 kn, a malo poslije i ti si prodao na 64-65 kn…ja sam za to vrijeme upozoravao da je obična navlakuša i da slijedi potop (koji se i dogodio za 2 dana tj. pad na 42 kn!), Sve je dokumentirano dvadesetak stranica unazad i mislim da nema smisla da ti vadim te postove.
Ulaži kako hoćeš ali nemoj najprije drukati na rast pa kad za pola sata prodaš onda okretati ploču! Pozdrav….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Gotovo 90 posto vjerovnika za spašavanje Dalekovoda

"…….Kako će se platiti dugovi
Danom potvrđivanja nagodbe počet će teći rokovi za nagodbu oko načina podmirenja dugova. Rok od devet mjeseci od potvrde nagodbe na sudu je za kapitalno jačanje tvrtke odnosno dokapitalizaciju u iznosu od najmanje 150 milijuna kuna kojom će se plaćali manji dugovi, a za rješavanje imovine radi zatvaranja gubitaka, zapravo, roka nema. "Dalekovod će moći prenijeti projekt Sky office na Zagrebačku banku odmah nakon verifikacije nagodbe. Isto je omogućen brzi izlazak iz biznisa sa vjetroelektranama", tvrdi Mladen Janiška….."

pa ovo je koma!
Dalekovod će znači prenijeti projekt Sky office na Zagrebačku banku i riješiti se (U ČIJU KORIST???) biznisa sa vjetroelektranama!?! pa što će uopće ostati Dalekovodu osim ogromnog broja novih dionica (po vjerojatnom dokapu od 10 kn????) [emo_ooooo]

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Član Uprave Dalekovoda Goran Brajdić na današnjem je ročištu rekao da će ukupni učinak nagodbe biti smanjenje duga Dalekovoda za 1,9 milijardi kuna. Ukupni utvrđeni dug je 3,1 milijardu kuna.

Goran Brajdic ne govori istinu (da ne upotrijebim goru rijec) i manipulira podacima.

Neka pokaze u Planu Financijskog restrukturiranja gdje je to smanjenje od 1,9 milijardi kuna.
Mozda 500M kuna akreditiva i jamstava, i mozda cca 500M suduznistva.

Po mome iscitavanju usvojenog Plana imamo cca 150M kuna vrijednost otpisa kamata i reprograma dugovanja bankama, te cca 150M kuna vezano za dobavljace i obveznice koje su uglavnom uzimali Fondovi (oko 90M pretvaranje duga u kapital i 70-ak M vrijednosti prolongacije placanja).
I to je cca 300 M kuna.
Sto nije malo, ali prodavati maglu o 1,3 milijarde?!

I tko je ovdje popusio?
Dobavljaci i Fondovi.
Banke su super prosle. Nazalost, jer to nisu zasluzile.

Kolega apothekar, zašto ste nervozni i bjesni na mene, pa nije vam dobro ako cijena raste, nije vam daobro ako cijena pada…!!! Jeste li nešto propustili!
Vidite ja sam u Vašu miljenicu OPTiMu na 7 kn ušao a da nisam napisao niti jedan post pa je cijena otišla na 9…u tišini prodao…a vidim ti se trudiš drdrukat da će cijena na 15 ili 30 kn….jaoj!!!

Forum je samo mjesto iznošenja mišljenja i predviđanja, ono što moderator misli da nije ok reže….to ste vjerojatno primjetili…

PS BAY 1: JUV 0

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

"Prema ranije objavljenom planu financijskog restrukturiranja, ključni dio nagodbe koju predlažu vjerovnici je dokapitalizacija u novcu u iznosu od najmanje 150 milijuna kuna. Predlaže se i dokapitalizacija u novcu do 60 milijuna kuna koju bi proveli postojeći dioničari, a služila bi financiranju obrtnog kapitala. Prije toga provelo bi se pojednostavljeno smanjenje temeljnog kapitala radi pokrića akumuliranih gubitaka smanjenjem nominalnog iznosa dionica sa 100 kuna na 10 kuna."
Molim kolege iz klase optimist da pojasne ovaj boldani dio teksta. Hvala !

Možda nije usporedivo… no neke moguće primjere sl. dokapa imate na VABI…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=BPBA-R-A

Kolega apothekar, zašto ste nervozni i bjesni na mene, pa nije vam dobro ako cijena raste, nije vam daobro ako cijena pada…!!! Jeste li nešto propustili!

Nema to veze s mojim ulascima i izlascima, ja također uđem/izađem u/iu DLKVOPTE ili neku drugu kad procijenim da će rasti ili padati, tako da to nema veze s time nego s tvojim karakternim osobinama da drukaš na rast ili pad ovisno jesi li upravo kupio ili prodao dionicu…. no, tebi na dušu….pozdrav!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

"…….Kako će se platiti dugovi…Dalekovod će moći prenijeti projekt Sky office na Zagrebačku banku odmah nakon verifikacije nagodbe. Isto je omogućen brzi izlazak iz biznisa sa vjetroelektranama, tvrdi Mladen Janiška…..

ovo je jako loše jer po ovome Dalekovod gubi Sky office i Vjetroelektrane!?!
kao da to nije dosta, Dalekovod će dobiti i ogroman broj novih dionica po (očekivanih) 10 kn!!?!!’ [emo_zacudjen]

"…….Kako će se platiti dugovi…Dalekovod će moći prenijeti projekt Sky office na Zagrebačku banku odmah nakon verifikacije nagodbe. Isto je omogućen brzi izlazak iz biznisa sa vjetroelektranama, tvrdi Mladen Janiška…..

ovo je jako loše jer po ovome Dalekovod gubi Sky office i Vjetroelektrane!?!
kao da to nije dosta, Dalekovod će dobiti i ogroman broj novih dionica po (očekivanih) 10 kn!!?!!' [emo_zacudjen]
[/quote]
Pa to već svi znaju o tih 10 kuna samo što naivci ne vole istinu.

koliki će biti knjigovodstvena bez sky offica i propelera ako je sad 76

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Fina: Dlkv Tim Topusko povukao zahtjev za Predstečajem.

i ovaj balon se počinje ispuhavati, zadnja cijena 51,02 kn!
kad ode ispod 40 kn razmotrit ću kada ući u DLKV i da li uopće ulaziti [emo_smijeh]

New Report

Close