Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
mislim da ti je lopina jako dobro objasnio,ali neće niko da čuje istinu
Cijena dokapa je ??? 10,20,30,50…100 ??? To nas sve zanima, ovo ostalo je iz šupljeg u prazno. Svi znamo ove činjenice, ali zašto se ključni podaci skrivaju ko zmija noge. Kažu " može se isčitati iz predstečajne "… s obzirom da nisam ekonomist, molio bih nekoga potkovanog znanjem da argumentirano iznese svoj stav u vezi eventualne cijene dokapitalizacije. Vjerujem da ćemo opet imati nekoliko subjektivnih teorija koje se temelje na brzini i smjeru vjetra Big Bossovih vjetrenjača.
[/quote]
Slažem se,ali to nitko ne zna ili znaju vrlo rijetki, jedino što se zna da će nastaviti raditi, da je kockasto je, u svakom slučaju. Dođoh ,vidjeh…
Cijena dokapa je ??? 10,20,30,50…100 ??? To nas sve zanima, ovo ostalo je iz šupljeg u prazno. Svi znamo ove činjenice, ali zašto se ključni podaci skrivaju ko zmija noge.
Zato se iskusni danas iskrcavaju dok se odgovori još javno ne znaju [emo_namigusa]
Dogovoreno smanjenje duga za 1,9 milijardi kuna,lijepo,za pohvalu…
Lacoste
Bit će tebi lijepo kad izdaju hpu novih dionica po deset kuna. A šta je još s preostalih 1,1 milijardi duga???
“Prema ranije objavljenom planu financijskog restrukturiranja, ključni dio nagodbe koju predlažu vjerovnici je dokapitalizacija u novcu u iznosu od najmanje 150 milijuna kuna. Predlaže se i dokapitalizacija u novcu do 60 milijuna kuna koju bi proveli postojeći dioničari, a služila bi financiranju obrtnog kapitala. Prije toga provelo bi se pojednostavljeno smanjenje temeljnog kapitala radi pokrića akumuliranih gubitaka smanjenjem nominalnog iznosa dionica sa 100 kuna na 10 kuna.”
Molim kolege iz klase optimist da pojasne ovaj boldani dio teksta. Hvala !
Molim kolege iz klase optimist da pojasne ovaj boldani dio teksta. Hvala !
-Mislim da previše ističeš stvari koje niti pokazuju niti s nužnošću predviđaju buduća događanja na samom tržištu kapitala
-Neki su i slikovito opisali značenje pojma nominale na ovom tržištu
-Ledo ima nominalu 380 kuna, a dokapitaliziran je krajem 2012. iznosom od 8000 kuna za jednu dionicu (ukupno 750 mil. kuna)
-Napiši kako bi ti opisao nominalu u slučaju Ledo ?
Cijena dokapa je ??? 10,20,30,50…100 ??? To nas sve zanima, ovo ostalo je iz šupljeg u prazno. Svi znamo ove činjenice, ali zašto se ključni podaci skrivaju ko zmija noge.
Zato se iskusni danas iskrcavaju dok se odgovori još javno ne znaju [emo_namigusa]
[/quote]
Tehnički izgleda predivno prvi otpor 64 kn…
ps Nadam se da će neki koji su ulazili prošli tjedan na 68 kn smanjiti gubitak ili nešto i zaraditi…
[emo_smijesak]
Tehnički izgleda predivno prvi otpor 64 kn… ps Nadam se da će neki koji su ulazili prošli tjedan na 68 kn smanjiti gubitak ili nešto i zaraditi…
Joooj, nemoj molim te! Tako si drukao i prošli tjedan, a onda si među prvima zbrisao van, a masa njih navučena drukanjem upisala je ogromne gubitke kad je palo sve do 42 kn!
“…….Kako će se platiti dugovi
Danom potvrđivanja nagodbe počet će teći rokovi za nagodbu oko načina podmirenja dugova. Rok od devet mjeseci od potvrde nagodbe na sudu je za kapitalno jačanje tvrtke odnosno dokapitalizaciju u iznosu od najmanje 150 milijuna kuna kojom će se plaćali manji dugovi, a za rješavanje imovine radi zatvaranja gubitaka, zapravo, roka nema. “Dalekovod će moći prenijeti projekt Sky office na Zagrebačku banku odmah nakon verifikacije nagodbe. Isto je omogućen brzi izlazak iz biznisa sa vjetroelektranama”, tvrdi Mladen Janiška…..”
Tehnički izgleda predivno prvi otpor 64 kn… ps Nadam se da će neki koji su ulazili prošli tjedan na 68 kn smanjiti gubitak ili nešto i zaraditi…
Joooj, nemoj molim te! Tako si drukao i prošli tjedan, a onda si među prvima zbrisao van, a masa njih navučena drukanjem upisala je ogromne gubitke kad je palo sve do 42 kn!
[/quote]
Nisam Vam kolega ja kriv što ste mislili da DLKV ide na 100 kn, lijepo sam napisao da sam izašao na valu 65 – 67 do kraja….Nekim čudom sam opet ušao na 44 – 50 – 52….gledajući tehnički i trgovinski, lagano dizanje uz velik promet nakon iscrpljenja prodaje na 50 kn…što mi je uvijek draže kad dionica raste polagano nego 50 % u dva dana…..znate da se pojavljeuju razno razne tehničke pile i neki se obično porežu…
ps A vi ostanite u OPTIMI tko zna i tu bi ponovo moglo bit perija…
[emo_smijesak]