Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
mirovinci?
bitno je za shvatiti da financijska industrija ne postoji (u velioj vecini slucajeva) da donosi zaradu svojim ulagacima nego da isplacuje prevelike napuhane i nezasluzene place i bonuse onima koji je vode a koji su posao dobili ,pa razmislite si na koji nacin kad su im takvi rezultati…
tako i dlkv-kupuje se na 50 s tudjim novcima da bi netko mogao izlaziti sa zaradom sa svojim novcima..a potom moze u slobodni pad na opce “cudjenje”
Naivci se opet zalijeću i skidaju dionice s prodaje, bit će opet plača i leleka kad ostanu ošišani sa skupo plaćenim dionicama u rukama! [emo_smijeh]
Da… a prošli tjedan meni bilo skupo po 42kn a vidi gdje je sad… tko će to znat?
naravno,tu vec zalazimo u podrucje kriminala..ali sto je to naspram 15 miljardi isisanih iz rh i prebacenih u inozemstvo..eto,ameri nam zele pomoc u tome da vratimo,ali bas mi se ne cini da smo zainteresirani!? [emo_vrtimise]
fondovska industrija ne kupuje Dalekovog jer je MCAP manji od minimuma od
300 mil kn.Ovo kupuju trejderi koji su glavu zabili u pjesak.Vjerovnici su prihvatili plan financijskog restruktuiranja tj.ulazak FGSova po možda i deset kn.
15 mil dionica novih dionica FGSovima.i još 60 mil kn dokapitalizacije nadam se po istim uvjetima po kojima ulaze FGS.I to ti je brat bratu 25 mil dionica.
Ali kada ih bude toliko DLKV po 20 kn će imati MCAP od 500 mil kn,što će biti dovoljno da na toj cijeni fondovi brane cijenu–donja granica obrane bi bila nešto preko 12 kn.
FGS neće braniti cijenu,oni će svoje dionice prodavati u paketu novom vlasniku.možda strateškom partneru.
U DLKV kratkoročno pojma nemam!
Dugoročno prema fundamentalnoj vrijednosti….samo krv,znoj i suze!!!!!
Ajde ne paničarite,prva linija otpora na 53-54 kn je probijena (čisti se ask)[emo_namigusa],druga je na 63-64 kn..
Ajde ne paničarite,prva linija otpora na 53-54 kn je probijena (čisti se ask)[emo_namigusa],druga je na 63-64 kn..
kakve linije otpora, opet buncaš?!? što je s gapčinom na 47 kn, aaaaaa?????
kakve linije otpora, opet buncaš?!? što je s gapčinom na 47 kn, aaaaaa?????
[/quote]
a jel baš mora popuniti 🙂 🙂
@ lozi
Dokap ne može ići po 10 kuna. Prestani s tim kalukilarti i računati na to.
Zašto ne može? Hvala na odgovoru
Zašto ne može? Hvala na odgovoru
[/quote]
može, piše u planu samo treba (znati) pročitati…. to je najveća opasnost za sadašnje dioničare…
OPET MANIPULACIJA DIONIČARIMA
ZAŠTO SE NE IZNESE PLAN RESTRUKTIRANJA
ŠTA KAKO PO KOLIKO ITD
DOKAD VIŠE SAOVOLIKO VELOM TAJNE
OPET MANIPULACIJA DIONIČARIMA…ZAŠTO SE NE IZNESE PLAN RESTRUKTIRANJA… ŠTA KAKO PO KOLIKO ITD …. DOKAD VIŠE SAOVOLIKO VELOM TAJNE
Valjda da se informirani lakše iskipaju između 50-60 kn jer po onome što sam pročitao u planu ne vidim razloge za optimizam sadašnjih dioničara (osim što firma neće u stečaj, ali slaba je to utjeha
OPET MANIPULACIJA DIONIČARIMA…ZAŠTO SE NE IZNESE PLAN RESTRUKTIRANJA… ŠTA KAKO PO KOLIKO ITD …. DOKAD VIŠE SAOVOLIKO VELOM TAJNE
Valjda da se informirani lakše iskipaju između 50-60 kn jer po onome što sam pročitao u planu ne vidim razloge za optimizam sadašnjih dioničara (osim što firma neće u stečaj, ali slaba je to utjeha
[/quote]
Sindikat priprema teren za izlazak.
Zadnji magarci sa najvećim ušima-profil 60.
Blokada na 57,04.Mislim da će se to probiti.
Tući gožđe dok je vruće!!
Kratkoročno bi mogli i do 60.
Dugoročno, samo krv znoj i suze.