DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@lopina

Što si tako opterećen sa tim sindikatima,i brigom za propas dioničara,svak ulaže po svom odabiru.

Nego daj nam odgovori ,budući da navodiš da su se iskrcali ,i posjeduješ navedenu informaciju ,[emo_smijeh]dali će danas,sutra i u ponedjeljak zavrtiti još jedan krug ili ne ,da kupim 50-100 dionica.???

dali će danas,sutra i u ponedjeljak zavrtiti još jedan krug ili ne ,

sutra mislim da se radi samo do 13 sati, a u ponedjeljak se uopće ne radi pa nitko neće ništa vrtjeti osim možda nešto na ražnju

@lopina

Što si tako opterećen sa tim sindikatima,i brigom za propas dioničara,svak ulaže po svom odabiru.

Nego daj nam odgovori ,budući da navodiš da su se iskrcali ,i posjeduješ navedenu informaciju ,[emo_smijeh]dali će danas,sutra i u ponedjeljak zavrtiti još jedan krug ili ne ,da kupim 50-100 dionica.???

Treba se učlaniti u sindikat da bi8 to znao.A oni su tajna organizacija,recimo kao
masonska loža!!!

@lopina

Ha,ha ,zahvaljujem na odgovoru gospodine..

Onda ništa nemožemo saznati.[emo_cool]

malo mi ovo izgleda da je napušteno. kao i cijela zse naravno.

who dares, wins

zbrinjavanje viška radnika, izgleda da im fali poslova???
http://www.zse.hr/default.aspx?id=44638

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Kako očito jedan veći trejder pokušava spustiti cijenu, čim mu skupe malo sa aska, odma taj isti nalog poveća dosta, da uplaši.
Isto tako, kad krene po asku bježi u pozadinu. Čim se smiri kupnja, evo ga opet[emo_smijeh]

Da želi prodati, ima kupaca koji skupljaju, evo mu prvi na 49 stoji sa velikim nalogom, imao je i na 49,5 prije manji, ali ga nije interesiralo.

Imam osjećaj da je nervozan je je danas u plašenju potrošio puno dionica, a nije baš siguran da će uspiti spustiti jer mu ne pomažu paničari [emo_cool]

sve je to ok što ti pišeš, mene isto malo brine zašto i kupnja ne udari po asku, slabo se cijena pomakla od jutros….skoro ništa!

a na kupnji se ovaj veći nalog polako povlači prema dolje, čini mi se da ni on nije vruć d akupi nešto…[emo_vrtimise]
[/quote]

Mene ne brine, jer znam zašto se to radi. Probaj razmisliti… kad samo glume kupnju, onda bježe dok se ask prospe i blizu njih. Ovi to ne rade, čak naprotiv, postave se prodavaču na dobru cijenu i ostanu tu duže, ali ako netko krene skidati s aska, vraćaju se na početnu, nižu cijenu (to te vjerojatno muči).

Ja to čitam, “ne dižite cijenu još, želim da se još istresu, želim da se prospe prodavač do kraja”
Da želi rast naslagao bi naloge…

Sve što mi je još potrebno je ovo, prosječna cijena bila je negdi oko 47, 48, 49 uz slab promet, onda porast prometa, dani navale 55.95, 58.68 (maksimalna 69), nakon rasta očekivani pad plus paničari – prosjek ipak 46. Zatim opet rast prosjeka na 49 i gore spomenuto skupljanje.

Procijenite sami…

Svi govore jasno o novim dionicama po 10 kuna osim drukera i onih koji su zaglavili u Dalekovodu i žele van. Njima je svaka cijena preniska jer pohlepi i naivnosti nikad kraja.

Bilo je prilike za debelo zaraditi na skoku.

Svi govore jasno o novim dionicama po 10 kuna osim drukera i onih koji su zaglavili u Dalekovodu i žele van. Njima je svaka cijena preniska jer pohlepi i naivnosti nikad kraja.

Bilo je prilike za debelo zaraditi na skoku.
[/quote]
-Ne primjećujem baš da svi govore o tome što pričaš, a pogotovo ne da jasno govore
-Inače, pohvalno je za budućnost foruma kad ovako u razgovor uđu mladi kolege, nick registriran danas i nick registriran jučer[emo_smijeh]

zbrinjavanje viška radnika, izgleda da im fali poslova???
http://www.zse.hr/default.aspx?id=44638

Mislim da je dio viska radnika koji je ostao nezbrinut kroz Program restrukturiranja ( prije predstecajne) od lani.

Ne mislim da otpustaju bas terenske radnike.
Posla vjerojatno sada imaju, ali rastegne li se jos trakavica od Predst
ecahne plus Glavna Skupstina (koja vjerojatno nece proci iz prve) moglo bi doci u pitabje ugovaranje poslova za buducnost.
Od kad je pokrenuta Predstecajna nemaju nijedan veci posao potpisan, bar
sto se zna.

Tako da u pohlepi kroz Predstecajnu i mutnom.dokapitalizacijom u novcu koja
se moze otegnuti, moze se dogoditi da Operacija bude uspjesna, ali je Pacijent nazalost umrao.

http://liderpress.hr/biznis-i-politika/hrvatska/maras-privolio-vecinu-i-pripremio-nova-pravila-za-upravljanje-fgs-ovima/
ccc 8% prinosa, a mirovinci?

Evo bila izvanredna Glavna Skupstina.
Izabrani novi ljudi.
100% glasova za.

Eto sta ti je sloga.
I u dobru i u zlu uvijek 100%.

Pa tko kaze da Fondasi ne rade.

New Report

Close