DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 10:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.428
4,653
3,72
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Naravno da će nove dionice imati svoj učinak u cijeni trgovanja, ode vrijednost tamo gdje i treba već sad biti, a ne ovako visoko kao danas.

Svi govore jasno o novim dionicama po 10 kuna osim drukera i onih koji su zaglavili u Dalekovodu i žele van. Njima je svaka cijena preniska jer pohlepi i naivnosti nikad kraja.

Jake snage ne daju da već danas vrijednosti krenu u pravcu u kojem neminovno moraju. Samo je kratko vrijeme do toga, neće se dugo moći štopati neminovni pad.

Očito ima još jako puno onih koji vjeruju u zlatno tele pa nude čak 48,xx. Sigurno imaju neku svoju skrivenu računicu za koju samo oni znaju.

Oni koji ne kuže da je dno odrađeno jučer stvarno bi se trebali malo bolje zagledati u naloge na bid strani.

Kako očito jedan veći trejder pokušava spustiti cijenu, čim mu skupe malo sa aska, odma taj isti nalog poveća dosta, da uplaši.
Isto tako, kad krene po asku bježi u pozadinu. Čim se smiri kupnja, evo ga opet[emo_smijeh]

Da želi prodati, ima kupaca koji skupljaju, evo mu prvi na 49 stoji sa velikim nalogom, imao je i na 49,5 prije manji, ali ga nije interesiralo.

Imam osjećaj da je nervozan je je danas u plašenju potrošio puno dionica, a nije baš siguran da će uspiti spustiti jer mu ne pomažu paničari [emo_cool]

Paničari su odradili svoje. Sad je mirnije trgovanje i nema bitnijih oscilacija. Trgovanje je u smirivanju i tako će očito biti do neke nove vijesti. Sad će trgovati samo oni koji su dobro razmislili što će i kako.

Što da se komentira i radi,nema potrebe za time,kada se pojavi info o nominali od 100 kn ,onda će sve doći na svoje,sutra ili prekosutra,…

Moje skromno mišljenje…

Kako očito jedan veći trejder pokušava spustiti cijenu, čim mu skupe malo sa aska, odma taj isti nalog poveća dosta, da uplaši.
Isto tako, kad krene po asku bježi u pozadinu. Čim se smiri kupnja, evo ga opet[emo_smijeh]

Da želi prodati, ima kupaca koji skupljaju, evo mu prvi na 49 stoji sa velikim nalogom, imao je i na 49,5 prije manji, ali ga nije interesiralo.

Imam osjećaj da je nervozan je je danas u plašenju potrošio puno dionica, a nije baš siguran da će uspiti spustiti jer mu ne pomažu paničari [emo_cool]

sve je to ok što ti pišeš, mene isto malo brine zašto i kupnja ne udari po asku, slabo se cijena pomakla od jutros….skoro ništa!

a na kupnji se ovaj veći nalog polako povlači prema dolje, čini mi se da ni on nije vruć d akupi nešto…[emo_vrtimise]

polako se i na prodaji do 50 skupilo 2600 komada….

Što ste vi ovdje naivni.
Hazarderi.
Kupujete dionicu po 50 kuna,koja uskoro nece imati od imovina nista doli novac od dokapitalizacije.
Po 10 kuna.
Knjigovodstverna vrijednost te dionice bi mogla biti ispod 10 kuna, ako postojeci kapital nestane smanjenjem temeljnog kapitala.
Znaci,kupujete dionicu na 5BV ili vise.
Samo me zanima kako ce dobiti posao u buducnosti.
Gdje je ta banka koja ce odobriti garanciju firmi bez imovine?
Kostur bez mesa.

Ovdje placate 50 kuna nesto za sto ce vjerovnici zamjeniti potrazivanja za 100 a dokapitalizacija ce biti po 10 i BV vjerojatno ispod 10 ( o tom potom još ).
Kad ste takvi hazarderi,prihvatljivija je INDG,koliko god ne imala poslova,okrecu se drugim sektorima poslovanja.
I tamo je hazarderstvo.
Ali je cijena na burzi 100 a vjerovnici dobivaju po 1000 kuna dionice.
A BV ce ostati preko 1000 kuna.
Hazarderi kakvi jeste netko ce reci da je tamo predsjednik uprave bivsi poznati broker koji bi mogao napucati cijenu.

Nije nagovor na kupnju INDG.
Niti na prodaju DLKV.
Realno sagledavam situaciju nemam interesa.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Jasno je da vam je sindikat nasapunao dasku.
Više ne pišu,iskrcali su se i ja im čestitam.Njima novci, vama papiri.Njima
zarada vama pušing.Upozoravao sam vas da je sindikat opasna družina koja će vas ošišati.
Slično će biti i na DIOKI.ali iskustvo sa Dalekovoda će malo ohladiti trejdere.
Tko se opeče i na hladno puše…

U DLKV teće mirna i tiha voda,meda i mlijeka nema,a ne bi ih ni trebalo biti.

New Report

Close